husrannsakan.

Jag undrar en sak, satt nyss och läste på expressens hemsida om valborg och festandet som är i Uppsala idag. Det står att det är extra mycket poliser ute och så, vilket givetvis är bra eftersom att det kan lugna ner stämningen lite, ja den mindre bra stämningen alltså. Men det här med att de rotar i väskor och liknande, får de det? Någon har sagt mej att de behöver en husrannsakansordet för att få göra det. Någon som vet hur det ligger till? Minns en gång i Avesta för lääängesen, jag var väl fjorton, femton år kankse :P Vi var ett gäng polare som var där för att festa och jag stod med en öl i handen varpå en polis kommer fram och häller ut den för mej. Men. De rörde inte min väska. ... Varför har jag en känsla av att de inte får det? Eller får och får. Det är väl djur på Gotland iofs. Anyone?..


Jag har feber idag, dont know why. Vet inte om den är kvar heller, känner mej piggare men man blir ju svettig så fort man rör på baken.. Har nyss gjort pannkaka och vi har ätit. Skulle till att hyra en film med Vicce här, en hockeyfilm (surprise! ingen som trodde det va?) och när jag höll på att trycka in alla uppgifter så somnar han sittandes bredvid mej. Helt otroligt att han kan somna bara så där :) sötnosen min :)  Imorgon åker han till sin pappa igen, för då ska jag jobba. Och eftersom att han redan är där så får han sova där då och jag och L.F. drar på späddvejj och myyyser! Härligt! Nån som vill med eller? :) Hör av er i så fall! 


Pyss 

ska vi åka?

Till grönan? Liseberg? JAG VILL! Fan vad sugen jag blev på det nu, skoj skulle det verkligen vara om man säger så. Karuseller!! Fan vad kul det är alltså. Lattja runt lite och fjanta loss :D Me like! Grönan SKA jag iaf till i sommar, utan tvekan. Så..

..hänger du på?!

Hörru Jenny, vet redan att du ska med ;)
Men nu fyller vi listan.. tycker jag.

Me
Jenneziz

då har man gjort det igen då.

Har nyss vaknat. Med huvudvärk, äcklig andedräkt, skitigt hår och sotiga ögon. Tacka vet jag duschen dagen efter. Dumt att vakna två timmar efter vanlig tid för att ta allergipills. Lägg till nästäppa i listan. Jo vi var ju på inflyttningsfest igår, det var skoj.. Sen var vi tvungna att dra iväg på en grej innan hotellet. Hotellet. Detta hotell. Va fan ska man dit å göra? :P Det är för lätt att komma åt barerna!! Åh. Iaf, som vanligt så lyckas man ju, skickade mess till halva sverige igår, alla jag träffade på hotellet med endast en smiley i. Tur då att man skickar gratis sms. Ehm. Och tur att jag inte har Bigbrother-Dannes mobilnummer i luren för då hade han också fått ett. Men faan vad killen är snygg, alltså! Han skulle man ha haft med sej hem och gosat lite med, hihi. Allvarligt, han är dö'snygg.

Se där, nu börjar nästäppan släppa men huvudvärken sitter kvar, fuck också. Ska ju på barnkalas klockan två och då får den gärna vara väck. And thanks to Linda som körde hem mej igår och skjutsa hit å dit. PUSSEN


Fuck vad jag vill att det ska bli en gång till. Ja inte hotellvändan. Utan allt det andra det där du vet.


kompisspermie.

Jag har en kompis.
Han är rosa, och lite krokig.
Knallrosa, faktiskt..

..han sitter där å dinglar och ser söt ut. Men är egentligen riktigt ful.
Därför kunde vi inte låta bli att köpa den, som ett par fjortisar på stan.
Han var en gång ett halsband men vi gjorde om dem till mobilsmycken.
Ibland kan man verkligen tycka att vi är i en klass  för sej, hihi.. :D

Undrar vad pysen ska heta? Är det nån som har ett förslag, kanske?

image26

nu är det lördag igen.

Shiit, vad tiden går fort. Tycker det är helg efter helg hela tiden. Men visst, det är skönt också fast för det mesta så har jag mer skoj i veckorna än vad jag har på helgerna. Konstigt nog. Vicce och jag har sovit SÅ gott HELA natten. Lovely. Nu har vi också ätit frukost men jag hann inte på busfrö't så han hann stoppa i sej typ 10 godisar innan jag hade ställt fram frukosten. Aj aj. Inte bra. Spelade ju in ljudet från Späddvejjen här om dagen med hjälp av min lur och Vicce älskar det. Men han tror inte på mej att det är en cykel som låter, han säger det är ett flygplan. Skitbra, nu tror han väl att jag har varit ute å flygit också. Mjo. Men det låter ju hyffsat likt ett modellflyg as a matter of fact :P ..

Ska ta med skrutten på späddvejj sen, lär skaffa hörselskydd tills dess. Köpte ett par en gång men de har legat och möglat i nån traktor nu som mycket annat. Blir dyrt att hålla på å köpa nytt men det är ju bäst att passa på medans man är på G med att strö money omkring sej. Hihi.

Men attans, nu kom jag på att jag borde ha gjort som Linda (ja det var ju óvanligt) och filmat istället så att Vicce fick titta! Åhh. Vad dumt av mej. Fan att Linda alltid ska vara bättre, dååå.....


i'm having trouble sleeping you're jumping in my bed twisting in my head leave me

bye, bye..

Jag säger bara hejdå (hejdå)
Kommer jag att se dig igen

Jag säger bara hejdå (hejdå)

Flicka, pojke
Dam, herre
Välkommen till köttmarknaden i Sverige


Jag kan ge dig några tips på hur du dumpar din dejt
Tjej eller kille, anteckna allting som sägs
Fejka telefonsamtal, spela upptagen
Städa lägenheten och uppfyll alla uppdragen
En släkting har visst dött, jag måste tyvärr gå
Eller skyll på tvättiden, den enda du fått i år
Är så bakis från igår, att du måste va knäpptyst
Ligg still, peka på dörren, kasta en slängkyss
Gå till datorn och hoppas att du får ett mail
Och du måste gå till jobbet, du har ju försovit dig
Simulera ett anfall, och inget som kan vänta
Stressa ut i hallen och skyll på något viktig tenta


Ref.
Hejdå, kommer jag att se dig igen?
Nejdå, det vi hade var bara en kväll
Hejdå, du är här nu för jag är känd
Se så, bädda sängen och gå härifrån

Skrik så högt du kan, hoppa runt och spring i luften
Säg att du värmer upp till träning med pingistruppen
Sortera strumplådan, filea makaroner
Bowla med en hammare, ett tjugotal patroner
Rätt så klart, rätt så bra
Och visa vad du tycker om äktenskap
Håll händerna för öronen och knip ögonlocken
Nynna på Mozart och skaka lite på kroppen
Mät skosnören, stapla tandpetare
Du måste frosta av frysen nu, inte senare
Bädda sängen, visa vem som bestämmer
På med stereon och spela upp den här refrängen


Ref.
Hejdå, kommer jag att se dig igen?
Nejdå, det vi hade var bara en kväll
Hejdå, du är här nu för jag är känd
Se så, bädda sängen och gå härifrån


(Gå härifrån, bara bara gå härifrån, nu gå härifrån?)


Du kan förebygga hela situationen kvällen innan
Redan då kan du säga sakerna du måste hinna
Och i taxin hem, kan du fixa nödutgångar
Förklara klockan 10, kommer hela släkten komma
Personen i fråga, fattar då att den måste gå
Så fort den vaknar upp bara att du säger så
Du kan häfta upp papper i hela lägenheten
Med pilar som pekar mot ytterdörren så att den vet det
Så alla här, one night stands
Gör det till en lugnare som alla är
När dom är fast i jaktens atmosfär
(Välkommen!)


Ref.
Hejdå, kommer jag att se dig igen?
Nejdå, det vi hade var bara en kväll
Hejdå, du är här nu för jag är känd
Se så, bädda sängen och gå härifrån

(Gå härifrån, bara bara gå härifrån, nu gå härifrån?)


singleplayer.

Haha jag har en kompis som är totalt puckad. Och han är skoj också. Han sa igår, att om tjejerna (jo han verkar ha många :P) inte är beredda att diska, städa och dona om ett år så behöver de fan inte  göra det i början heller bara för att fjäska sej in. Asg. Han ringde igår när vi var på väg till Borlänge, han frågade vad faan man gör där. Då sa jag att vi skulle dit och handla för de har större sortiment på Ica. Då kallade han mej TANT. Och KÄRRING. Schysst. Nu var det ju inte riktigt därför vi skulle dit.. Men han kallar mej ändå för tant och kärring, även fastän han är lika gammal som mej. Lustigt. Lustigt att det återkommer hela tiden!.. Det där med jag och tant i samma mening. Och idag busringde jag till honom, och frågade om storleken på svenska och norska män skiljer sej och vilka som isåfall har störst. Undrar om han förstod att det var jag. Hihi. Ringde alltså genom det där programmet. Han svarade att han har stor kuk :O Mkt lustigt att återkomma till idag. ASG. Puss på dej :P .. .


