hockey på fullaste allvar.

Leksand - Mora.
Ikväll smäller det.

Och jag kommer att vara på plats.

jag kommer att ramla dit.

Eller har jag redan gjort det? Varför har jag så lätt för det, för? Det är inte roligt, jag vill inte det. Det är inte roligt att falla för att sen bli trampad på. Jag orkar inte heller för den delen. Då är det kanske lika bra att skita i allt men det vill jag inte heller... Men vad vill jag då?

Den som kan svara på det kan väl räcka upp en hand.

brorsan i teliareklamen.

Haha. Vad skumt det är att se han där egentligen men det är riktigt skoj. Stolt som tuppen är man!.. Där sitter han i nya reklamen och kollar igenom tjejens mail, nu sitter jag å väntar på den ännu nyare... när de åker båt och hon ska säga något som; om du skyndar dej lite så kanske du hinner hem till andra halvlek" eller andra perioden eller vad hon säger. Jag har inte sett den än! Vill se!


......
Min andra bror på morsans sida, Fredrik, har något riktigt stort framför sej och jag bara väntar tills jag kan avslöja vad!! Det är så spännande så det inte finns i den här världen! .. Vill berätta för er alla men snart kanske - snart!!


Jag har sådan tur som har världens 4 bästa syskon <3
Det är det ingen som slår.

inte så smart alla gånger.

Jag säger en sak och sen skriver jag en annan här, inte så smart alla gånger men vad gör man inte för att täcka upp för sej själv. ... Jag hade sagt att jag skulle åka bort igår. Kanske tänkte jag det också, iofs, men ändå. A ja.


Min Anna är en väldigt rolig tjej, hon håller på och tokletar kille åt mej, haha. Nu säger hon att hon har hittat någon här och det är ju spännande. Jag vet inte vad det är med folk men jag gillar  dem som tror att jag förtjänar något riktigt bra! Anna är en av  de allra bästa i denna värld <3 Utan tvekan! Hon är bra med alla. Är så glad för hennes skull nu med jobb och allting. Hon ser ut att må jättebra och är superglad. Perfekt.


....
På fredag ska Leksand möta Mora, jag och Sofie har pratat om att åka dit. Hur skoj vore inte det? Det bästa hade varit en helhelg där uppe men så blev det inte eftersom vi ska till Avesta på lördag.


Ursäkta, kan inte koncentrera mej, det är så kallt här inne att jag fryser om näsan.
Från sommar, till höst, till nästan vinter på ett, par, tre dagar. Fuck.

och då var det måndag igen.

Eller ja, den är ju nästan slut - men ändå.
Har hunnit med att skjutsa Vicce till dagis, varit i skolan, haft rast, tagit p-spruta, haft lunch, tillbaka till skolan fast en annan plats, åkt till en affär och köpt färg, åkt till ICA och handlat mjölk och snus, åkt hem, målat mina Jättefint. Sen satt jag en stund framför datorn innan jag fick främmande och vi såg Mr and Mrs Smith. Tänk vad grym den filmen är. Och tänk att man kan se den riktiga spänningen mellan dem, eller är de bara riktigt bra skådisar?..


Själv är jag lite orolig för denna spruta, tänker alldeles för mycket på att en av biverkningarna är nedstämdhet. Inte bra att tänka på det, helst ska man inte tänka alls. Det bästa med den är att jag slipper (förhoppnings) PMS'en. Det har jag ju veckorna då jag inte har mens. Spända bröst och illamående emellanåt. Mindre skoj.
Nej, hoppas det går bra med den och det gör det säkert, så fort jag slutat tänka på den. Punkt.

mindre händelserik helg.

Igår gjorde jag i det stora hela ingenting men jag hade sällskap under den tiden. Av Sussi. Det var trevligt, vi var till Franzéns en sväng men kom överens om att det är roligare att åka dit när det är öppet och sen for vi vidare till Lidl där jag inte hittade någonting alls i vanlig ordning för att sedan hitta vägen till ÖB. Där köpte jag plastkrokar med klisterlapp på, en kexchoklad och en flaska Bonaqua Silver. Nöjd och belåtna med en pizza på det så var dagen fulländad. Sen kom Vicce hem runt sjutton, vi lekte, rensade skåp, målade en köksstol och såg på teve innan vi gick och sov. ....


Idag har vi varit till farsan, åkte dit på 4hjulingen som jag (jag!) fick äran att låna av Henrik. Eller ja, det är ju Vicces men Henrik har köpt den åt honom. Stannade till för att se Carro göra bra ifrån sig i längdhopp och spjut innan vi åkte hem. Tog 4hjulingen med mej (fniss) och nu har vi käkat. Efter en stunds vila så ska jag ut och åka lite 4hjuling igen. Vem tycker det är roligast, jag eller Vicce?


Har en känsla av att Vicce kommer att be om att få göra något annat.
Fuck vad jag önskar att jag hade pengar att köpa en åt mej själv. Fast en större än 70cc.
Och en snöskoter, jag vill åka skoter! .. Jag skulle behöva vinna några mille.

uppdraget utfört!

Så där ja, då har man gjort klart och skickat in läxorna som ska vara färdiga till nästa vecka. Känner mej mycket duktig som ligger nästan en hel vecka i förväg. Kan ni tänka er? Jag! Eller okey då, 6 dagar. Men det är väl nästan?
Uj uj vad stolt jag är!


Nu ska jag åka på bingo med Faster sussi.

Höres!

när alla vännerna gått hem.

