Manlig eller kvinnlig dator?

En lärare i datakunskap lät en grupp manliga och en grupp kvinnliga elever fundera på om en dator är en han eller hon och ange fyra skäl till sin slutsats.

De kvinnliga studenterna slog fast att datorn är en han. Det första skälet var att man måste starta dem. Det andra skälet var att de bär på en massa information men ingen tolkning. För det tredje så antas de hjälpa en med att lösa problem men hälften av tiden är det de själva som är problemet. Och för det fjärde är det så att när man väl fastnat för en så inser man att om man väntat lite till hade man kunnat få en ännu bättre.

Killarna däremot sade att det råder inget tvivel om att datorn är en hon. För det första förstår ingen utom vår herre deras inre logik. För det andra är det språk de använder när de talar till varandra obegripligt för alla utomstående. För det tredje så lagrar de i minnet minsta fel man gör och plockar fram det förr eller senare. Och för det fjärde: om man till sist fastnat för en så går halva inkomsten åt att köpa tillbehör.

Så säger ni;
Postat av: Josephine

Hahahh det är askul :D!


Kommentar ~

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits