jösses.

Det är allt jag har att säga just nu. Jösses.

JÖSSES!! :O ...jösses :D

recept. jag bjuder.

Tänkte på mina kladdmuffins. Ni kanske vill låna receptet? Det har jag fått av en supertrevlig jänta :P Haha det var roligt, att skriva jänta. Men hon är så rolig att ni skulle bara träffa henne. Tur att hon finns också förresten för igår fick jag låna blöjor eftersom att korvens här hemma var alldeles slut :O Tvärtomt. Bra planering, tjejen. Noot :P...

Btw, när jag köpte snus på affären sist så fick jag visa leg. Asg. Jag tackade och bockade för det. Fortsätt fråga om leg, kassörskor! Det glädjer :D ...

Min pappa, hans fru och min söta lillebror ser ut som pepparkakor. De har varit på en skidsemester som jag skulle ha varit med på. Alltså.. om jag hade varit med nu så hade jag också sett ut som en pepparkaka men när man väljer att stanna hemma och jobba istället så slutar det med att man ser ut som ett spöke. Spöke - pepparkaka. Pepparkaka - spöke. *gråter* Jag vill vara pepparkaka!


100g smör
2 ägg
2½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
Smält smör och låt svalna. Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt övriga ingredienser. Fördela i pappersformar, fyll max 3/4.
Grädda mitt i ugn 200 grader ca 10 minuter. Blir ca 15 stycken.

Ring när du sätter in dem i ugnen så kommer jag å fikar!

me like. me like me. me like you. me like like my job.

SItter här nu, ja, på jobbet alltså. Började klockan sju. Det är alldeles perfekt att börja klockan sju för då kan karln skjutsa prinskorven till dagis. Ibland känns det lite drygt att sitta å åka fram och tillbaka på det viset, f a k t i s k t.
Ser här att det är en på jobbet som är sjuk idag. Jag ber om ursäkt :O Tänk om jag smittat! OH, NO. Samvete. Dåligt. Dåligt. Samvete. Asg. Varför skriver jag så? Asg? Asg.. Jag är trött men glad. Glad men trött. Och torr i munnen. Förbannade allergitabletter. Men jag älskar dem, tur att de finns.

I like like like my allergipills. Purple pills and yellow hills.

kladdchokladmuffins.

Det är mums det. Har precis bakat en plåt med såna. Hade min kära mor bredvid mej som stod och talade om hur man ska göra och inte göra. Mitt upp i allt så frågade hon; kan du inte göra något normalt?!" Asg?.. Normalt? För henne är alltså normalt precis som hon gör det. Jag råkade spilla lite smet på plåten och därav detta utbrott. Okey  förlåt då. Det råkade komma lite smet där. I mitt kök hemma finns det bakplåtspapper, just för att slippa att få smet på plåten. Där kan vi snacka om normalt.

jag hjärta mitt jobb. på riktigt.

Finns det något bättre än att få uppskattning för att man överhuvudtaget finns? Jag tror inte det. Det är det som gör att jag vill arbeta med människor. Äldre människor. Jag älskar det. Och mitt jobb det är så jädrans underbart, på många sätt och vis. Där var jag på väg att skriva "alla sätt och vis" men jag ångrade mej. Varför? Jo, för det finns nackdelar också - såklart. Den största är faktiskt inte lönen som ändå kunnat vara bättre utan den största nackdelen för mej just nu  det är att inte jag som vikarie får några kläder att arbeta i. Att jag måste ha mina privata. Nog för att jag bara har fula såna också men jag tycker om att gå omkring i mina allmänt fula mjukisbrallor. De är sköna och jag känner inte för att gå omkring i de lika mycket längre när man har jobbat i dem. Tänk om man kunde byta om när man kom till jobbet och likadant innan man åker hem. Tänk om, tänk om. Detta jävla tänk om.

Ja tänk om, hörru du. Tänk om! Vad underbart allt skulle vara. Om bara liksom.. Ja, tänk om..

jag kanske är lite utav ett hockeyfreak.