Nu har alla varit här och firat vicce!.. Han är jättenöjd och jättetrött. Fick en hel drös med grejer. Av sin pappa fick han en 4hjuling och det är väl höjdpunkten idag det. Annars fick han av mormor; en säck.. sån där att sitta i, ni vet. En bok om fordon med ljud till, en fyrhjuling i playmobile och ett ritset. Av morfar fick han kläder, ett metspö och av Dennis en hel drös med klubbor! Av gammelfarmor och gammelfastrarna med familjer fick av kläder och en traktor med kärra med höbalar på. .. Jätteroligt att se honom så glad och uppspelt. Speciellt var det när han blåset ut ljusen i tårtan. Min stora lilla prins! Älskar dej SÅÅ mycket!! Mest av allt!


           



image171


(inga anmärkningar på tårtan tack, den är gjord på marängbottnar och glass. och glassen
smälte och rann ut när jag donade med den, så dekorationen blev inte riktigt som jag tänkt
mej. hahaha. ... men alla barn sade att den var supergod! MVG till mej!)

Vicce vire 3 år!!

SUPERSTORT GRATTIS TILL MIN PRINSKORV! 3 hela år! Idag blir det kalas mina kära vänner. Vad roligt det ska bli. Mellan 9 och 14 kommer Vicce att vara hos sin pappa men sen kommer han hem igen och då kommer släkten för att fira. Det ska bli roligt. Vicce längtar efter allihop. Väckte honom i morse med att sjunga "Jag gratulerar" .. (ja, istället för Vi gratulerar).. Han ville inte att jag skulle sluta sjunga. "Grattis till meeej" ropade han och sprang ut till soffan för att kolla frukostbrickan, sin paket och alla ballonger som sitter överallt.


 Här är tåget han fick av Linda. Jätteskoj! ..
  "men vad är det  för nåt mamma?"
  "fiskar? lika som morfar i vatten?"
  "ett spel? ska vi spela det då mamma? nu?"
 Klart vi skulle spela!! Vicce tycker spelet är helskoj! Och jag med.


  "ett till paket? vad är det då?"
 "kan man gasa??"
 "lika som speedway låter det! hahaha!"



nu är det nära.

Kalas imorgon då. Tjuvstart idag med besök av Linda, nu är Vicce ett trätåg till tågbana och en flaska med såpbubblor rikare. Perfekt!.. Linda fick gärna komma på kalaset som han ska ha, sade han när jag frågade.

Han är för närvarande jättetrött, eller inte trött, jag vet inte. Sova är han iallafall inte intresserad av.


psykologi.

Vi började med det ämnet igår och vår lärare är ju helfestlig! Han är toppen. Det här kan komma till att bli roligt. Men svårt. Tur att syrran kan hjälpa till om vi kör  fast. Jag känner mej helt dum i huvudet, snällt sagt, när jag sitter framför en studieuppgift. Fattar ingenting. Är det för att jag har fyllt 25 eller hur kommer det sej? Finns inget värre än att känna sej fullständigt blåst.


Om en timme ska jag åka över till Ingela för att plugga lite med dem.
Lättare om man sitter fler stycken så att någonting blir gjort.



En sak har jag ont i magen av. Och det är att jag har sagt ifrån
mej allt jobb hela augusti. Kände att jag inte skulle orka plugga och jobba
samtidigt när det bara kör ihop sej. Min kropp orkar inte.
Tyvärr.

ja just det.

Jag tror, gott folk, att det  faktiskt kan komma till det.. Att det går ganska bra!

Härligt va?..




.....annars har jag en dryg fluga här inne som surrar runt, runt mej hela tiden.
Det finns väl ändå inte något mer irriterande än det.

barnkalas is coming up.

Nu fyller han snart tre år! TRE HELA ÅR. Vart tog tiden vägen, om jag får fråga? Min lilla prins blir en stor prins. Det går så fort. Jag tror att alla kan hålla med om det, men vad roligt det ska bli för honom att fylla år. Han har pratat om det ett halvår nu. Att han ska få äta tårta hemma och ha ballonger. Och att hans kompisar ska komma över och fika. Det ska bli så spännande!..

Jag har städat lite idag så att jag ska lite mindre att göra innan torsdag. För på torsdag tänkte jag att allt ska vara färdigt. Då ska jag inte städa förrän efter kalaset. Heh.


Kalaset med alla kompisar vet jag inte när jag ska trycka in.
Söndag kanske? Eller är det för sent påtänkt nu?
Vet inte. Hugha. Jag vet verkligen inte.

Nåja. Avesta nästa. Upp och göra Coop. Jihaaa.

Köpa present till kusin vitamin.

då var det till att plugga igen då.

Måndag all over again. Det blev iallafall så att Han hörde av sej igår. Eller i natt. Jag missade när han ringde och när jag vaknade hade han nog gått för att sova för länge sen. Hade fått ett fint sms istället, så idag känns det mycket bättre. Men jag lär nog erkänna för Honom hur det ligger till från min sida. Eller hur? Kan inte springa omkring och låtsats vara känslokall när jag egentligen är precis tvärtom.


Om en timme ska vi vara i Sala. Eller jag. Eller vi. Eller hur man ser det. Jag är trött som fan idag trots att jag gick och lade mej klockan 21:00 igår. Jag vaknar aldrig utvilad när Vicce är hemma, därför måste jag ta tag i det där med att han måste sova i sin säng. Det här är inte hållbart längre.

Just det! Måste ju visa en sak. Min stolta prinskorv vid Leksands Ishall första gången.
Eller Ejendahls Arena. Som den heter. Kortet är lite suddit p.g.a. att det är taget med min mobil.
I bakgrunden ser man min kusin Jojje.

image153

Isch. Bakis utav bara fan.

Fy fan, har världens pannknack. Om en timme ska jag infinna mej i Sala för att åka med farmor på 25årsfesten och sen ska jag skrutta upp till Leksand.... Hur ska detta gå? Med denna bil? Jag tror jag överlämnar det här till Glenn, han kanske kan titta på det. Min fasters karl det. Här kan vi snacka reko. Han är kanon. ..


