logiktest, fixar du det?..

Läs igenom följande text och svara sedan på frågan som följer.


En asiatisk kvinna gifte sej med en svensk man och flyttade till Göteborg. Kvinnan var inte så bra på svenska, men hon kunde i alla fall kommunicera hjälpligt med sin man.

Däremot blev det vissa problem när hon skulle handla hos slaktaren. En dag gick hon dit för att köpa fläskben. Hon visste inte hur hon skulle säga det på svenska så hon visade sina ben för slaktaren. Han förstod vad hon var ute efter och gav henne fläskben.

Dagen efter skulle hon köpa kycklingbröst. Inte heller detta kunde hon säga, så hon knäppte upp blusen och visade sina bröst. Och hon fick sina kycklingbröst.

Tredje dagen skulle hon köpa korv. Eftersom hon inte visste hur hon skulle visa det för slaktaren så tog hon med sej sin man.

Fråga: Vilken kroppsdel visade han?

Så säger ni;
Postat av: MyyZz

Antagligen ingen för han var ju svensk och jag tror att han fixar att säga korv;-)

Postat av: Angelica

Hennes man sa väl att han ville ha korv;) eller?

2007-07-17 @ 12:45:00
Postat av: Vardagsfilosofen

Är väl lite sent ute här, men vill ändå svara (så jag kan få en guldstjärna eller nåt annat fräckt).
Jag skulle chansa på att han tyckte det dög bra att bara säga att det var korv de ville ha, och alltså inte visa någon särskild kroppsdel.

2007-07-18 @ 07:15:57
URL: http://blogg.aftonbladet.se/3668
Postat av: doooh

Frågan är ju ändå, Vilken kroppsdel visade han? KROPPSDEL dom frågar efter vilken korppsdel, kunnde frågan ha varit Va Hände/Gjorde Han? men iaf svaret kan va vilketsom ehh sämst

2008-04-12 @ 19:33:19

Kommentar ~

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits