4 filmer på 2 dagar.

Jag har lyckats se fyra filmer på två dagar. Jag som annars aldrig ser film. Eller jag såg inte film, kanske man ska säga.. Ja, när jag var så där nere med ångesten å så, då kunde jag inte koncentrera mej. Kunde knappt se på teve. Hur som helst. She's the man, Upside of anger och.. och.. jag kommer inte ihåg vad de andra två heter. Det känns inte bra att det är så, alltså. Kanske för att jag tyckte de här  två var bäst?

I She's the man är Channing Tatum med.   Fem guldstjärnor.
I Upside of anger är Kevin Costner med.    Fem guldstjärnor.

Jo! Nu minns jag! .. Nånting med Phat'z... Phat Girlz! Såg jag idag också. Den och Upside of anger.
Men vilken det var mer igår lär jag inte minnas nu. Hmm. Kan inte ens minnas vad den kan ha handlat om?
Närminnet är inte bra, inte bra.

                    


Uj. Nu vann Polen Lag-VM i Speedway på teve också. Om det är direktsändning vet jag inte, men vann gjorde dem.
Congrats....

the gädda.

Min kära pappa var med Roffe och fiskade. Man kan väl säga att Roffe fick ett litet napp. En söt liten gädda på 9,7kg. Jag såg inte hela gäddan men jag huvudet. Det var en fulaste och mest groteska gädda jag sett. Någonsin. Tur att jag inte varit med om att få en sådan fisk på kroken, då hade jag blivit något rädd. Med tanke på att jag tyckte det var tungt att få upp en abborre på 1,2kg, så...

det är hemskt.

Jag tänker på er allihop, hela tiden. <3

helikoptern.

Helikoptern fick inte vara med länge, den inte. Vicce tyckte det var en bra idé att kolla vad som hände om den kraschade och alla bitar for åt varsitt håll. Festligt med barn det där. Nåja, en av oss hade ju skoj åt det iallafall. Men när den var paj och jag inte kunde laga den så gjorde jag en bondgård istället. Av kartong. Vi skar lite, klippte lite och sen hade vi en bondgård med garage och boxar och gräs och matho åt korna. Traktorn fick plats precis i garaget innan den gick samma väg till mötes som helikoptern. Bara det att var en traktor i plast. Den blev kastad i golvet och gick i fler bitar, framhjulen gick inte att skruva dit igen hur mycket än Vicce skrek att "det går visste det". Allt gräs jag klippt till av kartong blev utkastat och de stackars korna var ju törstiga tyckte V och hällde i lite vatten i kartongen. Den står på tork fortfarande. .. Haha. Tänk så man var när man var liten. Precis likadan skulle jag tro!


      image141

Jo det är så här suddigt för att det är taget i mörker med min mobil.

sjukling idag.

Feber, halsont och förkyld. Gissar på ac'n. Mittgrejen i halsen, den där som dinglar är alldeles svullen. Ni kan inte ens föreställa er hur synd jag tycker om mej själv idag. Uj uj.

Vicce somnade nyss här i soffan, ligger och snarkar. Jag borde göra detsamma. Inte bra att han är piggare än vad jag är, haha. Det kan lätt komma till att bli lite jobbigt då. För oss båda, alltså.Leksand. Jag vill så gärna bo där någon gång. Kommer jag nånsin att komma dit? Jag vet inte. Men jag vill, verkligen vill, vill. Trodde ju att jag kunde glida med när brorsan ska på hockeygymnasiet men han hoppas visst på Mora, där vill jag inte bo ju. Hah. Problem direkt igen. Ett år kvar innan han slutar högstadiet, sen får vi väl se. Jag ska plugga till undersköterska här och bli färdig med det också.

En dag som den här ska man inte tänka på en massa måsten. Uurk.
(fast jag byggde nyss en jättefin helikopter i lego. är lite stolt faktiskt. jag kunde!)

nej, jag var inte det.