Nu kommer nog Vicce.
Vad glad han ska bli att vi ska till Leksand!
Ska bli roligt att berätta det.


födelsedagsfest.

Ja, min pappas kusin har 25årsfest på lördag. Jag är inte bjuden men jag tänkte dyka upp ändå, för  farmors skull. Hon är bjuden. Det är alltså hennes brors dotter som fyller år. Vi lekte jättemycket när vi var små, hade skitskoj ihop och jag har knappt sett henne sen dess. Farmor ringde igår och frågade om jag fått någon inbjudan men det hade jag såklart inte, bara hon som fått. Men min lilla farmor (hon är verkligen liten) har ingen bil, inget körkort - så hon kan inte ta sej ut om ingen åker med henne så självklart ställer jag upp. Kan kännas lite dumt att dyka upp oinbjuden, kanske.. Men äsch. Fyller man 25 får man räkna med oinbjudna gäster! Så är det bara.


jessy - dancing in the dark?




Det här är den finaste låten jag har hört på länge.
Vilken röst tjejen har!
Helt otrolig.

colin mcrae DiRT!

Jag kostade på mej själv ett PCspel idag. Colin McRae är så jävla roligt att spela och nu ska jag bli bäst på det.
Så jag har inte tid med er.

Kanske inte får någon tid över alls ikväll.
Så hejdå.

Vi hörs nån dag!

jasså, det var fan.

Inte ett blogginlägg på hela dagen igår. Det var värst vad upptagen jag blivit  då. Jojomen. Kom hem strax efter 16 från skolan, åt mat, pluggade lite, duschade, såg på Ja' ä' inte bitter, fick främmande och sen var klockan 23:00 och dags för sängen. Där totalslocknade jag och vaknade av mej själv klockan halv sju. Pigg. Jag vaknade pigg. Det är så jäkla skönt att få sova ut, så ni kan inte ana.

Min son har sovit hos sin pappa tisdag och onsdag. Sen ska han sova där fredag. Knepig uppdelning - jag vet - men det var hans pappa som valde de här dagarna och jag tycker det bara är bra om han träffar honom. Viccepicce var hem en och en halv timme till mej igår, han ringde och frågade om han fick det och det är klart han fick. Så mellan maten och pluggandet så lekte jag med honom.

Nu känner jag, när jag sitter här och skriver om honom, hur mycket jag saknar.
Det gör ont i mej. Halv fem ska jag hämta honom idag men sen ska han till sin pappa
imorgon igen. Det känns inte bra. Vi hinner ju inte träffas någonting. Är det så här det ska vara?
Isch. Inte skoj att behöva dela på tiden med honom. Ikväll ska jag ägna all min till V. Jag ska
till Toys 'r us och köpa något roligt åt honom som vi kan leka med, det är en sak som är säker.
Sen ska jag gå in på IKEA och köpa en massa kartonger så man kan stuva undan hans leksaker litegrann.
Kanske ska jag till och med kosta på en bokhylla. Men det vet jag inte.

Jo, det är så..

..att nu lär jag klä på mej.


Förresten. Varför känns det så konstigt när man har rakat benen?
Det känns som om det sticks i dem hela tiden? Är det jag som är knäpp
eller är det fler som har så? Sticks i lika som somnar.

späddvejj..

Så är det. Jag ska iväg snart, hämta upp Sussi klockan kvart i sex och sen sticker vi vidare för att hämta Sabina innan vi drar över skogarna till Brovallen. Niiice. Sofie ska dit också. SötSofie. Kul att träffa henne och han. Han tänker jag inte tala om för er vem det är men det ska bli roligt, om han nu dyker upp eftersom att mobiltelefonen är avstängd. Hoppas han slår på den i tid innan det är alldeles för sent.

Sexigt med speedway är det minsta man kan säga.
Upphetsande med ljudet från motorerna.
För att inte tala om lukten. Och killarna som kör cyklarna.
 Gaaah. Nästan så man...
...nej, nu ska jag snart åka.
Och jag ska tala om er;

Att ja', näe..
Ja' ä' inte bitter!!

skoj var det ju!..

Det var ju skoj i skolan idag. Helt otroligt roligt. Pratat, skrattat och lärt sej massa nytt. Jag kommer trivas med det här, det vet jag. Fan vad spännande. Mhmm. Men att prata inför en hel klass är inte något jag tycker om, det kanske blir bättre när man har lärt känna de flesta. Det skulle jag tro iallafall.

Jihaaa. Så känns det.

Ungefär.

spex-vicce.

Viccepicce spexar mycket. Helst när vi har främmande. Han är en glad och social skit min son.

image152

efter 25 är inget sej likt.

"Ditt blodtryck ligger på 110/60, vilket är lågt. Pulsen ligger på 60 och det är jättebra. Du är spänd i axlar och nacke men du har också vitaminbrist. Yrseln kan bero på allt det, du får en läkartid på fredag klockan kvart över två. Remiss till sjukgymnast och lite blodprover för att veta vad du behöver för vitaminer".

Så så var det med det.
Det känns bra, vitaminbrist och sjukgymnast.
Men det är väl som de säger, det går utför  när man fyllt 25....

läkarbesök + skola.

Eller tvärtom. Det var "upprop" idag klockan tio, spännande att se klassen, kände igen de flesta som ska gå i den. Det blir nog skitbra det här!.. Ska bli spännande. Faktiskt.


Nu, kvart i två, ska jag vara hos läkaren också. För att kolla upp min yrsel. Självklart var det vår gamla dsk Maria som ringde upp mej när jag hade frågan om den. Jobbigt. Hah, hon vet ju precis vad jag är och jag kan säga att det märks på henne också. Men hon var schysst och lät mej komma idag. Lät som blodtrycket, precis som alla säger. Så jag ska till en sjuksköterska idag för att se om det är lågt och sen ska jag kolla blodvärdet (vilket alltid har legat över 160, så det är det nog inte något fel på). Jag är trött på den och jag tror det är lättare att leva med den om man får veta vad den beror på.