Idag har äntligen Vicce kommit hem till mej! Och han älskar sin rutschbana!! Niice va :D Hur stavas det egentligen? Måste så många ord vara så krångliga? .. Vi har vilat middag, haft elkarn här och fått en ny tvättmaskin, den började låta väldigt konstigt igår och sen var mina kläder apvarma när jag tog ur dem ur maskin och det vällde ur varmluft. Han snackade nåt om att trumman satt löst också att nån motor förmodligen var bränd. Jobbigt. Men han kan sin grej och ger mej då en ny. Perfekt!!, har redan hunnit kört en maskin, det var liksom behövligt. Sen åkte vi till farsan å spelade lite boll. Mkt roligare att vara ute där. ...

Njäe, jag skiter då i detta nu.
Orkar faen inte mera.

Tjing

tack för omtanken.

För många av oss är det
så svårt att räcka till
för allt som måste göras
och allt det som man vill.


Men fast det är så mycket
på jobb och hemmavidd
så är en del beredda
att ge utav sin tid


Det värmer mig i hjärtat
att du är en av dom
- att du är en person
som gärna bryr dej om.


Så tack för att du visat
sån omtanke om mej,
Och hoppas jag får chansen
att göra nåt för dej.



Tack till många. Mamma, Malin, Linda, Ingela, Pappa..
...om jag glömt någon och du ändå känner dej träffad, så ta åt dej.
Det är så många jag är så tacksam till!
Men faktiskt, när jag läste detta nu så kände jag;
anna, den här stämmer så bra in på anna.
Vi är många som är tacksamma att vi har henne.
Tack, för att du finns :)   Tack för att NI finns!


i like it rosa.

Vi har fyndat många rosa grejer idag, jag å Linda. Var till Borlänge en sväng, jösses vad affärer de har där :O Och det bara 15min längre tid än att åka till Västerås. Nu bojkottar vi Vås i fortsättningen och siktar mot Borlänge!

Hittade massor med kläder, tre par byxor, två par linnen och en huvtröja. Tre par örhängen, ett hårband, en rosa diskborste, en rosa kakburk, en ful tandborsthållare till Vicce, halkskydd i form av dö'skallar till badkaret och sist men inte minst; en kompisspermie. En knallrosa sådan. Jag och Linda fick en varsin, egentligen halsband men vi gjorde om dem till mobilsmycken. Så jävla ful grej. Asg. Men rolig är den :P ...
Åkte på späddvej en vända, var så jävla kallt och blåsigt så vi drog  vidare till Avesta men vi fick iaf njuta lite av det där fina ljudet! Det är sexiga ljudet och den härliga doften. Yummie. I Avesta inhandlade jag en rutchbana till Vicce och en mugg till mej själv. Det står att jag är varm, underbar, smakfull och söt i den, precis vad jag behöver! Peptalk! Hihi.  Innan hemfärden blev det pizza på Amercian Take Away eller vad det du heter :P Nå pizzaställe i Avesta iaf, där de har sjukt goda pizzor och lillRoosa väljer att äta kebabtallrik. Jupp jupp.


Nu ska Fröken Fagerström här bredvid, och jag, hyra en film.

Pusspusspusspusspusspusspusspuss. Eller så.

fan, det ser ju bra ut.

Ja, idag har jag; vaknat, kliat mej i ögonen, pussat på vicce, kramat på vicce, satt mej upp på sängkanten, klätt på mej, gått till köket, laddat kaffebryggaren, slagit på kaffebryggaren, gått och kissat, brett smörgåsar, tagit fram mjölk och o'boy till vicce, ätit frukost i soffan framför teven, busat med vicce, packat vicces väska, klätt på mej mera, klätt på vicce, hejat på nicke, åkt till dagis, lämnat vicce på dagis, åkt till sala, klippt mej, köpt snus och en loka naturell 50cl, gått till bilen, hämtat upp mamma, tankat bilen, varit på väg till västerås, åkt till avesta, köpt ett linne på h&m, provat kläder på veromoda, handlat på ica, sett mammas gamla klasskompis, gått till bilen, åkt hemåt, köpt pizza i färnbo, åkt till morsan, ätit kebabpizza, åkt till stan, provat kläder på is!, bestämt mej för att åka till borlänge, fått sms, handlat lotion på apoteket, skjutsat morsan till volvo, åkt till rättan, köpt blöjor, kaffefilter och två skrapkryss, åkt till morsan, skrapat och vunnit på lott, gjort slingor, fått bekräftat att linda vill med till borlänge imorgon, hämtat ut nya lotter, vunnit igen på skrapkryss, sköljt ur slingorna, blivit randig i skallen, tittat på film på datorn med robin & fredrik, sett Stick it för andra gången på 24timmar, spelat på casino utan nån vinst, fått sms, gått ut med hunden, taigt med mej datorn och åkt hem, pratat med kicki i telefonen, slagit igång en maskin med tvätt, bäddat i nya sängkläder, duschat, lagt mej i sängen och sist men inte minst; skrivit detta bra'iga inlägg! ..


.. och förstås! sett att det gått bra. Niice och great. Puss hej.

jag säger; ingenting.

för ingenting behövs sägas, bara att titta! Puss! Min söta Vicce!!


klarhet!!

Nu har vi rett ut det här med 80talister och varför vi verkar tråkiga i det sällskap som finns runtomkring oss. (inte allt sällskap då, utan det där får ni klura och dona med själva....)
Är ni med?

Hon säger:


jag menade att de vi umgås med som är tråkiga, är ju SÅ tråkiga att t.o.m vi verkar tråkiga!! (men det är vi ju inte!!)



fröken roos ~ säger:

haha ja så fattade jag det



Hon säger:


ja va bra! ha ha



fröken roos ~ säger:

men man kan ju ta det på annat vis också


fröken roos ~ säger:

hihi




Hon säger:

ja att de runt omkring oss är mycket roligare än oss


Hon säger:

men så är det ju verkligen inte!




fröken roos ~ säger:

haha nej


klockan lurade mej.

Attans. Vicce tjoade i örat på mej; mamma vakna! vill gå UUUPPPPP" Ehm, själv orkade jag inte ens öppna ögonen till en början men efter mer tjat av coola killen (som nu sitter bredvid mej "vill också skriva mamma" och försöker trycka på alla knappar han kommer åt) så lyckades jag titta på mobilen för att se att klockan är 06:35. Helt okay att gå upp halv sju. Sätter mej upp, klär på mej och går som en zombie in i köket med Vicce springandes framför mej. Jag vill då lova att jag var tvungen att öppna ögonen, för jag ville vara helt säker på att klockan gick rätt i micron. Siffrorna bländade mina trötta blå och det stod; 05:32. WHAT! *tjing* sa det och lilla jag var klarvaken. Så här tidigt går jag inte ens upp när jag ska jobba så gissa vem som kommer att vara trött ikväll.. Hihi.


Idag ska jag klippa mej. Jihaaa :D Vet inte riktigt hur men det grejar nog hon.. Ingen lugg denna gång iaf, orkar inte hålla ordning på den och det råkade bli lite kort förra gången så kanske att den vara som det är nu men nån mm kortare.. Håret ryker nog en decimeter iaf. Jag tycker det är skönt att ha långt hår men det är inte fint längre, ser mest bara ut som om jag struntat i att klippa mej på ett år eller två. Haha. Kanske ska till och återgå till mina etapper och hoppas att mina finska käkben kommer fram då, hähä. Blekheten sitter ju iaf i. Lär göra rätt för efternamnet! .. Sen blir det lite slingor. Jajamensan. Men kanske inte idag, det beror på hur vi hinner. För jag och min mor ska åka till Västerås också. In till stan denna gång och checka läget litegrann. Klääääder :P



Funderar på om jag ska spela Betapet en gång. Det borde få igång hjärnan.
Utan tvekan. ....


Vicce betyder segrare på latin, för mej betyder han allt ~

i'm gonna make it happen some how!

Every girl wants you to be her man
But Ill wait right here til its my turn
Im not the kind of girl
Who gives up just like that
Oh, no








Okey, ehum..

.. det jag skrev att "hon" sagt, det kan ju tolkas på två sätt. Nu när jag läste det den här gången så ser jag att det kan låta som om att de är mkt roligare än oss, därför verkar vi vara tråkiga. Eller är  det så det ska vara? Asg. Förstår inte ens det jag själv har skrivit. Fan är så jävla trött så jag förstår ingenting på ett ungefär.

Har hur som helst nyss sett en film på TV4's en sida,
helt niice ju. Stick it hette iaf filmen och jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra. Schysst att man hyra film på det där viset!!

Nu ska prinskorven sova.

Puss


80talister.

Hur kommer det sej att det är sån skillnad på folk och folk som alla är födda på 80talet?..
Jag är född '82. Syrran är född '88. Jag brukar säga till syrran att jag önskar att jag var född samtidigt som henne, hihi. Men va fasiken! De har ju så mycket roligare än vad vi nånsin har haft. Kan inte förstå varför det har blivit så.
Och för att inte tala om karlarna som är födda runt '82. Ska de vara roliga dem? På vilket vis, menar ni?