Men att se Färjestad och Linköping mer eller mindre förstöra min tevekväll genom att ockupera kanal5 är mer än vad jag tycker om. Fy på dem. Nej det här går inte, lilleman ska sova nu och därmed basta! (hur gör man nu, han vill ju spela hockey :P) ...

bowling lockar, prison break med.

Sitter här och väntar. Väntar genom att prata med Linda på msn och att se på 2½ män på teve. Störtskön humor, tycker jag men inte min karl. Haha. Ungefär likaså är det väl med bowling. Jag älskar det och han har aldrig ens provat. Men på lördag ska det bara bli av. Annars jäklar :P Jag är redo. Så se upp. Ibland åker klotet åt fel håll. Fast det är som vanligt. Jag är bäst ändå. Alltid. And for always. (fast jag åker alltid på stryk utav Linda men det hör inte hit - det hör aldrig hit)

pannbiff, potatismos, prinskorven & pollen.

Jo, det är nog så. Att jag börjar känna av pollen nu för nässprayen hjälper mej inte längre än ca en timme och det är åt helvete för lite. Kul att gå omkring och vara täppt i näsan jämt då? Nej. Inte nånstans är det roligt. Men det är roligt att äta pannbiff och potatismos för det är så fruktansvärt gott och man känner sej så fruktansvärt duktig när man för en gångs skull gjort riktig mat, vanlig mat. Dutti jaaag äääer dåå, lilla anna. Och långa farbrorn? Uh.

Körde kranen igen idag, skoj skoj skoj! Mer skoj och skoj det kommer det att bli. Jag älskar det. Men jag har ju lite kvar att lära även om jag kommit ganska långt med inlärningen :D Mäkta stolt över mej själv. Kommer bilder snart. Lugn, ska bara ladda batteriet i kameran först. Är inte en sådan där människa som kommer ihåg att göra sådana saker i förebyggande syfte. Live with it. It's just me, myself & I.

Nu ska prinskorven sova. På återseende

                                                                                              .

märkliga drömmar och måndag igen.

Har haft och göra inatt igen, fy för alla de här drömmarna som kommer med medicinen. Har inte drömt mardrömmar på länge men jag drömmer drömmar som jag minns in i detalj och det gör att jag aldrig känner mej utvilad. Tycker det är det värsta med Zoloft. Isch. Var iaf på hockey inatt (igen kan jag säga), med farmor. I Leksands nya ishall (som jag aldrig varit i). Den var sjukt stor och vi hade fått plats på rad 142. Lyckostar oss, satt precis vid isen och såg alldeles perfekt. Brorsan var med å spelade. De mötte VIK och VIK gjorde två snabba mål. Sen minns jag inte slutet.. Det är givetvis mer än så i drömmen men i det stora hela utspelade den sej så. Märkligt. Det var precis lika som förra gången men jag tror inte att jag var med farmor då. Hmpf.

Och då var det måndag igen då. Kan se att det har varit strömavbrott här på morgonen, klockan på micron stod på 00:45 när jag kom in i köket för att slå på kaffe. Säkert nån svanjävel som glömde titta vart den flög och krockade med en ledning igen. Asg. Får man skratta åt sånt?...

med tanke på designen.

Ja på min design, på sidan. Det är en stad med höghus byggda på varandra där uppe. Jag gillar faktiskt inte sånt, jag gillar inte stora städer för jag går så lätt vilse. Det är därför jag har bosatt mej ute på landet, med en liten trädgård och knappt någon trafik. Nära till djuren ni vet. Tama djur och vilda ungar. Rött hus med vita knutar. Men ändå  inte ett hus för de står i rad, om ni fattar?

Dags att gå å sova nu, imorgon ska jag lämna prinsen på dagis om jag får för dem. Skulle verkligen behöva få vila lite, om inte annat så från varandra. Puss å godnatt, då..  
                             

                                         
        


se på tusan!..

Det är Mythbusters på teve nu. Jippe yeaaaah... Eller inte.

oups, jag lovar - det var inte meningen!