Annars? Jo, får väl främmande ikväll. Har haft jättemycket främmande på sistone. Folk åker verkligen ända ut till mej för att hälsa på! Blir alldeles lycklig, känner mej som en bättre människa när man får folk över på fika. Så tack alla ni som kommit över. Det betyder mycket. Hur som helst. Ska ta en koll på min bil ikväll, går inte att hoppa omkring så där. Som den studsar och har sej kan ju lika gärna yrseln komma ifrån axlar och nacke. Blir yr bara av att tänka på det.

plågar mej själv.

Sitter här och plågar mej själv, kan verkligen inte glömma det.
Vill ha mer. Lyssnar på på en massa gamla, lugna och fina låtar.

Det om något är självplågeri.
Iallafall när man känner så här.

Jag behöver hjälp.
Kan verkligen inte glömma det.

fading like a flower.(video)



Ni har lyrics'en i inlägget under.

fading like a flower.

Fading Like A Flower (Every Time You Leave)

  • Performed by : Roxette
  • Lyrics by : Per Gessle
  • Music by : Per Gessle
  • Released on : Joyride

In a time where the sun descends alone
I ran a long long way from home
to find a heart that's made of stone.
I will try, I just need a little time
to get your face right out of my mind,
to see the world through different eyes.

Every time I see you oh I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go.
Every time you leave the room
I feel I'm fading like a flower.

Tell me why, when I scream there's no reply,
when I reach out there's nothing to find,
when I sleep I break down and cry.

Every time I see you oh I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go.
Every time you leave the room
I feel I'm fading like a flower.

Fading like a rose, fading like a rose,
beaten by the storm, talking to myself,
getting washed by the rain,
it's such a cold cold town.

Every time I see you oh I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go.
Every time you leave the room
I feel I'm fading like a flower.



Ja det är på ett ungefär så jag känner.


mitt alldeles egna, dagens horoskop.

Personligt horoskop för idag: 2007-08-12
Tur
När det gäller val och beslut är turen inte att lita på idag. Dessa bör istället föregås av ordentlig granskning av fakta.
Hälsa
Hälsan håller sig på en stabil nivå idag, vilket gynnar dig då du kan göra det som du planerat.
Ekonomi
Släpp loss dina köpimpulser. Din ekonomi är i god balans och tål just nu en hel del utgifter.
Arbete
Om ditt arbete också är din hobby bör du trots allt ta det lugnt. Är du singel kan du få jobba med något annat än du brukar.
Kärlek
Kanske är det vädret som väcker dina känslor till liv. Du vill ha förändring och söker dig till nya platser för att hitta kärleken.
Relationer
Du vet nog hur du skall lägga upp en hållbar strategi inför dina vänner, men du kan knappast lura dig själv.


www.ditthoroskop.nu

the House.

Ärligt talat. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få ett likadant hus som A och J har. Det är i särklass det finaste huset jag någonsin har sett. Alldeles otroligt jättefint är det. I köket är alla skåpsluckor vita, vitvarorna är i rostfritt stål och bänkskivorna i mörkt trä. På en vägg har de en fototapet i form av röd chili med svart bakgrund. I taket sitter det spotlights över varje bänk. .. I deras sovrum går det i brunt med en underbar fondtapet. .. Vardagsrummet. Ni skulle se vardagsrummet, jag säger bara det. Det är mäktigt, så jävla fint. Taket är lite snett, så att det går ihop i mitten. Där är det också spotlights  - i hela taket. Självklart är det dimmer till det. Det är i det här rummet de har fototapeten i form av en vit ros, stora, stora fönster över en hel vägg. Ljust och fint!.. ... Hallen. Uj uj. De tre andra rummet är lika fina dem och planlösningen ska vi inte tala om. Det känns som om man kliver in i en lyxvilla. Ni kan inte föreställa er.

Avundsjuk? Jag?
Näääe, varför tror ni det?


Jag hoppas att om och när jag en dag ska flytta till hus, så blir det till ett nybyggt.
Och då ska jag anställa J som inredare.


Gaaaaah. VILL OCKSÅ BO I ETT STORT FINT HUS.
Är fan 25 år. Det börjar bli dags nu. Det ska bli seriöst.
Kan jag tycka!...


imorgon börjar allvaret.

Imorgon, den 13 augusti 2007, ska Fröken Roos sätta sej i skolbänken för att så småningom (förhoppningsvis) bli utbildad  undersköterska. Jag är faktiskt nervös inför det här, mest för att det är tänkt att jag också ska jobba augusti ut. Den här första veckan i skolan är obligatorisk, står det i papprena. Vet inte vad jag har lyckas ställa till med riktigt. Hugha. .. Nu gjorde jag mej själv ännu mer nervös.

speedway gp. just nu.

Sitter och tittar på GP från Målilla. Intressant det här, hur det ska gå. Det finns fruktansvärt många snygga och sexiga speedwayåkare, är det någon mer än jag som lagt märke till det?

Det mest intressanta för mej när jag tittar på teven just nu är de där tjejerna som de har hyrt in för att de ska stå där och vara snygga. Vart de är snygga någonstans vet jag inte men det syns verkligen på den brunhåriga av de här att hon är osäker. Står och slänger med håret, putar med mun och bröst och sätter på ett halvt leende.

Hjälp? Ska jag ropa på hjälp åt dem?

Eller är jag kanske svartsjuk på att de får vara så nära och inte jag?

tack för maten, den var god.