Satt och pratade med en väldigt vis kvinna igår på msn ;) och vi pratade om yngre killar, varför de oftast är mer intressanta. Så här lät det på ett ungefär;

fröken roos ~ säger:
usch ja.. men jag tror fan de som är födda senare på 80talet är mer förståndiga än de i vår ålder

Hon:

ja visst är de!!

fröken roos ~ säger:
de har roligare.. och då blir man ju gladare.

fröken roos ~ säger:
förstår inte varför just vi blivit så tråkiga  :P


(det är nu den här underbara sanningen kommer)


Hon;
nej vi är inte tråkiga!! det är de runt omkring oss som får oss att verka tråkiga!!



du..

..you had me at hello.

smart, sara.

Han var fri.
En liten stund.
Ungefär lika lång stund som reklampausen.
De är lite omringade nu, undrar vad han hittar på denna gång min smarta älskling.
Ja han är min älskling för ikväll.   ...


Hon råkade skjuta den där killen som inte är kines men som tillhör samma lika, eller hur man ska förklara.
Men snälla du.. It was'nt you :(



Nu ploppade ett vacker namn upp på msn.
Lovely.




fri som fågeln!..

Nu gråter jag!....

Hela jag ryser.

Han är fri.


Ja men ååhh.. den gule fan kommer och förstör min glädje..
Jag är rädd för kineser, de tittar snett på mej! Hihi. Sthlm Live.

Reklam.

Michael ♥ Mej

what the fuck!!..

hata a.mahone!!

vad gör han. varför. fan kan ni förstå hur trist det är att sitta och titta på teve själv varenda kväll?
jag vill ha sällskap, vill dela kvällarna med någon.  ... :O ... som alltid annars kommer det nu någon annan dåre in från ingenstans och börjar skjuta vilt omkring sej och snyggingbrorsorna flyr. att få mumsa på dem skulle jag inte tacka nej till!!..



Haha, kom nu på vad vi pratade om hos farsan igår. Pappas fru vill att syrran ska dra till amerikat för att då kan ju hon åka och hälsa på henne och kolla läget i California. Mm, bra idé - självklart! MEN! När jag frågar om hon är ute efter att träffa Brad Pitt där så blir hon lite generad, flinar och tittar på pappa.. Neeej.. Så var det inte, och efter lite mer diskussion så kommer vi fram till att hon verkligen aldrig skulle vara otrogen om hon fick med Brad Pitt! WHAT! Vem skulle tacka nej till Bradan? Inte jag! Vem skulle tacka nej till en snygg kändis? Den som tycker att det ens skulle klassas som otrohet är ju sjuk. Det är ett tillfälle som aldrig dyker upp, men jag kan iaf låtsats att Vin Diesel kommer och hälsar på mej här ibland i sitt privata Jetplan. Asg. Och jag skäms inte för det! Puss!

takin' a break at the prison.

Älskar denna serie, sista avsnittet idag. Gråter nästan av bara tanken, hur ska jag nu klara mej utan Michael så länge då? :O Kanske får klara mej utan honom för alltid, nu ska han verkligen träffa denna Alex Mahone...


Det smäller, ja i lägenheten. Lite överallt hela tiden. Förstår inte vad det är som låter så där. Låter precis som om det knäpper i tapeterna? Isch. Gillar inte nya ljud. Men vroom vroom låter ju ganska bra, asg. Nähä. Inte roligt kanske, men för mej var det, det :D ..  Jag längtar!! Tänk om jag bara kunde sluta med det! ÅH!



Har varit och klippt Vicce idag. Ju! Coola killen :P Det gick ganska hyffsat faktiskt, ville inte sitta still lika mkt denna gång som de andra men färdigklippt blev han. Hon är ju bara för bäst våran Ninni. Jepp. Var iväg till Karlssons efter det, inte helt fel det inte, förutom att jag glömde det jag köpt i morsans bil. Nämen se där! Inget konstigt, bara jag som var inblandad. Då kan det bli så. Och ännu jobbigare är det att jag knappt minns vad jag handlade. Vet att jag köpte en pärm med register och en bricka, en matbricka alltså. Jo, min lilla Byz-wannabe här hemma spiller på bordet hela tiden. Oboy och messmör. Och jag orkar inte springa efter papper hela tiden. Därför blev det en sådan!.. Men sen då? 360 gick det ju på. Jo! En tavelram också, till den där jag målat själv :P ... En fasadflagga ...(vill ha en finsk bredvid svenska, om nån ser en finsk nånstans så hojta!) ... vad mer då?! En tröja till Vicce, ziptröja. Får se nu, det lär ha gått på typ.. ehm.. ja det kanske var det, det. Var nog inget mer :) Tröjan var väl den som kostade. Kul att handla!! Mindre skoj att kolla läget på kontot efteråt. Hihi.


 ....

drömmar, dans, dalarna & dora.

Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut. Jag drömde om det var strejk på pripps och alla öl var slut, jag drömde om en jättebar där ölen stod på rad, jag drack sådär en fyra bärs och reste mej och sa; armen i vinkeln, blicken i skyn. Är det nån mer än jag som tycker ölen smakar bäst här hemma i byn?..



Förstår inte att jag är så jäkla sugen på utgång men samtidigt inte. Hur som helst så ska vi nog iväg på party party på lördag. Om det vill sej väl. Vicce är ju hos mej den helgen och än en gång hänger det på min kära pappa :) Vi får hålla tummarna och hoppas då, då... Hoppas att vi får gå ut och dansa och skaka rumpan litegrann!!
Annars styr jag och Vicce kosan upp till Leksand tror jag.. Umgås med mina kusiner och faster med gubbe är ju riktigt niice det också :)




Jo, vi har suttit här och tittat på Dora - utforskaren här på morgonen och ni vet hur man ska "hjälpa" Dora emellanåt och tala om för henne vart hon ska eller vad hon ska göra? Jag har försökt få Vicce att förstå grejen men han har mest bara tyckt att morsan är knasig som står där och viftar med armarna, hoppar eller pratar med teven :P Idag skulle Dora till regnskogen, Vicce tittar och lyssnar noga. Dora frågar; Vart är det vi ska nu? Vicce svarar; Regnskogen! .. Dora säger; Regnskogen? Tack så mkt för hjälpen (eller nåt sådant). Och Vicce blir lagomt chockad. ASG. Synd att jag inte fotade hans min, hela ansiktet blev liksom långsmalt och hakan åkte ner litegrann.
Hihi. ... Men nu är det traktor Tom! Underbart barnprogram.


Ska alldeles strax köra in till stan, Vicce har klipptid kl 9 idag.
Åh jag är FRUKTANSVÄRT sugen på att klippa en tuff som satan frisyr på honom!..
Undrar vad jag ska hitta på :) Hoppas frissan Ninni, som för övrigt är bäst, har nån bra idé idag!


Puss puss, hej, hej.

7e april.

(ja, grattis Anna men det har redan varit, ville bara upplysa om det :P)

Tycker inte om att det är tomt i min blogg den 7april. Jag skrev ingenting den dagen, ingenting på hela dagen. Det är ju helt sjukt. Vad gjorde jag då den dagen då? Det kan man undra. Minns att jag var ut då, visst var jag väl? Asg. Försöka lura mej själv att jag kan minnas, det är dumt. Då kan man nästan hamna i en sits att man ljuger. Och det vill jag inte!, jag tycker inte om att ljuga men det känns ganska bra att ha en liten hemlis ibland.

Fick en fråga en gång om det var pinsamt att tycka Marie Lindbergs - Tryin' to recall är bra. Men jag tycker inte det är pinsamt. Det kanske var ett skämt, vad vet jag. Men jag också fuckin' love den. Jupp jupp.


How did you get under her skin
When she knew all the time
Where it would lead to
You knew that you would win
But I don't know if you wanted to


fuck the rest!

Ja, jag är ju bäst. Jag ljuger inte när jag säger det här, men det finns folk som resonerar så. Joo, det är säkert. Jasså? Du hade redan stött på sådana? Överallt?! Vadå, finns de överallt? Nähää? Visste jag inte!...



Nej, men ärligt talat så gav jag upp idag. Varför skulle jag inte göra det? Nej, det har ingenting att göra med det som jag nyss skrev här ovanför, det har egentligen inte med nånting att göra alls. Ingen speciell utan bara i allmänhet. Arbetar man med folk så träffar man på sådana varje dag. Och de är dryga. Back to reality. Som jag skrev; jag gav upp. Orkar faktiskt inte bry mej något mer. Det är inte roligt det här, jag vet hur det kommer att sluta och jag vet vem som står där sen och tänker; what the fuck". Det är bara att vara logisk och fortsätta tänka att det kommer att vara så, det kommer aldrig att gå. Aldrig att bli. Och det har aldrig varit.


look what i've found!




Och det är meningen att DU ska sno den!! Jepp!

challenge.