Jag körde kranen idag och det var skoj som tusan. Har aldrig kört en kran förut men det är lite roligt att få lära sej såna saker och nya saker! Perfekt. Tyckte jag var ganska duktig, allting höll även om det inte gick så fort. Råkade köra på Henrik lite bara. Han fick den lite på bröstet och råkade ramla men säger att det gick bra. Oups..
..hjälpte honom att lägga på vedklyven så att han skulle slippa hoppa in å ur ifrån traktorn. Jag är bra att ha ibland :D

Vi ser på Stuart Little nu, dagen har gått märkligt fort? Skumt känns det och dumt känns det. Dumt för att vi skulle ha åkt till Branäs idag med min far och hans familj men eftersom att jag fick jobb i början av veckan som kommer så blev vi hemma. Love my jobb ♥

en god gärning, eller två.

Har precis kommit hem efter en vända till prinskorvens gammelfarmor. Hon blev i vanlig ordning överlycklig när vi dök upp och ville bjuda på det ena och det tredje. Men vi ville inte ha något. Tanten är 93 år gammal och jag tycker faktiskt att inte ska springa omkring då :P ... Man tycker alltid så mkt.

Hmm, nu ligger min son på mage på sin racerbil och tar sej fram genom att skjuta på med händerna. Och han skrattar högt, alltså måste det vara roligt. Haha. Samtidigt ser han på Stuart Little - igen. Skönt med lite omväxling från hockeyfilmerna. Asg. ...

Var idag och handlade med en massa mynt. Betalade med endast mynt. Rensade kassan, och nu är pengarna slut. Skulle ha köpt frukostbröd också men en av mina kronor var norsk och den ville de inte ha så då räckte inte cashen till bröd :P Haha. Patetiska lilla jag och min jättebraiga ekonomi.

Godmiddag. Dags att vila.

söndagsbarn, dagen till ära.

För det är väl söndag idag?.. Jag kom iaf till ett test genom en internetskompis sida, där man kan få reda på vilken dag man är född på. Okey, jag visste att jag var född på en söndag men ändå. Var tvungen att se om hela grejen fungerade korrekt och det gjorde det!.. Så här stod det om "mej";

SÖNDAGSBARN är sött och snällt, har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts för lyckligt att vara född på en söndag. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har en livlig fantasi.

Asg?.. "har det alltid bra får det mesta de vill ha?" Kan nån tala om för mej vad som menas med det? "Nästan alling lyckas för dem" Hoho, jasså? Tell me - WhAaT? "och de har en livlig fantasi" Där kan jag hålla med till en gräns, för när jag vill då är den bra. Fantasin alltså.


Prinskorven;

MÅNDAGSBARN är en ögonfröjd och är snällt och rart. Den som är född på en måndag, är oftast svärmiskt lagd, och har ett sinne för poesi, är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.

Ingen kommentar behövs! Stämmer alldeles perfekt :D .. Sötnosen min!


Prinskorven sov för den delen ända till klockan ÅTTA idag, höll på att svimma av direkt efter att jag hade vaknat bara för att klockan stod så konstigt. Ehum. Nu slog en annan sak mej också, på tal om klockan.. attans.. ända till NIO :D Haha. Den ska ju ställas fram idag ju? Eller? Eller hade min lur ställt fram sej själv? Kanske var det så att vi ändå vaknade klockan sju? Måste checka...... :/ Näe, hähä! Vi sov till klockan åtta :P Niice.

dm-guld, telia, avancerade ord & läshuvud.

Innan jag glömmer så måste jag bara berätta att min bror och hans lag vann DM-guld i hockey! Den 17e mars 2007. Och att min andra bror är med i Telia-reklamen. Och att min tredje bror kan så konstiga långa ord att jag ibland behöver en ordlista för att slå upp dem och att min syster är fruktansvärt duktig i skolan.

Träffar du på en syster som är mer stolt än jag - då har du nog bara drömt, nyp dej själv i armen och vakna upp.
Mina 4 syskon är de bästa! Thats it


   
                                           

discovery.