Så där ja. Lövbiff och pommes till middag är aldrig fel. Jag och Vicce är nu mätta och belåtna medans vi funderar på vad vi ska ta oss till. Jenny sade att vi lika gärna kunde komma över på eftermiddagen men Vicce är så trött och tjurig så jag tror jag väljer att stanna hemma. Vicce tycker inte att min idé är bra alls, han vill till Olle. Nu på en gång. ...

Grejen är bara den att halv åtta är det speedway på teve.
Jag tänker inte missa det. Oväntat?

Förmodligen inte.

kärlek.

Jag vill ha en massa jäkla kärlek.

vicces volt.

Ja, smällen ifrån köket när Vicce ramlade..

..han lyckades montera bort stegen ifrån rutchkanan (ibland blir man förvånad - trots allt), ställde den mot köksbordet och skulle klättra upp. Den gled såklart iväg och han slog skallen i bordet.
Så går det och så blir det. Han kommer säkerligen inte att göra om det men de där grejerna ligger kvar på golvet i köket och jag orkar inte plocka bort dem.

Eftersom att han blev så ledsen och hela alltihop, så hinner vi inte åka till Jenny för Angelica och Maja kommer på besök nu på eftermiddagen. Vi var ju på väg redan klockan tio. Men det  gör inget, vi hinner det en annan dag. Vicce och Maja har inte träffats på fler år! Ska bli skitskoj det här! Angelica och jag var gravida tillsammans och Maja är född tre veckor innan Vicce. Hoppas bara nu att de leker bra ihop. För det gör jag och Angelica.

sen fick jag ett till, från en annan.

Det såg ut så här;

Skål från Mockfjärd!

image151

Jag svarade;
Skål, skål! Dricker du en åt mej å? :O

Han skrev;
Nej du, då blir jag nog för full. För du dricker väl mycket va?

Jag undrar, "dricker du EN åt mej å" borde väl inte uppfattas fel? Menade ju
inte att han skulle ta en hel utekväll åt mej, direkt.

Jag;
Haha, va? Nej det gör jag inte?

Han;
Skit på dej.

Jag;
Tack detsamma! Pyss!

Där tog konversationen slut.
"Skit på dej" vet jag inte om det finns något svar på.
Typiskt Gesoo att skriva en sådan grej.
Back to lekskolan :) Och jag kunde ju inte vara sämre själv.
Såklart.



så här stod det;

"Hej sötnos, vad roar du dej med då? Puss"


okey, sms'et kom.

Ja, det gjorde det faktiskt. Niice. Ibland har man tur.


Jag är lite förbannad just nu, hade skrivit ett långt inlägg här. Skickade iväg det och sprang in till köket eftersom att Vicce hade ramlat och när jag nu kommer tillbaka så är det inte publicerat utan istället har jag kommit till inloggningssidan och inget inlägg finns sparat heller. Förbannat. Jag hatar det där. Det händer fler gånger och nu har ju inte jag en aning om vad jag skrev om.

Det enda jag kommer ihåg är att jag skrev att det är trist att lägga halva inkomten på hyran när man kan bo billigare, finns annat att roa sej med.
Och sen skrev jag att vi ska åka till Jenny och hälsa på. Jenny, Anders & Olle.

Men hur kul är det nu då?
Allt är ju liksom förstört när det blir så här i efterhand.

utåtriktad upplevande.

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Utåtriktad Upplevande Abstrakt Tänkare  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig.

Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna).

Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet.

Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Det här stämmer nog ganska bra på mej.
Jag tror det.

Testa om det kan komma att stämma in på dej.


hur tänkte jag här?..

Godmorgon. Nyss vaknat? Ja, jag med. Har ett litet problem bara. Halv åtta börjar mitt arbetspass och jag vill gärna vara där tidigare, typ fem-tio över sju. Om man vet att man vill det och samtidigt ställer klockan på halv sju, hur tänker man då? Visst. Jag fick sova längre. Men. Jag fick studsa upp ur sängen och göra kaffe, breda smörgåsar och det. Nu sitter jag här, har slängt i mej två delar äckligt vitt bröd som man inte blir mätt på, dricker kaffet väldigt starkt eftersom jag inte hade tid att vänta på att det skulla rinna ner och är endast halvt påklädd. Har inte ens tittar mej i en spegel men jag antar att jag ser förskräcklig ut (vad annars) och har världens påsar under ögonen. .. Jag mindes just en pinsam grej nu.

Jag somnade i telefon igår.
Gör man så?
Fan vad typiskt mej.

dagens erotiska horoskop.

DITT HOROSKOP Detta tillfälle har du väntat länge på. Grip tag i möjligheten nu när den kommer emot dig. Ge dig hän och strunta i alla efterräkningar som kan tänkas komma.

DAGENS CITAT Henry Miller - I sexuella ting är det väldigt många som förväxlar stämningen av instrumenten med själva konserten.

LYCKONUMMER: 6



...

Jag väntade, jag grep tag i möjligheten, gav mej hän och jag skiter i allt som förmodligen kommer att komma.
Det här är värt det.

dagens erotiska horoskop.

DITT HOROSKOP Alla är inte lika blyga som vad du är. Nu är det dock dags att ta första steget själv annars kommer inga kroppar att mötas.

DAGENS CITAT Jens Bang - Det är en avgrund mellan kokkonst och näringsvetenskap, precis som det är mellan älskogskonst och insemination.

LYCKONUMMER: 6



Okey. Niice. Jag trodde väl rätt då.
Det är precis så det är!...

det märks nu, till exempel. men oj så skoj.



Vafan. Det fungerar ju inte.

Lillroosa.

Ja, jag döpte min avatar till det. Ibland märks det när jag har riktigt, riktigt tråkigt.

image150

karlar, vad ska vi göra åt dem?