Snodde utmaningen av Blue as hell, på uppmaning.


Tio första bästa.


Första bästa kompis
~ Johan, utan tvekan. Vi gick hos samma dagmamma :) Och pussades i smyg :O
Första bil
~ BMW 518. Niice, haha. Fick den i 18årspresent av fader. Thank you.
Första kärlek
~ Johan of course. Fick ett halsband med ett hjärta i en gång, sån där månadssten. Sen tappade jag det när jag badade och lär nog ha dåligt samvete för det resten av mitt liv :/
Första husdjur
~ Mirre? Otto? Mirre, en bondkatt. Världens bästa. Otto, en fågel av nå slag. Som flög iväg.
Första semester 
~ Hmm, antar att det var till Finland med far och mor när jag var ruggi't liten :D
Första jobb
~ Semesterjobb på SHE. Skoj som tusingen det :)
Första köpta skiva
~ Huh? Ska man minnas det? Skiva? Jag hade mest band jag :P
Första riktiga kärlek
~ Ja vem kan det vara då? Jag vet ju, men kan ju inte skriva det. Och kärlek är stort för mej.
Första piercing
~ I öronen, tog med Kicki och jag kommer ihåg att jag hade jätteont men det hade inte hon. Haha.
Första konsert
~ Garanterat Mora Träsk med pappa, haha. Rock on :O


Nio senaste

Senaste alkoholdrycken ~ Smirnoff Ice.
Senaste bilfärd ~ Från jobbet, till jobbet men samtidigt hem.
Senaste filmen du såg ~ Som man bäddar får man ligga.
Senaste ringda telefonsamtal ~ Jobbrelaterat tråksamtal.
Senaste bubbelbadet ~ Moskogen, Leksand 2003. Dags för ett nytt!
Senaste spelade cd ~ My own.
Senaste kyss ~ Vroom vroom.
Senaste senaste gången du grät ~ Mjo.. Kommer faen inte ihåg..
Senaste måltiden ~ Pasta Carbonara!


Åtta har du nånsin

Dejtat en av dina bästa kompisar ~ Näe..
Blivit arresterad ~ Arresterad har jag väl inte blivit, direkt.
Blivit kär vid första ögonkastet ~ Det där med kär nu igen, det är stort, stort STORT. Endast varit once. Riktigt.
Fastnat med blicken i någons urringning ~ Öh, nej. ?
Fått ditt hjärta krossat ~ Jupp. Det är väl så att det händer. Alla. Någon. Gång.
Sagt att du älskar någon utan att mena det ~ Jepp, tyvärr.
Haft ett one night stand ~ Jo, har lyckats få till det så.
Busringt till någon ~ Jajamensan. "är det Storm?" "Ja."  "håll i hatten då!!" Åh vad roligt, Roos :P


Sju antingen eller

Mjölk/vatten ~ Vatten!! Förutom i kaffet, då väljer jag både och!
Bilar/cyklar ~ Godisbilar. Men jag är nästan alltid ute och cyklar.
Teve/radio ~ Teve hemma, radio i bilen. Rix MorronZoo!
Tänt/släckt ~ Tänt vid datorn. Släckt vid ... .
Svart-/vitpeppar ~ Svartpeppar :D Aldrig vit!
Hiphop/dansband ~ HippHåpp.
Med/utan ~ Utan. Inte bra med.


Sex saker du gjort idag

1. Spelat Ludo. Och det tar sej!
2. SMS'at med ingen. Still waiting.
3. Jobbat, jobbar hårt. Yeah.
4. Gosat med Vicce, saknar honom sååå.
5. Ätit Ahlgrens Bilar.
6. Tänkt. All i have to do is dream.



Fem favoritsaker utan rangordning ?

.1  ~ Min dator, min älskade dator.
.2 ~ Min mobil, min älskade mobil.
.3 ~ Min tröja, min älskade matchtröja.
.4 ~ Min säng, min älskade säng.
Inga saker men när jag tänker favorit tänker jag;
.5 ~ Min Vicce, mina syskon. Min älskade Vicce, mina älskade syskon. ♥


Fyra personer du kan berätta allt  för

Finns fler jag berättar mycket för men bara en jag berättar
precis allt för.
You know who you are. Right? Puss.


Tre val.

  • Blått eller rött? ...rött, rött, rött!!
  • Sommar eller vinter? ...vinter, snöänglar, skidåkning, skoter, snögubbe!
  • Choklad eller chips?  ...chokladdrömmar & salta chips.


  • Två saker att  göra innan du dör

    Hitta the one, tillverka två syskon till Vicce. (hoppas!)



    En sak du ångrar

    Ja, jag ångrar och jag hoppas att nångång.. Last chance for one last dance?



    snälla, rara, söta anna.


    Hähä. Fick denna i skallen genom att läsa i en blogg om Köra som fort som fan.


    "du säger du vill ha mej, du kan hoppa upp och ta dej!
    du har ingen charm, ingen stil och rostig bil.
    jag kräver mycket mera.. än en sönderpökad säng,
    jag är ingen våpigt billigt, slit och släng.
    nu lämnar jag deej..
    ..så det så!" 


    oh, flowers!

    Jag har köpt nya blommor idag. Heja mej!, liksom. Nu gäller det bara att komma ihåg att vattna dem annars är det mer eller mindre kört. Hmpf. Aja... om två timmar ska jag vara på jobbet och jag har ännu inte sovit någonting. Men vet ni? Today was the day! Today was  the day that i, Froken Roos, blev skuldfri!!! Jihaaaaaa!


    PUSS PUSS!


                             


    Nån mer än jag som lägger märke till att min lins är skitig? Asg..

    att länka.

    Känner att jag är sämst på att länka till de bloggar jag ibland skriver om och tänker på och så vidare..

    ..drar en sammanfattning här :D


    Hon har skrivit att jag grym, jag tycker att hon är grym.

    Denna människa har lurat mej till ett spel, ett riktigt krångligt spel då! Jag har blivit lurad! Kommer aldrig att komma längre än till level4 - för det går inte. Hon luras. Hihi. Men hon är cool!

    Sen har vi en sötnostjej, hennes son och min är lika gamla. Exakt. Men inte på minuten, hon hann först. Haha. Är inte hundra på att jag "får" länka till henne så vi står över det tills jag fått klartecken. Underbar människa! ...Jag fick :D

    Pusselipusspusspuss!

    lillgrodan.

    Prinsen och jag sitter och tittar på Mowgli nu, superbra film. Djungelboken - för de allra minsta, den versionen diggar jag verkligen. Jättebra dubbat på svenska, asg. Men allvarligt, den är bra. Vicce älskar den :)

    Om det kunde sluta att blåsa idag så vore jag väldigt tacksam, vill inte ha mkt pollen i luften, det är jobbigt idag ändå. Med pollen även utan storm, menar jag. Fan vad virrig jag gått och blivit de sista dagarna! Detta är inte bra, alltså. Jag som ska jobba hela helgen :O Det är fint när man glömmer både det ena och det tredje med pensionärerna, tur att man jobbar två å två. Hihi. Får hoppas att kollegan är mindre virrig, skulle motsatsen visa sej så ligger allt hopp på praktikanten. Haha. Muha. Hihi. Hähä. Hoho.By the way.. vicce har varit täppt i näsan i 1½ vecka nu.. Utan feber.. Första förkylningen utan feber, vill inte tänka tanken på allergi. SKIT om det skulle visa sej vara så. Det enda positiva med det är väl att det kan växa bort om han får det nu.


    Haha, bror min är ju med i reklamen as i said before. Och Byz har gjort videos till några låtar. Jag å Vicce brukar titta på Byz videos och han säger; robin!" om honom. Hihi. (Jag ska komma till saken, lugn!) När vi var hos morsan en vända och jag, Vicce, morsan & Robin satt vid bordet i köket och pratade. Frågade Vicce "vem är det som sjunger på teve då?"  "Rooobin" svarade han. "Näe, sa jag, vem är det?" "Freeedrik," blev det andra gången. Morsan säger; Nej det är ju mormor som sjunger på teven!" Vicce tittar på mormor, lägger huvudet på sned och svarar;
    mmm, seeekert!".
    HAHA. Jag säger, det funkar! Det är stabilt, stabilt som fan.

    spännande statistik :D

    Roligt  det där Google analytics. Man ser ju precis vad som händer på ens blogg från andra sidan skärmen. Där du sitter! Jag ser vad du gör på min blogg. Hihi.

    I can seee yooou...

    Fan vad trött jag är, måste verkligen skärpa mej med sömnen. Känner att jag blivit en annan människa sen jag har fått sova några nätter här och några nätter där. Niice värre. På tal om trött, det var helt sjuk på jobbet idag. Jösses vad jag har skrattat. Folk är inte kloka! Vilka skämt, asg. HAHA. Och det gick inte bra när jag försökte genomföra något heller, haha.. Hur i hälleflundra klarade jag av att göra mina jobb idag, det undrar jag.

    Simma lugnt!

    mjoha.