Jag var inte redo för någon vända till. Jag försökte tvinga i mej lite Smirnoff i hopp om att jag skulle bli piggare med mer alkohol i kroppen, har för mej att folk har sagt att det är så. Men nej. Det som hände var att huvudvärken kom tillbaka och jag blev tröttare. Vi gick ner på stan, in på hotellet och fick oss en smärre chock också. Hur i helvete fick allt folk plats? Helt värdelöst att gå ut när det är så där mycket folk. Man ser ingen, man kommer ingenstans, det tar 30min att beställa i baren och minst lika lång tid att köa för att få kissa på toaletten. Nej. Jag och Kicki försökte göra några ryck, vi ställde oss på dansgolvet men tittade på varandra och sade; ska vi gå hem istället?". Sagt och gjort. Hem blev det. Äntligen skulle vi få sova!..  ... Min bror kom hem strax efter oss och kom in en stund i vagnen för att prata. Sen somnade han, Strandberg gick hem och vi släckte lampan och snarkade ikapp till klockan 10:30 dagen efter. Aldrig har nog kaffe varit så gott som då.

redo för en vända till?..

Jajamensan, det hoppas jag. Sitter här å inväntar Kicki som kommer alldeles snart. Här är hos morsan. Mycket gick snett igår, alkoholen slog fel och brorsan blev slagen. Anna blev hysterisk, trodde bror var halvt döende vilket inte stämde alls. Hans tänder har flyttat på sej, läppen är uppsvullen. Förbannat att folk håller på! Faktiskt så var det så denna gång att det var en kille som bara slog. Helt utan anledning. Hur funtad är man då? Man fungerar inte speciellt smart när man gör på det viset. Jag fattar ingenting och det gör inte brorsan heller. ....

Som jag sade, Kicki kommer snart. Jag har inte ätit, inte duschat. Inte gjort nånting åt mej själv.
Kanske är dags att sätta fart? Det här blir nog bra, jag sade till morsan nyss;

Nu känner jag mej hyffsat pigg faktiskt. Pannknacken är borta, blykepan är av och yrseln gone. Det blir nog roligt ikväll, ska göra mitt bästa! Det blir bra det här, så länge jag sitter still med huvudet är allt som vanligt.

aj aj aj.

det bultar å det bankar!

dåligt med sömn.

Fy fan vad trött jag blir på mej. Alltid när jag ska iväg och göra någonting så kan jag inte sova natten innan den dagen. Har sovit skitdåligt i natt, hjärtat slår dubbelslag, jag är yr och mår illa. Klumpen i magen känns ivägen och just nu är det mesta skit skit skit. Förbannade ångest. Jag hatar den. Vill inte ha den. Jag är så väl medveten om att det är jag själv som framkallar den, det är jag som tänker för mycket. "Hur ska jag orka?", "Fan vad trött jag är", "jag kommer klappa ihop". Givetvis kommer det inte bli så. En natt med dålig sömn är inte hela världen men ruggi't irriterande när man ska iväg och vara borta halva natten. Me don't like. Hoppas alvedonen hjälper mot yrseln och värken i mitt ben. Den brukar göra det. Jag behöver bara slappna av så blir det bättre..

Nu pratade jag nyss med brorsan i telefonen och killen är vaken! Jösses vad jag blir chockad och glad. Han är vaken och tänker vara färdig tills jag ska hämta honom, klockan halv nio. Brorsan, Strandberg och Kicki ska få plats i min Toyota. Eller min å min, den är inte min än... Hur som helst, det betyder att jag måste städa ur den innan jag kan åka. Vilket i sin tur betyder att jag måste börja göra med iordning nu kanske? Har en känsla av att den enda som inte kommer att hålla tiden är jag - as usual.


              

Brorsan, Strandberg och Kicki. Allt i sin ordning.


tomorrow är nära!..