Ibland kan jag undra om det inte mer konstigt att vara hetro än homo (nej, jag tycker inte det är konstigt att vara homo men det är sådant ståhej så fort någon är det - det är så jag menar). Vad är det som gör att vi dras till det motsatta könet? Vi fungerar helt olika och förstår knappt varandra men nog fan ska vi leva ihop. Kan inte riktigt förstå varför. Det kanske är bra, det kanske kan bli bra. Eller hur ligger det? Jag vet inte hur man gör. Jag har aldrig lyckats med något bra när det gäller karlar (om man inte räknar med att jag lyckades Vicce).

Så hur gör man?
Hur får man det att fungera tillsammans med en karl?

(det är nog bara jag som är avundsjuk på alla som får
det att fungera till hundra. eller de som överhuvudtaget träffar
någon. punkt.)

intressant det här med sökord.

Sökord Besök Sidor/besök Genomsnittlig tid på webbplats % nya besök Avvisningsfrekvens
1.
framstjärtar
2 2,50 00:03:51 0,00 % 50,00 %
2.
husvagn svensson
2 1,00 00:00:00 50,00 % 100,00 %
3.
2½ men+bowling shirt
1 2,00 00:00:22 0,00 % 0,00 %
4.
caroline roos
1 2,00 00:00:44 100,00 % 0,00 %
5.
dagens horoskop
1 1,00 00:00:00 100,00 % 100,00 %
6.
hur gör man sköldpaddan tam
1 1,00 00:00:00 100,00 % 100,00 %
7.
sweetcollect
1 3,00 00:01:55 100,00 % 0,00 %
8.
telia reklam
1 2,00 00:06:05 100,00 % 0,00 %
9.
tupper vara
1 1,00 00:00:00 100,00 % 100,00 %
10.
tupperware


Okey, nu studerar vi det här noga. Dagens sökord.
Så gott som varje dag kommer någon in på min sida genom att söka på "framstjärtar". Ursäkta?
Caroline Roos är inte jag, det vet jag inte vem det är. Hur man gör en sköldpadda tam kan jag tyvärr inte svara på, visste inte ens att jag någonsin skrivit om något sådant. Teliareklam är väl på grund av min bror. Men vänta nu. 9e sökordet är intressant. Tupper vara.

Tupper vara?



ångesten.

Den jäveln, den smög på mej igår och i förrgår. Två dagar i rad är inte vanligt för mej längre, det är för mycket. I förrgår hann jag inte på den eftersom jag befann mej på jobbet i en bil. Inte bra kombination. Men igår vann jag. Då var jag hemma på förmiddagen när han knackade på och jag tänkte; kom då din jävel. Då vände han och gick. Skönt? Ja! Det kan man säga. .. Men jag är nästan helt hundra på att det här flammiga har något att göra med att jag är  trött och slut. Faktiskt. Vill inte skriva det för jag mår dåligt av att tänka på det men så är det. Jag blir knallröd på brösten, övre delen av magen och på ryggen och det känns som om jag bränt mej i solen = svider som satan.

Första gången detta dök upp så hade jag på mej en ny skjorta som jag inte hade tvättat innan jag använde den första gången. Det var dagen före Vicces 2årsdag. Stressigt var det, mycket att göra hade jag. Mamma var här. Jag  flängde fram och tillbaka till stan och bakade och stod i och hade mej. Så det är ett stort frågetecken där. Var det skjortan eller var det stressen?... Ringde sjukvårdsupplysningen, de trodde på skjortan. Men. Hur kommer det sej då att det kommer tillbaka utan att jag använt något nytt eller liknande?

Ja, nu skriver jag bara ner mina egna tankar just nu.
Det är ett stort mysterium det här.

då var man ensam igen.

Ja nu sitter jag själv här igen. Besöket var väldigt.. trevligt.. Eller vad jag ska säga. Eller jo, det var trevligt. Riktigt trevligt. Men nu sitter jag här och har inte varit yr än - men - nu har jag blivit rödflammig hel istället. Det känns som om någonting inte står riktigt till med mej? Vet inte riktigt vad det är och det är ju faktiskt så att det inte är säkert att jag överhuvudtaget vill veta.

Just nu vill jag bara gå och sova. Imorgon bitti kommer min skrutt hem.

Så godnatt.

fy för fan.

Isch vad jag hatar denna värme, jag lider av den så det finns inget ord som kan beskriva. Det är klibbigt, äckligt och bara skitjobbigt. Inte roligt att ens jobba kväll när det är så här. Annars brukar det vara så.. Bäst att jobba kväll på sommaren och tvärtom på vintern. Jag älskar vintern. Jag vill ha vintern och jag vill att den ska komma med besked i år. Det är så jag mår som bäst. Faktiskt.

Var iaf duktig som jobbade idag även fast jag var så yr, nu har jag inte känt något på, peppar - peppar - slå mej själv på huvudet - nästan en timme. Härligt va?..

Nåja. Nu får Fröken främmande så Fröken ska stänga ner datorn och ägna sej åt annat.
Ja, annat roligt.

att vara yr i huvudet.

Nu har jag fått tillbaka det där igen. Så det bara snurrar till i skallen. Spelar ingen roll om jag står, sitter eller ligger. Det snurrar iaf. Det blir ett tryck inne i huvudet, slår lock för öronen och sen snurrar det. Inte som att jag kommer svimma utan bara en kort liten snurr och sen släpper det. Det kommer och går och idag är det tredje dagen. Jag finner det mycket obehagligt. Sist jag hade så här satt det i, i två veckor. Var till dsk och fick kolla blodtryck och grejer och visst det var lågt som vanligt men inte "farligt" lågt. Den gången var det någonstans innan björksäsongen. Jag var lika förkyld och lika täppt i näsan som nu. Vet inte om jag är fortfarande är förkyld eller allergisk. Precis som då. ... Det här är inte roligt. Det är bara snurrigt. Inget annat.

arbetet är klart.