    Sitter här å väntar nu, på att få åka till jobbet. Känns lite drygt att sitta och vänta in tiden på detta vis så tänker snart åka dit.. Inte roligt att komma fem i halv åtta och då är det bara att bege sej ut på fältet direkt :P Bättre att komma tidigt!.. Jupp jupp. Prima skinka.

    Nej för fii ska inte skriva inlägg nu, är så trött så då blir det bara en massa tok.
    Ikväll tänker jag gå å lägga mej supertidigt. Samtidigt som Vicce. Älskling kommer hem! Weee :D
    Och jag ska krama och jag ska gosa och jag ska pussa på.

    Prinskorven!!, jag saknar deej :/
                                                                

    vad kass jag är!..

    Ja, på att blogga. Har ju inte skrivit nånting på fler dagar nästan. Men det finns inget speciellt att berätta. Det enda som händer häromkring mej är att jag spenderar pengar. Haha. Och hur kul är det? Jag skrattar jag för att jag betalade 269:- idag för pennor och papper. Några Aquafärger. Skitbra deal. Hoho, vakna Roos! Hur många dagar kommer du tycka att det var skoj då? Med det där? ... Jag målade iaf en jättefin teckning idag. Asg. Teckning... Vad fasiken heter det annars? Ska iaf påbörja en till snart, men den gången ska det gå i brunt och då ska det målas på en stor duk  för den ska min kära mor få. Hihi. Var inte igår man målade en teckning till mamma, inte!

    Puss!

    (förresten, folk tjatar om att jag är gammal. vad är det för fel? jag, gammal? fan tänk om det är så. tänk om jag börjar bli  tant :O vill inte bli det nu. det är fint att vara gammal men inte när man är tjugofyra. får se nu.. kaffe och kaka under dagen är viktigt, jag älskar att åka på kärringbingo, funderar på att köra årskort till eskilstuna djurpark - för tänk o m man ska åka dit  fler gånger... är man tant om man gör allt det? är jag tant? va? VAA?!)

    image20

    lustigt liv.

    Var på värsta festen,
    med coola gänget och resten.
    Fick en armbåge i sidan, polar'n sa; titta!"
    Vilken vacker tjej "skulle inte vara fel med lite..."

    ...mer öl på det här, så vi gick till baren,
    fick påfyllt och nån fråga "ha'ru redan en?"
    Någon gick ner, ställde sej på knä och huk,
    denna människa människa trodde att jag ville ha...

    ...en drink, men det var för sent.
    Börjar känna mej lite hjulbent,
    dags att knata hemåt sa jag till snyggingen med sexig röst,
    han sträckte sej fram för att ta på mitt...

    ...hår, frågade om jag skulle ha så där blekt.
    Var väl bättre om han någon annanstans hade smekt.
    Iaf känner man väl så när man är full,
    vill inte alla på fyllan ha sej ett...

    ...två, tre dags att åka hem, klockan blev mycke',
    hittade äntligen en som för mej fattade tycke.
    Hade sex, somnade, vaknade - vad är det  för fån?
    Har jag låtit denna människa ta mej...

    ...hem efter krogen en sen natt,
    nånting lär vara fel, jag måste ha fått fnatt
    Så här går det när man uttråkad är på kvällen.
    En månad sen var det, borde jag ringa och berätta
    att jag är på...

    ...för en vända till?
    Detta har inte hänt, ta det lugnt - chill!!
    Var inte full, hade inte ågren, var inte alls på det viset.
    Det enda som var, var förstås det dyra timpriset!...


    Haha. Nu skojade jag igen. Sånt kostar ju inget.
    Iaf inte i min värld. Kanske längtan då, men annars.. näe.
    Hmm. Jag hade lite tråkigt bara. Asg.
    Borde nog gå och sova istället för att sitta här och
    knåpa ihop knepiga grejer. Right? Goodnight!...


    tänd den, sug på den.

    Fronda. I like it, like it. Fnissar när jag lyssnar på den, vilken text! Hihi. Ja, låten heter Tänd den. Tror jag. Lyssna när ni har möjlighet att få höra. Shakar schysst!..


    Hur som helst, jag mötte en människa idag. Den här människan etsade sej verkligen fast i mitt huvud (det  här var många år sen) och jag tyckte verkligen om honom. Trodde inte att han var av den seriösa sorten, blev skraj och drog mej undan. Strax efter träffade han tjej, köpte hus och det skulle inte förvåna mej om det ligger nära till barn å giftermål. Hihi. Är  jätteglad för hans skull, det är jag.

    Men det jag undrar är, varför man (hihi) alltid vill ha det man aldrig kan få? Skapligt ologisk.

    it's bound to be a heartbreak-situation.


    me like puma.

    Ja, märket. Inte Jonny Puma. Eller .. det beror ju på vem vi pratar om då. Asg. Ska alltid snurra in mej själv i nåt som jag inte vet nåt om :P .. Typiskt mej!

    Nåja, när vi kom hem så var granntjejen ute och lekte. Vicce loves her. Så vi blev ute en stund till.. En hel dag utomhus hör i vanliga  fall inte till mitt liv men fan så skönt det är. Måste skärpa mej med det. Om jag bara hade ett hus med en gård!.. En stooor trädgård. Då hade inte alla jädrans mygg å getingar och jävelskap varit så tätt inpå. Tur att vi får hålla till på mammas bakgård. Vi har hoppat studsmatta där idag, blir ju alldeles yr av det! Har det med min braiga kondis att göra eller är det gungandet? Gissar på en blandning. Lirade pingis också. Först med Vicce, sen en gång mot Fredrik som vann med 21-5. Hahaha. Wtf. Jag fick storstryk. Skyller på vinden - för det blåste faktiskt hårt!.. Sen lirade jag mot Robin, han vann han å. Med 24-20. Blev lite märkligt resultat där. Vi spelade matchboll vid 21-20 sen glömde vi liksom av oss och han lyckades få in någon poäng till. Nåja. Det blåste till deras fördel!! Nästa gång ska jag tvinga dem att byta sida med mej. Punkt. (måste skylla på nåt ju)


    Psst, Annica. Storleken blev 27 på dojorna men med endast en cm till godo, hade blivit två cm på 28orna. Knepigt att ligga mitt emellan.


                       

    my hometown.

    Är i Sala nu, ja jag växte ju nästan upp här. Här och i Salbohed. Har varit i stora lekparken idag och lekt med Vicce, underbart! Undrar vem som har roligast :D .. En annan sak, det är att... det är lite svårt att få med sej honom därifrån sen, så jag lockade med glass. Dum grej men jag kan nog hålla att köpa glass varje gång man varit där, det hör ju till. Alltid gjort, kommer alltid att göra :) Så vi rullade ner på stan med vagnen och hamnade på skoaffären, hittade ett par svinsnygga PUMA till Vicce! Yeah, me like! .. Vidare till Lindex, ny kepa med döskallar på. Niice. Sen råkade jag handla lite åt mej själv också. Isch. Håller på att göra mej själv fattig. Köpte iaf sådana där fula underkläder de har där ni vet. Fula och coola är dem. Åtminstone enligt mej. Haha. Ta tre för 99kr-trosor. Och Ta två för 199kr-behå. Mja mja. Trevligt är det iaf med lite nytt. Känns fräääscht..


    Nu ska jag lira Ludo. Jag ska bli kung på det. Heja, heja, heja, mej själv!

    barnvaktande.

    Hade syrran å hennes kille till barnvakt igår eftersom att jag jobbade halv åtta till fyra. Jättebussigt av dem att ställa upp :) Vicce gillar de båda och han gillar att vara hos morfar, ingela & dennis. Kanon, har sådan jäkla tur som har dem. MEN.. Ehum.. Jag tyckte jag förklarade för syrran att Vicce lär sova middag runt lunch eller inte alls. Jag tyckte att hon svarade att de fixar det och jag tyckte det var väldigt irriterande med hans vila mellan halv fyra och tjugo i fem.. Enligt mej = inte vid lunch :P Blev en skitskoj kväll igår. Häh. Vicce tvärpigg, överaktiv vid nio och vill inte sova. Somnar halv elva. Vaknar ett och vill gå upp och äta frukost, lyckas få honom att somna om igen. Vaknar tjugo i tre och vill gå upp och äta frukost, lyckas inte få honom att somna om igen. Jippiiiie yeeeah. "Ja men han var helt slut" svarade min kära farsan baloo. Sure, det tror jag alldeles säkert.. Han brukar ju vila vid elva - tolv!

    Asg. Nåja. Nu blev det som var blev och vi överlever men det blir jobbigt :) Jobbigt när han vilar så sent eftersom att en annan också är beroende av sömn på natten. Ser framåt och hoppas att hiphop'arn här brevid somnar tidigt ikväll istället!.. Jag ska smygfilma honom när han dansar like Byz och ni ska få se. Se att min skrutt är den mest coola av de coola!! Pussen


    59 dagar kvar.

    Fan vad tjatar, nu får jag ge mej. Men det är verkligen snart. Känns som om man kommer  till en ny.. vad man nu ska kalla det.. i livet. 25 år... Testa att säga det och hör hur det låter. Uj uj. Tjugofem år ung. Aldrig gammal!. .