Äntligen! Imorgon är det fredag! Halv nio hämtar jag upp Kicki i Sala för att åka vidare till Borlänge. Lovely! Ska bli skitskoj. Och gott med en frukost på McDonken. Hehe. Jag kommer aldrig att växa upp när det gäller McD. Tur det. I'm loving it!...  Lovade nyss min prins som -äntligen- är hemma, att vi ska åka till McD och äta någon dag. Han är ute efter äpplena och frågade snällt om han fick köpa äpplen då. Klart han får! Äpplen är bra. Skrutten!

Ska snart sätta mej och skriva en lista på det jag inte får glömma att handla imorgon.


* Hårskum från Apoteket. Parfymfritt.
* CD-skivor att bränna musik på.
* Present till Jocke, han fyller år idag egentligen.
* Örhängen.
* Schampo.

Det var det jag tänkte att jag kan glömma när det väl gäller imorgon. Måste skriva upp på en lapp och ta med.
Om jag kommer ihåg lappen...


lönebeskedet. kommunanställd?..

Jawohl! Idag kom det! Vad lycklig jag blir! Månadens höjdpunkt har chockat mej igen, ibland får jag så mycket cash att jag tycker att "fan vad kommunen pungar ut bra med stålar". För visst. Det gör dem, det är inte dåligt betalt längre, jag kan inte tycka det. På sju år har min timlön ökat med 40kronor i timmen, inga småsummor. OB'n ger ju ruggi't bra betalt den också, 80kronor mer i timmen på storhelg. 40kronor mer på helgerna. Det som är felet med kommun är att de snålar. Och så ÄR de snåla. De drar in på timmar så man jobbar mycket korta pass istället för långa, där försvinner det ju pengar om något. Sen gör man ju egentligen mycket gratis åt dem, utan att ens få ett tack. Det retar jag upp mej nåt så fruktansvärt på. Visst, det kanske inte alltid behövs folk ända till 16:00 på dagarna men jag arbetar inte bara för att det är roligt, jag arbetar för att överleva också. En sådan tur, 8timmars, omgjord till en 5timmars är det en jäkla skillnad på.

Är det fler kommuner som gör så?

så är det.

När jag är ledsen, ger han mej en kram.
När jag är glad, skrattar han med mej.

Jag saknar min prinskorv så mycket att det gör ont.
Två nätter ifrån honom igen, imorgon ska jag försöka sluta tidigare
så att jag får träffa honom mer. Det är inte roligt det här. Jag vill inte
jobba så här mycket kväll, vill inte vara borta från honom så här mycket.

Jag är glad så länge hans pappa inte föreslår, eller ännu värre; kräver varannan vecka.
Skulle aldrig klara det. Jag är inte hel utan honom. Jag kan inte sova när
han inte hemma. Jag är inte glad, har inte roligt. Rent ut sagt så är det åt helvete.

vicce, min prinskorv.

När jag ser på dig
väcks starka känslor inom mig.
Blå små ögon som tittar,
ett leende som tar bort smärtan.
En kram som värmer,
en puss som gör mig lycklig.
Du, mitt barn,
min älskling,
är allt en mamma kan önska sig.
Du, Vicce,
betyder allt för mej.
Jag älskar dej.Jag och min dag.

Jag vaknade. Jag kissade. Jag gjorde kaffe. Jag öppnade dörren. Vicce kom hem.
Jag bredde smörgåsar. Jag hällde upp fil. Jag slog på teven. Jag lekte med lego. I Vicces rum. Jag drack upp kaffet. Jag kissade. Jag letade lego. Jag byggde en bondgård. Jag körde en traktor. Jag satte mej i soffan. Jag slog på en film. Till Vicce. Jag klädde på mej. Jag klädde på Vicce. Jag åkte till dagis. Med Vicce. Jag åkte hem. Jag diskade. Jag lagade mat. Jag lade mej i soffan. Jag vilade. Jag skrev ett blogginlägg. Jag gjorde kvällsmat. Jag portionerade kvällsmaten. Jag åkte till jobbet. Jag jobbade. Jag åkte hem. Jag kissade. Jag slog på teven. Jag lade mej i soffan. Jag drack vatten. Jag ska snart kissa. Jag ska snart sova.