Ja, iallafall för dagen. Jag slutade fjorton noll noll och har inte gjort många ryck sedan dess mer än att hämta Vicce på dagis och åka vidare till farsan för att Vicce skulle få bada lite med morfar och Dennis. Sagt så var det och kvar blev han. Inte ville han följa med mej hem inte, det är väl inte roligt när man kan vara hos morfar och spela fotboll och busa i vatten? Han vill aldrig busa med mej den lilla skiten, om jag vill busa säger han; sluta mamma! busa inte med mej!" Hihi. Inte alla gånger så klart men det har blivit något han har fått för sej att säga.

Jag måste tala om att han har blivit lugnare och gladare igen. Det är SÅ skönt. Han skuttar omkring och har ett smile mest hela tiden. Och pratar och pratar och pratar...

...undrar ni av vem, mej eller Henrik, som han har fått det av?

Då kan jag tala om att jag har mitt kvar.

och givetvis.

Givetvis så tycker och vet jag att det är lika viktigt att Vicce får vara med pappa, det var inte så jag menade om det skulle till att låta så. Därav att jag tyckte han kunde vara här hela dagen. Det skulle inte göra mej nånting, för Vicces skull vore det perfekt. I min ögon. Men det var det också bara jag som tyckte. Vill han inte, så vill han inte.

Och det verkar ha ordnat sej på hans födelsedag nu, han sover hemma och åker iväg till pappa sin en stund på förmiddagen och sen kommer han igen till lunch, blir hemma hela dagen.
Men ni förstår om han får en 4hjuling av pappa, då får jag nog fira honom en vecka efter...

....för vilken 3årig skulle välja att åka hem till mamma istället för att köra sin nya 4hjuling?

Skruttunge.
Älskar dej - mest av allt.

delad vårdnad = delad födelsedag?

Vicce ska till och fylla år här om cirka 17 dagar eller så. Hans pappa släppte en rolig bomb om att han tycker vi ska dela på dagen. Halva dagen hos honom - halva hos mej. Lika med julafton, säger han. Vad är det här? .. Det var det värsta jag visste när jag var liten, jag ville inte flänga fram och tillbaka och nu ska Vicce behöva göra det det. Helt otroligt. Jag tyckte denna karl kunde masa sej hit istället när han fyller år eftersom de ändå "bara" skulle vara hemma hos hans pappa men det tyckte inte han. På hans födelsedagar och på julafton kan jag inte minnas att vi var två om att ordna och greja. På hans födelsedagar och julafton kan jag inte ens minnas att han en enda gång var med och firade hela dagen. Inte ens på julen. Och nu.. Nu ska han ha halva?

"Ja det är ju så det blir" säger han.

Jo, för att jag valde att inte leva med honom. Det var så det blev då.
Men vad skulle jag annars ha gjort? Stannat? För att få en hel dag?
Jag hade inte tänkt mej att jag bara skulle få en halv. En halv Vicce.
Det kanske är så det är. Alla kanske gör så?

Är det mest vanligt med varannat år eller halva dagar?

linda 25 år idag!..

Grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis och grattis.

Tjugofem stycken grattis var det.

Welcome to my life!

då fick jag det jag behövde då!..

Äntligen!

Nu är jag människa igen.

Godmorgon folket.

I smoked with a condom because thats how i roll!..

FÖLJ INSTRUKTIONERNA!

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs


I snoked with a condom because thats how I roll!.. Okey :P Asg.

en, ehum. lista?

Skriv ditt namn med lillfingret: anna
Skriv ditt namn med armbågen:  zan n zaa
Skriv ditt namn med pannan: ashjhjsa
Skriv ditt namn med foten:  asbnnsas
Skriv ditt namn med näsan: anna
Skriv ditt namn med örat: tgvbtbd
Skriv ditt namn med munnen: anna

Lite bäst i vanlig ordning!!

undrar jag.

Vad Vicce skulle tycka om att flytta, byta dagis och hela köret. Tänk om det bara blir till att bli jobbigt för honom? .. Det har jag ju ingen lust med. Vill att han ska ha det bra och inget annat. Men det blir nog bra. Hoppas jag. Nu är jag ju inte på väg nånstans än på ett tag. Men snart kanske?.. Tre månaders uppsägningstid på en lägenhet är ett måste. Det känns som om man blir lurad på pengar när man har elen på hyran. Och värmen. 5500tusen i hyra är mycket pengar. För en 3a mitt ute på landet. Visst, jag bor i ett radhus men ändå. Jag gör inte av med någon värme alls så här på sommaren och knappt någon el. Den enda el jag förbrukar är väl till teven, datorn och spisen. Och så tvättmaskinen. Har en lampa eller två som jag brukar ha tända mot kvällningen. Tror inte att det blir upp emot tusen spänn i månaden som ryker på el faktiskt.. Låter inte det lite väl mycket?

Ni förstår om man flyttar till en 3a till ett annat ställe här ute på landet och har tusen kronor mindre i hyra men att det då är kallhyra. Och sen blir elen mer än det per månad. Då tuppar jag ju av. Det skulle inte alls kännas speciellt bra. Det tycker jag inte om. Inte alls faktiskt. Vad jag inte tycker om?

Allt det där man inte vet. Allt det man inte har en aning om.
Att man inte vet om man får det billigare och bättre ifall man flyttar.
Jag skulle vilja få veta det så att jag inte gör bort mej.


Känns bara som om jag behöver komma härifrån.

johan wissman.

Jag tror på den här killen.
Jag tror att han kan bli stor.

Bara ett problem återstår.
Jag jobbar på tisdag. Han säger att
han ska slå drömgränsen då. Att han
ska gå under 45 sekunder.

Det känns inte som något som jag
vill missa. Får lösa det.

Tänk er att springa 200 meter på
under 45 sekunder.

ugly betty.

Visst är det väl ett klockrent program? Störtskön serie.