Det är en rolig liten kanal som borde förbjudas emellanåt. Eller sluta sända tidigt på kvällarna. Jag är urless på Mythbusters och American Choppers. Hur coolt det är skulle vara så skulle jag iaf aldrig kunna bygga en egen motorcykel. Visst, tar gärna en och åker på.. mjahaja, nu är det, det där programmet med hot rods eller vad *** det heter. Åh! Okey, roligt att de ska lägga stripes runt hela kanten imorgon efter att de har sovit. Trevligt.

mina ögon värker, jävla snor.

Nej, ingen har gjort mej illa och nej, jag glömde inte att skriva unge efter. Är så förbannat förkyld att jag blir galen snart. Nu hade min mamma sagt, om hon läst detta; man kan ju inte bli nåt man redan är". Haha, jättekul mamma men du, jag har hört det skämtet nu. Och då. Säkert i förrgår med om jag funderar lite till. Nåja, ögonen värker på grund av att det gör ont i mina bihålor men jag tänkte hoppa över inflammationen denna gång. Känns onödigt att ta en sådan varje gång man blir lite snorig. Hmpf. Åter till msn.   ...

Jo, min mamma. Hon är faktiskt bäst. Även om jag är bästare. Kommer säkert att driva med henne mkt men det är bara det att hon är likadan tillbaka och vi har lite knasig humor. Bara till att stå ut!

Puss 


se, nu är jag tillbaka (tog ju bara nåt år)

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

Tre stycken, tror jag.


Vilken svordom använder du mest?

Med tanke på att min son tyvärr säger "fan" ibland så kan jag tänka att jag  använder mej av det ordet.


Äger du en Ipod?

Nix.


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

Ehm, tjugo över sex de få dagar jag jobbar. Annars är V min väckarklocka.


Hur många resväskor äger du?

Inga?


Använder du flip flops även när det är kallt ute?

Äger inga flipflops, men går ut i vanliga tofflor om jag ska hämta posten.


Var köper du dina matvaror ifrån?

ICA och inget annat. Helst, iaf. Jag hjärta ICA är lika med sant.


Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?

Yes yes. Älskar att fota.


Vilken var den senaste filmen du såg?

The longest yard igår kväll. Med Adam Sandler. Rätt hyffsad.


Har någon av dina vänner barn?

Ja, några av dem iaf :)


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

Ett boende, maybe. Och en 4hjuling till V.


Har någon någonsin kallat dig lat?

Haha, hrrrm. Jaa...


Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Nej nej. Somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

Jaahmm, tror Eddie sitter i just nu. De lyssnade på den på nyår.


Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?

Grön mjölk. Men endast i mat och i kaffe.


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?

Ja, det har nog hänt.


När var senast någon stötte på dig?

Stötte på mej eller stötte på mej? På jobbet stöter jag alltid på många människor eftersom jag arbetar inom vården men om det är stöta, stöta det pratas om här så är det nog evigheter sedan det hände sist.


Vad åt du till middag?

Igår åt jag köttbullar och snabbmakaroner! Både till lunch och middag.


Använder du huvtröjor?

Jaaa..


Kan du vissla?

Jupp.


Har du någonsin deltagit i en demonstration?

Nope.


Vem var den senaste som ringde dig?

Skulle chansa på min kära mamma :)


Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?

Berg & dalbanan!


Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?

Ja det tror jag inte att man kan komma ifrån.


Vilket riktnummersområde befinner du dig i?

02xx.


Tittade du på tecknat när du var liten?

Det har jag aldrig slutat med. Ice Age äger.


Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?

Hah. Humm. Det duger.


Hur många syskon har du?

Fyra.


Är du blyg inför det motsatta könet?

Näe.


Vilken film kan du alla replikerna till?

Jag såg Mighty Ducks tio gånger om dagen när gick på högstadiet, nu ser min son på den tio gånger om dagen så snart sitter de allihop.


Äger du några band-t-shirts?

Nix pix.


När flög du senast?

Det var nog till Östersund för 6 år sen eller något sådant.


Hur många stolar står runt ditt köksbord?