    Countdown!

    shake that ass.

    Har varit och skakat rumpan idag. Ja, på jobbet. Eller inte?..
    Mitt i denna totalt meningslösa vardag som jag mer eller mindre lever i så ser jag en glimt då och då, när prinskorven kramas, pussas och säger; älskar dej, mamma."

    Sitter här och tittar på honom nu, när han är målvakt och håller klubban i höger hand och handsken i vänster. Qutiepie. Han är så söt. Till och med när han säger att hans kille ska skjuta på honom nu när han står i mål :O



    don't
    know why i can't locate this feeling that i would rather be with you
                                                                                                            - it makes no sense.


    På onsdag. Då tänker jag åka på kärringbingo. Jag tänker åka dit, pricka i rätt nummer och skratta med faster. Det behöver man ibland. (fint, nu sitter victor uppe på mina axlar och han klättrade dit - tur att jag inte hade ont i nacken innan. Asg.. nu lade han ett kudde på mitt huvud och sa att jag var en söt liten tomte :D)


    Nu är det två månader kvar tills jag fyller 25, vet inte hur jag ska hantera det riktigt. (jösses vad ont jag har i axlarna nu, 19 kg prins är tungt för en sån som jag) Jag tänker dra på kryssning när jag fyller år. Och det ska bli ruggi't skoj. Jag längtar faktiskt dit.. händer inte så ofta att man gör nåt så skoj!.. Skepp O'hoj, finland - here i come. Niice.
    Antar att jag kanske blir tvungen att segla till Åland istället. Bara vinden tar mej åt rätt håll så är det lugnt.

    Nej, nu ska han tas ner från axlarna. Shiit vad det värker.

    congrats, MODO!

    Grattis till guldet. Härligt!!

    does'nt really know.

    jag är ganska fucked up,
    men det känns bra det å!!

    förutom att jag ibland undrar vad det är för fel på folk.
    eller är det helt enkelt jag som är problemet?

    sm-final.

    Det är final och jag hoppas att MODO vinner idag. Faktiskt. Linköping.. Näe.. det låter liksom fel. Gillar inte det faktum att LHC faktiskt leder med 1-0 just nu. Mindre smart att dra på sej en utvisning när man precis tagit en 1-0ledning. Eller två utvisningar :O Jösses. Bra, killar.. Nu fick jag se att domaren har en ring på väntra ringfingret också. Måste man vara domare för att få ha smycken eller vad? .. Kom igen MODOiter så sjunger vi!..

    Mooodoo.. Mooodoo.. Mooodoo..



    (JAAAAA! Två min efter publicerat inlägg, 1-1... Det var nog vår sång som gjorde susen!!)

    skärp dej nu [:]

    Det fick jag nyss höra. Skärpa mej? Jag kan ju inte rå för att jag råkar finnas till :D Knasigt.
    Jag vill åka på kärringbingo idag med min faster, skulle lika gärna kunna göra det för prinskorven skriker efter pappa hela tiden och bråkar så jag blir galen och när jag blir arg då hånflinar han. Kul. Har faktiskt haft det roligare.
    Skit vad drygt det ska vara. Helvetes jävla skit, till och med.


    ässämäss.

    Och hur ofta händer att man vaknar på natten utav att man får ett sms? Jag älskar sms, är helt galen i dem. Tycker oftast det är trevligare att få än ett samtal. Vad tycker du? Jag skickar 800-1100 mess i månaden, brukar tänka som så att det är en jävla tur att jag skickar gratis. Haha. Kommer efter en stund på mej själv, då jag ser logiken i det hela. Skickar man inte gratis så drar man automatiskt ner på antalet. I think.

    Åh, jag tänkte. Tänkte, att.. Klockan är tio i tio nu. Var det inte halv tio?
    Ibland får man konstiga meddelanden, men fy satan vad glad man blir av vissa.
    En del kan jag leva på i fler veckor!.. Jag får nog fortsatt konstatera att jag är galen.

    nästa gång..

    ..kan inte den bara ta och komma nu? Nu sa jag! .. Näe, aldrig kan det lyssnas på mej. Suck. NU!
    Jag längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. Längtar, tänker, drömmer. ............................................................

    Jag längtar. Jag tänker. Jag drömmer.
    Längtar efter.
    Tänker på.
    Drömmer om.

    Tur att man inte kan bli nåt man redan är, för då hade gått och blivit knasig idag.
    Och det vill vi ju inte.


    sexhemligheter.

    Tänk, vilka hemligheter. Stora, sexiga hemligheter. Får man ha sådana? Är inte det dumt? Eller är det spännande? Det är nog spännande. Skulle ni inte vilja veta hur han låter i sänghalmen? Klart att man borde ge ut en självbiografi och avslöja allt smaskigt. Ett tag gällde det sadomasochism, ibland var jag den dominanta och ibland hade jag den underkastade rollen. Blev sen kär i en tjej, ville bara kyssa och röra vid henne, till och med ta det till giftermål. Tills Han kom in i livet, första gången vi hade sex hände det på ett hotellrum, grannarna sprang in i rummet mitt under akten för så som han lät så trodde de att det kommit in ett vilt djur genom fönstret. Jag måste vara så jävla bra. Bortsett från att grannarna egentligen var livvakter och att jag egentligen är Angelina Jolie. Men hon, hon kan hon.


    nej men, nu!

    Bling-blingblöja!!

    Kalla mej fånig, löjlig, wannabe-nånting?, töntig, inte klok, knasig, knäpp, dum i hela jävla huvudet.
    Men när vecka 19 kommer, då går min son omkring med bling-bling!
    (förutsatt att han inte blivit blöjfri då - skulle inte förvåna mej! på ren jävelskap, liksom... men då skaffar vi något annat coolt till min lilla cooling. Coolingen dansar för den delen hip-hop. Asg.. Han tittar på Byz och gör likadant)
    Jag älskar störtlöjliga men dååå så coola grejer :D 


                                                  

    shopping.

    Jo du, idag har jag och mamma shoppat. Shoppat loss på IKEA. Alltid lika skoj!
    Jag köpte en
    fåtölj till Vicce, dricksglas superbilligt, en tillbringare, en spegel så att Vicce kan se sej själv när han står vid handfatet, krokar till stången i köket, tandborstställ, en lampa till vardagsrummet och en tavla till köket. Attans, min tavla fanns inte med men denna ska inhandlas och hängas upp ovanför sängen. Älskar den! Redan. Huh.

    Blev hur som helst fattig men va tusingen det är det värt! Undrar just vad min kära son kommer att säga om sin fåtölj.. Det visar sej på lördag, det är då han kommer hem. Saknar honom! Min lilla prins.

    Just det! Köpte blommor också. Jäääättefina sådana! Och en jacka. Skäms på mej :/ Fattig nu, eller? Joo, hrrm.
    Lägger in en bild på fåtöljen och lampan. Och blommorna i fönstret :P Ser ni min lilla teve? Förstår ni varför jag knappt ser den ifrån soffan eller? :S :P
    Min fina tavla och min jacka.. men what about the dubbelhaka? :D Asg.


               

    knock out. asg.




    Det här var nog det bästa jag sett. Ni folket lär ju tycka att jag är lite egen. Haha!
    Lär kännas ruggi't skönt för Downey. Fan vad knepig jag är, jag erkänner.

    nej, jag vill inte.

    Haha. Han säger så. I reklamen, min bror. Jag skrattar när jag ser den, tycker den är så rolig. Och pappan gömmer sej i ett litet hörn på balkongen. Hahaha. Mina syskon - Älskar er! ♥

    KICK! Jag får en kick!

    Av att se videon om Leksand. Så jävla skön. Men.. asg.. måste vara Hjalle och Heavy som sjunger..
    Minns ni dem? 


    Tja la la la la la la, vi kommer ifrån Dalarna.. *sjunger*

    Ibland känner jag mej som 14 igen och nu är en sån stund. Så jädrans härligt. Man måste få flamsa till det lite ibland. Finns det nå värre än torrbollar?
    "Näe, jag har slutat gå på tivoli - har vuxit ifrån det" Vuxit ifrån? Är du över 2meter lång och får inte plats i karusellerna eller törs du bara inte erkänna att skratta i en karusell så att man får träningsvärk i magen är bland det roligaste som finns?  


    PUSS!!

    Lyssna, sötnos!.

    Betyder glansen i ditt öga att du trånar och längtar eller är den ett rop efter ömhet?
    Kanske är den helt enkelt en hinna av rädsla, av ensamhet och av trötthet?
    Ska vi gå hem till dej eller hem till mej? Eller var å en hem till sitt? Ska vi göra som de andra och ägna oss åt varandra eller ska var å en sköta sitt? Kan vi inte försöka att strunta i de andra? Måste allt vara så förfärligt besvärligt?! Om vi tar det som det kommer, kanske vi hittar varandra.. Utan onödiga löften om kärlek ~ ♥

    finsk kyla.