Kan inte göra annat än att älska den.

vicce i lönneberga?..

   Vilken skitunge till son jag har. Hah. Ser att han springer mellan toaletten och hallen. Vet inte riktigt vad han gör för någonting. Femte vändan får jag syn på att han har min rosa vattenflaska i handen. Ropar; vad gör du? "Jag gör ingenting" svarar Vicce. Okey, tänkte jag.. Men han fortsätter springa mellan där, jag slår av musiken för att lyssna och hör att han spolar vatten. Oråd anas direkt. Ropar igen; vad gör du? Vicce svarar; mina stövlar är hungriga, jag ger dem vatten, lika Emil". Går ut i hallen för att titta. Mycket riktigt. Han har fyllt sina gummistövlar med vatten. Precis som Emil i Lönneberga gör.  


jag och mitt jobb.

Kvart över sju är jag på jobbet, sätter mej ner, löser lite korsord i en tjugo minuter. Reser på mej, kopplar om telefon och ger mej i väg tillsammans med en kollega. Första stoppet efter femton. Ca. Tar ungefär tjugo min. Tillbaka till start. Hämta mat, springa till tant, göra frukost och ge medicin. Efter femton min färdig igen, resväg på femton till. Göra frukost, bädda säng. Tillbaka till start. Kafferast. Lösa korsord. Börjar jag bli tant?.. Ut på fältet, femton min i bilen igen, stopp i en timme. Göra lite utav varje. Tillbaka till start. Lunchrast. Löser korsord tills arbetsdagen är slut. Jag kanske skulle ta och byta bransch. Bli korsordslösarproffs.

nej men..

..det fungerade inte alls så bra som jag hade trott.
Resursenheten ville inte ta emot mitt samtal just nu.
När jag fick höra i luren att jag ringde upp dem så blev jag lite rädd.

Tänker inte spela den här sortens roulette något mer.
Förstår ni hur nära det var att jag hamnade på bokstaven efter?

Riktigt jäkla nära.
Och det hade aldrig slutat bra. Inte på en fläck.

lite trist kan det vara ibland.

Det var värst vad klockan går sakta idag, då...


...har inte en aning om vad jag ska hitta på.
Funderar på att ringa och trakassera någon.
Men vem?

Undrar om jag ska ta fram min mobil, trycka fram nummerlistan, blunda
och trycka nedåt och trycka på "ring". Det kan funka.

pundarnamn.

image145

ang. landet.

Min syrra säger att om jag någon gång ska träffa någon att dela mitt liv med, så lär jag nog flytta.
Jag höll med henne förut, att så är det nog. Men va fan. Jag vill ju bo på landet. Det är ju så. Eller i Dalarna. Och ska jag träffa någon så lär jag nog göra det ändå. Eller? Inte är jag väl helt ute och cyklar?

Det är nu ni ska vara snälla och säga; du har helt rätt!

Tack så mycket, säger jag i förhand.

jag vill flytta.

Det är inte bra med mina de här känslorna som kommer, att jag vill flytta. Jag flyttar runt som en och en annan galning. Har ju iofs lyckats bo på det här stället i snart, undrar om det är .. är det ett år? Eller är det två? Tror fan det är två, alltså! Nu blev jag ju riktigt stolt över mej själv. TVÅ ÅR! Hur har den tiden kunnat gå så fort då? Stämmer det verkligen? Men det gör det nog fan.

Nu kom jag helt av mej av lycka.
Jag får återkomma med det jag skulle komma fram till.

jag behöver en bitchslap.

Eller, jag behöver faktiskt två. Någon som känner sej manad att ge mej ett par smällar? Jag måste släppa det där nu, gräver ner mej så jävla djupt att jag snart står under ytan. Det vill jag inte. Jag vet inte vad som hände, vet inte vad jag blev i Honom. Förälskad och kär låter så mycket.. Nyfiken, låter bättre. Nyfiken på vad som mer finns där innanför de fina, sexiga, snälla, charmiga, busiga ögonen.

MEN. Har jag nåt fel eller?
Tydligen.
Nu är det  dags att jag blir arg på mej själv.
Jag bara svävar iväg så fort jag tänker på denna karl.
Har mest hört saker om honom som gör att han borde
ligga på Ute-listan. Vet inte om jag hört något bra alls.
Har jag inbillat mej den insidan jag tyckte mej se?

Jag tror inte det. Jag tror jag har rätt den här gången.
Varför vill man alltid ha det man aldrig kan få?
Som det känns nu så kommer jag sitta och tänka precis
likadant om trettio år, så jävla illa är det. Förstår ni då?
Jag är helt fucked up.

gaaaah!.... vill ha Honom.

Kom och ta fram mitt leende,
det leende som bara du kan få
Jag vill ha dina armar omkring mej nu

Ta  tillbaka den dagen då du var här

Kom och kyss bort det onda jag har


Min mun skriker efter att få smaka på dej
Min händer värker efter att få utforska din kropp
Jag längtar efter att få känna din doft

Mitt huvud undrar förvirrat;
känner inte du som mej?...



en till film sedd.

Jojomen, nu har jag sett en till. Den hette någonting med Drum. Varför lägger jag aldrig på minnet vad filmerna heter? Den var helt okay, lite för mycket samma story genom filmen bara. Det jag vill komma till är dessa ghettokillar. Varför är de så mycket läckrare? Än andra. Killar med hängbrallor (behöver ju inte överdrivas), stora tröjor (behöver ju inte överdrivas) och någon snygg tatuering (behöver ju inte överdrivas). Kanske lite snygga muskler (behöver ju inte överdrivas) och en jävla massa humor (behöver ju inte överdrivas) och snällhet (behöver ju inte överdrivas). Eller? Är det verkligen  bara jag i min ålder som tycker att sådana här killar är läckra. Är det något fel på mej eller? Jösses!

hits