Fem stycken. Fyra trä och en barnstol.


Läser du för skojs skull?

Hur skulle jag annars få reda på saker och ting?


Pratar du några andra språk?

Engelska kan man väl harkla ur sej och tyska går ju att förstå litegrann men värre blir det nog om man ska försöka
på sej meningar.


Diskar du din egen disk?

Mr Maskin fixar den.


Har du gråtit offentligt?

Ja?


Har du en stationär dator eller en laptop?

Både och. Men använder bara den bärbara för den andra är gammal och dum.


Försöker du alltid lära dig nya saker?

Ja, det är det mina dagar går ut på. I love it.


Vill du ha några tatueringar eller piercingar?

Skulle vilja ha en tatuering. Men när, var och hur vet jag icke.


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

Näe, varför ska det vara så.


Kan du kasta macka?

Hähä. Det är skoj det men jag lyckas aldrig få till mer än fem studs.


Har du någonsin varit på Jamaica?

Nej.


Vem har du med på BIOn?

L är den jag varit på bio med flest gånger genom livet.


Vem var din favoritlärare?

Bildläraren.


Vad har du för väder?

Strålande sol. Men ingen snö :/


Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?

Ja varför inte?


Har du en blogg?

Öhh?


Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?

Data.


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Humor!


Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?

Ja, har man väl lärt känna en person så kan mycket förändras.


När sov du senast på golvet?

På toaletten vid mensvärk på högstadiet.


Vilken är din favoritdrink?

Usch, dricker inte drinkar. Om man inte får räkna med färdigblandad Smirnoff Ice.


Gillar du din boende situation?

Jo då, men ett rött hus med vita knutar vore ju inte fel..


Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Helst åtta stycken.


Äter du frukost dagligen?

Oj oj, så fort jag vaknar annars orkar jag inte med mej själv.


Är dina dagar fullbokade och stressiga?

Inte speciellt fullbokade men stress finns det gott om.


Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?

Det kunde hända.


Vilken är din favoritfrukt?

Om gurka är en frukt så svarar jag det.


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Absolut no.


Hur gammal blir du din nästa födelsedag?

Tjugofem.


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Ja det skulle nog folk runtomkring mej säga iaf men om man tittar.. mej, dej, sej.. Heh.. Vill gärna att det ska se
snyggt ut också, om jag så bara fyller i en timrapport.


Tror du på liv på andra planeter?

Man ska aldrig säga aldrig.


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

Det var nog min son det, han ville inte somna förrän tjugotvånollnoll igår kväll.


Tror du att gud är en man eller kvinna?

Vet inte alls.


Vad var det senaste du åt?

Tunnbrödsmörgås med ost på.


Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?

Beror helt på hur personen är. Det är nog sak samma om det är kvinna eller man.


Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Vet inte, faktiskt.


Gillar du senap?

Ja, ketchup smakar skunk.


Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?

Att jag måste sluta tänka. Bara göra.


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Var jag tvungen så skulle jag.


Sover du på sida, mage eller rygg?

Sida eller rygg.


Har du någonsin köpt något från ebay?

Nej. Men ville köpa en tavla till L en gång men den blev för dyr.


Tycker du om att krama folk?

Jaa, det är väl klart.


Skulle du säga att du är trendig?

Hahaha, neej.


Äger du en digitalkamera?

Yes box.


Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?

Skulle snällt tacka nej, annars kan det nog bli lite missförstånd.


Vilken är din favoritkaraktär i star wars?

Star wars?


Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?

Det kan störa mej grymt mycket men sen kan det hända att man gör samma sak själv ibland. Man vet ju aldrig hur
dagen kommer att sluta, liksom.


Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?

Gömda och alla dem. Jädrans böcker att etsa sej fast.Tycker du att du är attraktiv?

Inte ett dugg.


Vad är du allergisk mot?

Lite utav varje men värst är det med björken.


Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?

Det kommer jag nog inte att utsätta mej för mer. Tror jag?! :D


Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?

Då skulle jag ha dåligt samvete i stort varje dag - så nej.


Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Andreas. Säger min mamma.


hits