    Look what i've found! .. :S Undrar om de tänkte, ja överhuvudtaget, när de tryckte det här skämtet. Att allt faktiskt kan hända? .. Fast faen, det är faktiskt lite kallt. ω



    +15°C  Det blir inte varmare än så här i Finland, så vi börjar här. Spanjorerna tar på sej mössor vinterjackor och handskar. Finländarna solar.

    +10°C  Fransmännen försöker förgäves starta centralvärmen i sina hus. Finländarna planterar blommor i trädgården.

    +5°C    Italienska bilar vägrar att starta. Finländarna cruisar i cab.

      0°C    Destillerat vatten fryser. Vattnet i Vanda-ån blir tjockare.

    -5°C    Folk i Kalifornien håller på att förfrysa. Finländarna grillar den sista korven före vintern.

    -10°C  Engelsmännen sätter på värmen i sina hus. Finländarna tar på sej en långärmad tröja.

    -20°C  Australierna flyr från Mallorca. Finländarna slutar fira midsommar, hösten har kommit.

    -30°C  Folk i Grekland dör av kyla och försvinner. Finländarna börjar torka tvätt inomhus.

    -40°C  Paris krackelerar sönder i kylan. Finländarna köar vid korvkiosken.

    -50°C  Isbjörnarna börjar evakuera nordpolen. Finska armén flyttar sin vinteröverlevnadskurs till senare i väntan på riktigt vinterväder.

    -60°C  Korvatunturi (tomtens hemvist) förfryser. Finländarna hyr video och stannar inne.

    -70°C  Den falska jultomten flyttar söderut. Finländarna börjar blir frustrerade eftersom det inte går att lagra Kossu (Koskenkorva) utomhus. Finska armén drar ut på kursen om vinteröverlevnad nu.

    -183°C  Mikroberna i maten överlever inte. De finska korna klagar över att mjölkarnas händer är kalla.

    -273°C  All atombaserad rörelse stannar. Finländarna börjar säga till varandra; Perkele, vad kallt det är idag".

    -300°C  Helvetet fryser till is. Finländarna vinner melodifestivalen :O


    sär skrivning.

    Det är grymt irriterande. Tänk efter, folket! När ni skrivit färdigt och tycker en mening eller två låter konstigt. Så läs igen, å igen, å igen, å igen... Till slut trillar nog poletten ner!. Det tror jag.

    Back besättning - Framåt kamrater?
    Barn skämt - Och vuxen rutten?
    Djupfryst lever - Ja, men det var väl inget. Jag känner en kille som är hårdkokt.
    Drick skit långsamt  - Om man nu måste sätta i sej eländet kan man väl åtminstone få dricka fort som tusan?
    En halv bror - Undrar om det är vänster- eller högerdelen.
    Ensam stående kvinna - Stackars då, hur länge har hon stått där alldeles själv?
    En stor stark öl  - Passa er!
    Grav lax - Akut öring?
    Hel vit katt bortsprungen - Tur i oturen att den inte var trasig iallafall.
    Häst skjuts - Njae, vill man verkligen vara med om det?
    Herr toalett - Vilken respekt en del har för sin toa. Jag och min toalett är hej och du med varann.
    Fotbolls träning - Ja, bollen måste verkligen bli bättre på att studsa, flyga och säga ifrån.
    Snor billigt - Är snoret för dyrt köper jag inget!
    Sten hård  - Men han är inte lika hård som Bengt.
    Vår tid - Och vilken är er tid?
    Växel i retur skål - Skål då! Men får ni i affären verkligen dricka på arbetstid?

    speedway.

    (men? va? skriver hon det? så?)

    Jo, jag å Vicce satt å tittade på det idag. Det är spännande och prinskorven skrek när jag skulle stänga av. Var ju tvungna att åka. Så jag lovade honom att vi ska åka och titta nån vända sen när det dragit igång. Berättade att han får ta med sej hörselskydden för att det låter högt å härligt. Då fick skrutten bråttom, ville åka på en gång :S
    Det var inte riktigt S Å jag menade. Sen, inte nu, de kör inte nu. JO, NU! Se crossen köra fort, mamma!!"

    Mamma hit å mamma dit. Men nu är det pappa som gäller. Han är anti mamma. Mamma är dum, mamma är blä.
    Skoj, spännande värre. Ska blir kul att se hur det här går. Hur man ska lösa det bäst för honom. Shit, vad svårt det är...  Förbannat svårt. Faktiskt.

    Och det enda jag kan se på min mobil just nu är att minuterna ändras. Jag läste det i en blogg, det är likadant för mej. Efteråt stod det att det var patetiskt att säga. Fan, då tänker jag patetiskt många gånger om dagen. Har varit en sån där depp-dag idag. Knäpptyst på luren och det är dont-like-fakta.
    Längre upp i den där bloggen jag läste, stod det att det var fjortis att skriva puss i slutet av ett sms, att det inte är så många över 25 som gör det. Vilken tur att jag har en bit kvar till 25 då, tänkte jag!

    PUSS

    dalkulla-wannabe.

    That's meee!!! Kommer brorsan in på hockeygymnasiet i Leksand då säger jag Bye bye till detta Västmanland, packar väskan och ... flyttar! Yeah! Min prinskorv tjatar jämt om att vi ska flytta. Till Leksand. Asg. Han vill dit..  ♥



    gooodmooorning, sweeeden!..

    Mjaha. Nog för att det var en timme sen jag vaknade men fasiken, är pigg som fan idag. Skönt det! Jag satt nyss och tittade på en dejtingsida för en kompis sa att hennes X lagt ut sej där. Var tvungen att kika vad han skulle ha för sorts annons, haha. Hittade tyvärr inte på honom men det fanns andra man kände igen istället å herrejösses, säger jag om det. Det finns en människa i denna värld som gör mej förbannad bara jag tänker på honom. Det är den mest falska å dumma människa jag nånsin träffat  - utan att överdriva. Å fy fan, där fanns han. Stackars tjejer, om det nu finns några som ens skulle kika åt hans håll två gånger. Haha. Ibland är jag så elak som skrattar åt folk. Men just den där.. skulle ni träffa honom och tänka på vad jag berättat så skulle ni definitivt tycka samma sak.


    Usch, tvi och blä, tänker jag om honom.
    Undrar hur många som tänker så om mej? :O Hemska tanke!

    att vilja vara dansk.

    HAHA. Det var inte så jag menade, men de har fan så mkt roligare spelsida än Sverige. http://spil.tv2.dk.
    Helt klart värt ett försök, den  gör susen så här i ensamheten en måndagskväll. Har precis kommit hem från tha work.. Nyttiga jag. Cash. I need 'em. Så jävla skönt att min ekonomi är ordnad nu så ni vet inte!! Har man dålig ekonomi blir man fan grå. Men nu så.. Jag kommer att känna mej rik. Varje månad! Året om. Det har aldrig hänt förut, jag har varit helt urtömd på pengar. Äntligen. Och det börjar redan denna vecka. Den här veckan får jag se mina skulder försvinna.

    Och aldrig mer ska de komma tillbaka. Det kallar jag frihet.

    riktigt hockey?..

    Döm själva. Som jag skrev i en annan blogg.. sitter å tittar på det här med min son som är 2,5. Inte så bra kanske. Men ska han till NHL så är det lika bra att han lär sej! .. Fråga honom vad han ska bli när han blir stor och han svarar; hockeproffs!!" Mammas kille det där. Asg!

    wikegård.




    Respekt. Det är det enda jag behöver skriva.

    älska leksand!




    Forever and  for always!!

    Åhh vad jag saknar att stå i klacken! Får rysningar nu, haha.
    Hanna? Är du med? Forsluuuund, nummer 27. Forsluuund, börja fightas nu. Forsluuund, är vår stora idol så FORSLUUUND - kom igen gör mål!! Haha, var det så? Näe fy. Börjar bli så gammal att det känns som nostalgi? Haha.

    Puss!!

    killen med stort K.

    Hur ska han vara?
    Hur ska han se ut?


    Jag ska tala om det..  √

    Utseende först. Och sen bara rabblar jag det jag kan komma på.
    Here we go;

    Lång, vältränad, solbränd, blå ögon, sportintresserad, humoristisk, social,
    sexig  (fast det blir man ju av allt det där :P), glad, underarmsmuskler är livsviktigt(!).
    Hm, kommer fasiken inte på nå mer.. det var ju inte mkt. Inte stora krav?..

    Det slutar väl med att man får nöja sej med en tråkig å sur jävel på 160cm som aldrig
    har hört talas om Niclas Lidström. Nej tack. Då är jag nog hellre själv.

    Heja Sverige!




    Kärlek ♥ Respekt ∞

    knatte, fnatte och blatte.