Jag saknar Vicce
.

byz.

23:00 på fredag står han på scenen i Sala. Det ska bli en härlig upplevelse. Jag har aldrig sett honom live.. Hoppas han är lika bra som han var på teve och att han har Lari med sej. Stavar han så tro? Jag minns inte. Hur som helst. Skoj ska det bli! Längtar som en tok till fredag. Det blir övernattning i husvagn i Sala (haha, precis som om jag skulle bo 20 mil därifrån..), förfest hos Sofie och en massa karusellåk  - om jag får som jag vill.

Men Kicki bangar inte en karusell eller två. That's nice. När vi var på resa i Ungern och en dag tog bilen över till Österrike för att gå på nöjesfältet där så satte vi oss i en karuell jag aldrig, aldrig skulle sätta mej i igen. Den var typ 10 meter ovanför marken och snurrade i 200km i timmen, nästan iaf. Att vi överlevde den åkturen.. Hugha. Får rysningar bara jag tänker på. Annars, i det stora hela, så är vi hejare på att gå på tivoli. Det var något vi inte missade med påsken. Stans årliga tivoli. Spelade ingen roll om det var spöregn, snöstorm eller strålande sol. Vi var där. Och vi åkte virvelvinden dagarna långa, för pengar vi fått när vi pantat burkar. Riktigt kul hade vi, riktigt kul.

rötmånad, no shit?..

Klockan ringer 06:20, halv sju är det bestämt att Vicce ska komma hem. Eftersom att jag jobbade kväll igår så sov han hos sin pappa och eftersom jag jobbar kväll idag med så slipper han vara på dagis precis hela dagen, han kan vara hemma till elva åtminstone. Inte för att han inte trivs på dagis, för det gör han - han älskar sitt dagis, utan för att vi blir borta så mycket från varandra ändå den här veckan. Hur som helst. Gick direkt till kaffebryggaren, utan kaffe piggnar jag aldrig på mej. När kaffet väl är färdigt så slår jag upp det och häller sedan på mjölk med utgångsdatum 23e juli. Det klumpar sej. "Just ja" tänkte jag. "Det är ju rötmånad". Öppnar den nya mjölken, utgångsdatum den 26e juli. Det klumpar sej. Okay? Är det meningen att man inte ens ska kunna frakta mjölken från affären och hem?

Nu sitter jag å dricker kaffe med sur mjölk i.

bus med morfar.

Bus med morfar är bland det bästa Vicce vet. Han avgudar sin morfar, precis som jag avgudar min pappa. Och det är ju bra. En och samma person. Det syns hur skoj han har, det lyser i ögonen.

Världens bästa Vicce.
Världens bästa pappa & morfar.tripp till borlänge.

På fredag sticker vi till Borlänge för att handla lite kläder, ja, om jag kan vara ledig från jobbet. Men det verkar inte vara några som helst problem. Vi får se, vi får se. Hur som helst så ska vi till Kupolen, de har lite större utbud än i Sala. Skoj som tusan att leta kläder och eftersom att jag till och med brukar hitta kläder där så gör ju inte det något heller. Jag har bara ett problem. Tänkte hitta kläder att ha på mej fredag och lördag när vi ska på Salafestivalen, men.. Jag måste ju tvätta kläderna innan jag använder dem, annars blir jag full i utslag. Hur ska jag hinna det då? Vi får helt enkelt se till att vara hemma i skaplig tid så att jag hinner tvätta å torka. Typiskt att man vara känslig då. Det här hade jag inte tänkt på förrän nu. .. Jag får köpa tvättmedel på ICA i Borlänge, gå till McDonalds och beställa 6 stora muggar med vatten. Köpa en hink. Tvätta för hand och sen torka genom fönstret på vägen hem. Kan det fungera?

deprimerad.

Okey, jag vet, man borde inte få vara deprimerad över det här.. Men nu är det så att jag har gått upp så mycket i vikt att jag inte får på mej de tre par byxor som jag köpte till mej för två månader sen. Det är inte roligt. Ett par av de är ett par jeans, som jag aldrig använt. Hur ska jag göra nu? Jag vill inte gå ner i vikt men jag vill inte gå upp utan att det blir muskler. För nu är det inte vackert. Kan jag inte påstå. Väger inte mycket, är fortfarande smal men det här var inte roliga nyheter. Usch. Måste göra något åt det. Hur går det med  träningen? Jo tack. Ehum.

att vara pank.

Jag är så förbannat less på att vara pank. Borde jag sluta snusa och spara pengar? Kanske det. Det här är inte hållbart. Barnbidrag för tre dagar sedan och de är redan slut. Dåligt med frukost och dåligt med mat. Tur att jag kan få underhållsbidraget tidigare. Igen. Suck... Det är så mycket man vill handla, så mycket man får för sej att man skulle behöva ha när man inte har några pengar. För att inte tala om snuset, det tar slut fortare än kvickt och man grämer sej mer än vanligt att det börjar ta slut. Bara för att man vet att man inte kan köpa något mer. Just nu är inte det mitt största problem, mitt största problem just nu är att jag är sugen på en Sandwich. En glass! Hur ofta är jag sugen på glass annars? Typ aldrig. Försöker jaga rätt på min pappa och hans fru i hopp om att de ska ha någon kvar där hemma. Inget svar. Det blir till att ta bilen för att åka dit och kolla läget.

funderare.

Jag funderar på att åka till stan. Leta rätt på balkorten som har försvunnit. Köpa ett minneskort till min digitalkamera så att jag kan ta lite mer kort utan att behöva radera de som jag är mest rädd om. Hälsa på morsan och besöka Åkrahallen. Gör en visit i stora lekparken och gå ut och gå en längre sträcka. Kanske från morsan ner till stan? Kolla på ny mobil och köpa en mjukglass. Visst låter det lockande?

Men jag tror att jag stannar hemma.

då var vi tillbaka.

Jag blir så glad. Så lite gör mej så glad! Bara så ni vet ;) ...Jiihaaa :P


krokodil-tårta?

Kan det vara någonting till en 3årings födelsedag? Men hur skulle man göra den? Vicce tycker inte om grädde och han tycker inte om hallon, jordgubbar eller liknande. Banantårta slog jag till med förra året men då var det ingen som åt heller. Kan man göra med glass på något vis? Eller är det för komplicerat? De andra två åren jag har gjort tårta har det blivit traktortårta. Roligt med något speciellt men om det blir för krångligt så fixar nog inte jag det.
Om jag nu skulle bestämma mej för att göra en tårta med glass, kan man då på något vis få fler sådana där GBglassar, halv eller helliters att ta form utav en krokodil, tro. Någon som har förslag? Tacksam för all hjälp :)

Exakt en månad kvar idag.

image135

ljudeffekter.

Vicce har börjat med världens ljudeffekter och de blir bara fler å fler. "ptschiii pong" låter det när man spelar fotboll, ifall ingen visste det. "Kschaaa pang" när man ramlar nedför en stol. Han är så söt när han använder de när han ska berätta vad han har gjort i helgen. Historien om när han å H spelade fotboll har han berättar massor med gånger sedan jag kom ifrån jobbet, han ramlade när H passade honom och fick en stor sticka i fingret som hans farmor fick ta bort. .. När jag kom till hans morfar idag för att hämta honom så badade de i den stora poolen. Vicce BADADE. Sensation! Han tycker inte om att bada, brukar han säga, men jösses vad skoj han hade med morfar å morbror Dennis. Kul att se!


Kaaatjiing!

skrutten!..