    Shan Da Man ÄGER!  

    himmel eller helvete?.. :P

    Ja, jag stal rubriken från en blogg men jag undrar. Hur är det på hotellet? När man är 18, 19 och 20 så kanske man har skoj där. Men när man börjar närma sej den otäcka åldern 25... Jag är lastgammal wtf! "Jaha, där borta är syrrans polare och titta där, där står brorsans" Men mina då? Nej jag börjar nog bli lite patetisk. Asg, känns som om jag skrivit det förut. Som jag sagt till syrran; önskar fan att jag var född -88 istället för -82. Tänk så mkt roligare de har! Faen.. Avundsjuk, jag är så avundsjuuuuk.. Men men! Det var skoj ändå igår. Klockan 02:29. Eller nåt. Men det där "vi hörs imorgon eller nåt"  har jag as i said hört förut :P Allting lät så bra, som jag fick höra. Tills logiken i mej vann. IGEN. Förbannat!..

    Jag är så förbannat less på att vara logisk. Jag är fan överlogisk. Borde finnas en sjukdom som heter så för livet så vore så jävla lättare om jag bara kunde sluta med det. Sluta vara logisk! Fuck logiken.

    sorgliga lilla jag.

    Sitter här med min syrra nu. Prinskorven är hos sin farsa, ska sova där nu. Två hela nätter. Usch, hur ska det gå? :P Förutom att det ska bli skönt så kan det bli jobbigt också. Hann bara träffa honom en halvtimme idag, det blev lite knas där med tiden eftersom han somnade sent.. Klart man saknar Prinskorven!


    Oj började skriva på detta inlägg för tre eller fyra timmar sedan. Snacka om att det var skoj att umgås med syrran. Länge länge längesen! Alldeles för längesen. .Niice.. Att det blev av alltså. Vi har suttit och tittar på ståupp'are hela kvällen på youtube. Så jävla roligt. Asg. Speciellt Johan Glans som syrran tipsade om.. :D

    Men jag är ganska sorglig ändå. Hur kunde jag tro nåt så dumt. *dunkar huvudet i väggen* 

    jag vann, jag vann!..

    Som en polare sa; tur i spel, otur i kärlek. Hihi. Det kanske stämmer :P Tyvärr... men det känns jävligt bra att ha vunnit 5300 bara idag. 8200 sammanlagt denna månad. I'm the queen. Queenbitch. Yeah. Lil' Kim om ni undrar. Den låten är gammal den, haha. Precis som jag.

    Fan vad det blåser. Det blåser storm, tamefan.

    patetiska lilla jag?..

    Jag tänker vara riktigt patetisk klockan 20:00 idag. Då ska jag spela en turnering på Internet. Muhaha. Ni får skratta åt mej själv för jag är patetisk. Vad det än gäller I think. SMS! Vill ha ÄSSÄMÄÄÄSS! Eller nåt. Bara ett tecken. Ett litet gulligt sötepluttinuttit sådant. Asg.. Sök hjälp Roos! I am on my way, ska bara kolla mobilen först...



                                    

    been there, done that.

    Ja nu har jag iaf jobbat färdigt för idag. Var meningen att jag skulle på en mindre rolig äggletning med min son idag. Klockan tre på dagis. Jag hämtar prinskorven halv tre och hur kan de tro att han ska vilja åka tillbaka till klockan tre då? Nej just det. Det ville han inte. Så vi stannar faktiskt hemma, hade en liten hemmagjord äggletning på baksidan här :P Niice det å huh. ... För det låg ju faktiskt ett ägg där! Se på fan. Äta godis och se på hockey är det bästa prinskorven vet.



    men ska det va' så svårt att få nån 'nullning här inatt?

    förfeeest...

    ...hos sofie. på lördag. be there!... usch jag känner mej ovanligt taggad faktiskt. skoj ska jag ha!
    och fredag och lördag natt ska prinskorven sova hos far sin. två nätter :O hugha. ska jag vara ärlig? det ska bli lite skönt också..

    one more thing.

    En sak som säger nu faktiskt att framtiden kan bli bra.. det är att min skattedeklaration kom idag. Jag kommer att  vara r i k till midsommar! (jo jag vill att de där bokstäverna ska stå isär så där, kära läsare :P) Längtar till lördag. Nåt så grymt mkt. Min mobil har fortfarande inte sagt ett pip idag. Eller jo många. Men inget roligt pip. Den piper bara konstigt.. Jädrans lur. Hjälper det om man slänger den i väggen tro?

    hemma igen.

    Vad det är tyst och tomt här när prinsen är hos sin pappa :/ Bara till att vänja sej! Jupp. Har iaf arbetat färdigt nu, skönt det men imorgon klockan nio är jag igång igen. Jag är på gång, jag är laddad, jag är tääänd... Tjing

    byz.




    Min älskade idol. Finns ingen med grymmare texter, de är helsköna!
    Ni borde lyssna på Off duty och A statement.. jag skrattar varje gång jag lyssnar. Niice.
    Fast den här låten gungar den å :D

    fyy. men det luktar än :D

    Det luktar fortfarande. Lovely. Eller är det önsketänkande dofter? Det pirrar härligt i min mage. Jag var så nervös att jag skakade. Jisses. Asg.. Undrar hur folk gör för att lägga upp filmer från youtube här. Jag förstår inte det, måste försöka klura.. för det är roligt :D Jag har ju hittat den bästa av de alla! Nu börjar jag snart att jobba... Och sen ser jag fram emot framtiden... Hoppas allt blir bra. Klart det blir! Jippie Yeeaah :D Kyss!

    lycka.

    Lycka är att känna doften som sitter kvar efteråt. Långt efteråt.
    Den sitter där och bara luktar gott. Jojomen. Märkligt detta. Men jävligt härligt.

    mina drömmar & jag.

    Konstiga drömmar inatt igen. Haha. Det pirrar i min mage nu med. Märkligt.. men det var verkligen märkligt.. Och det kändes så verkligt. Det kan jag skriva en hiphop-låt om för det rimmar?! Näe, maybe baby ska jag stå över det. Jag känner mej nervös. Jag känner mej.. ehum? Usch jag är nervös på riktigt! Det är visst tisdag idag. Jädrans tisdag. Hade aldrig kunnat tänka mej att en tisdag kunde kännas så här.. Med tanke på hur många fjärilar som dansar i min mage nu så lär det bli en varm sommar. Hugha.

    son of a hockeyfreak.

    Ja, min son alltså. Han är så arg på mej. På MEJ (?). Förstår inte varför men ändå förstår jag. Fast jag  vet att det är jobbigt så blir jag nästan ledsen själv av allting som nu sägs från denna 2½åriga prinskorv. Han vaknade flera gånger inatt och grät. Och skrek att han saknade. Lika igår kväll. Men vad ska jag göra. Be strong. Inte spänna musklerna, men kanske ta fram skölden. Den kan verkligen behövas nu.

    Den enklaste utvägen är inte alltid den rätta! Glöm aldrig det.


    jag gick på det. nit i vanlig ordning.

    Det blev ingen miljonvinst, inte för att man tror det. Men ett hus hade inte varit fel. Asg. Jo. Det löser sej. Allt kanske löser sej. Vi tror och vi hoppas. Jippie yeeeah. Har ont i mina bihålor men nu är det That 70's show på teve. Det blir man glad av.

    hejhejhej, na na na na... *sjunger*

    Har fått denna dryga låt på skallen. Vet inte vad jag ska göra åt det eller vad jag kan göra åt det? Suck. Vet bara att teven jag å vicce har hemma numera är så liten att jag knappt ser den från soffan. Suck igen. Men jag har mindre grejer hemma, förstås. Och det är ju alltid nåt.

    Nu ska jag skrapa fram 1.000.000. på min skraplott som ligger i mitt knä. Önska mej lycka till.
    Jag och Vicce vill nämligen köpa Jenny & Anders hus. Inte för att jag tror att det blir så. Men drömma kan man.

    Puss & hej!

    resa till rimbo.

    Jag var på resa igår, till Rimbo. Det var en bit att köra men vad gör man inte för sina små brorsor :D ... Båda två de där största var med och spelade med b-juniorerna igår. Skoj att se dem spela tillsammans! Kanske första och sista gången. Men riktigt jävla skoj faktiskt.. :) De är så duktiga så. Morsan och Vicce var med å. Vi körde vilse på vägen hem, mindre bra. Kom ut på E4 och det står Sundsvall (!)  på en skylt. Jösses. Hur kan man åka så fel? Haha. Jag ville ju inte till Sundsvall. Bara till Sala. Bara hem till lilla, lilla Sala...

    vilket elände.

    Det såg ut som en svinstia när jag kom hem i dag. Det  var väl tänkt att det skulle vara skoj igår när vi var ute, visst det var ganska kul.. Men det slutade mindre roligt. Fy fan alltså. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Hjälp. Vilket skit. Men det är som det är det, jag kan inte göra så mkt åt det heller. J a g kan inte rå för vad andra gör och har man väl gjort en sak så går det inte att göra det ogjort. Och att be om ursäkt är ingenting som kan komma att hjälpa. Ett förlåt hit eller ett förlåt dit. Det kvittar. Jag vill inte ha någon ursäkt. Vill bara bli lämnad ifred. Åt helvete med allting.

    Nu ser jag att mitt vardagsrumsbord har två stora hack i sej också. Helvetes jävla skit.


    hits