 Fan vad jag saknar Vicce. Det gör till och med ont i magen, det är så illa. Men idag får jag träffa honom igen. 10 timmar kvar innan jag slutar jobba, en timme innan jag börjar. Kaffet är i muggen och och The Voice är på teve. Det är ju perfekt men inte utan Vicce, känner jag. Undrar vad de har gjort i helgen, vet ju ingenting. Kanske har han matat kallekanonerna, busat, kört traktor, spelat fotboll och sådana roliga grejer. Idag skulle H lämna Vicce till min farsa, det är bra, då får jag hämta honom där sen (då vill han absolut inte åka hem när det är dags för det). Träffade V en snabb vända i fredags. Klockan var tjugo över åtta på kvällen och de hade nyss kommit hem från H's jobb. V, min älskade prinskorv, hade blödit näsblod. Igen. Varför gör han det?.. Jag saknar honom så att jag kan gå åt. ... Jag älskar dej, skitunge!! :)

alltså,

en som jobbar på samma jobb som mej, jag vet inte. Men hon verkar vara en hejare på att hitta fina och fräscha killar. Hur lyckas man med det? Finns dem? De kanske bara gömmer sej när jag kommer.. Hemskt. Om det skulle vara så. Jag kanske ska sluta vara så jävla kräsen när man inte har rätt att vara det - egentligen. Märker ni inte att det är något fel på mej? Jag tänker inte på något annat. Jag måste ta tag i det här nu, kan inte gå omkring och ha abstinens, det är inte friskt. Kanske är det värre sådana här kvällar som jag är själv hemma. För mycket dötid att tänka på men va faaan. Det här är inte bra, det är inte bra, alltså.

stackars lilla rika flicka.

Jag tycker så synd om de här tjejerna som aldrig har städat eller arbetat. Aldrig har tvättat eller diskat. Aldrig lagat mat. Aldrig tjänat ihop egna pengar, de som får allt serverat på silverfat. Jag tror inte att det kommer att gå bra för de här i livet, det blir nog aldrig bra i slutändan. Därför tycker jag synd om dem, riktigt jävla synd om dem.

Men jag har provat på livet, att klara mej själv med allt. Jag vet hur det är. Hade jag mycket pengar skulle jag ändå aldrig sluta arbeta, städa, laga mat eller diska. Jag tror bara att pengarna skulle underlätta livet. Därför vill jag vara en stackars liten rik flicka.

mina sms.

Några sms jag har fått och sparat;

"Nu är det bara två kvällar kvar.. Tänk pengar så går det jättebra.."
Detta trevliga fick jag av Erica igår, nu är det bara en kväll kvar att jobba och det känns skönt! Ganska tufft att ha tre kvällar på rad, när dessutom alla de tunga pensionärerna är hemma. Men har man trevligt sällskap på kvällen så fungerar det å.

"Du vad gör du ikväll? Vill du spela minigolf?"
Klart som fan jag vill spela golf med dej Sofie! Men jag skulle ju jobba. Det slår aldrig fel, jobbar jag inte är ju Vicce hemma. Lite ensamtid en kväll när jag är ledig skulle vara skönt. Visserligen händer det också rätt ofta men då är jag nästan alltid själv hemma, ingenting händer. Som sagt; det slår aldrig fel. En kväll när man inte har någonting planerat, en kväll där man får ett liknande sms som det här och man bara kan åka iväg är finfint.

"Ha ha! Blir aldrig fri från den där!"
Lindas svar på sms när jag skrev å informerade om mitt horoskop här om dagen. Nej, Linda, det verkar inte bättre än att det kommer vara så.

"Tio"
Sms från Ingela. Tio? Varför har jag sparat det i inkorgen? Har inte en aning om vad hon svarat på där.

"Nej det har du rätt i.. Det kommer.. ;) Ska du sova?"
Konstanterande om att Roos kan ha rätt. Sms från Hemlig detta, alltid trevligt med sms från personen i fråga.

"Tackar :D Haha yeah ;) love you too syrran"
Från brorsan, Robin, jag skrev å grattade när han fyllde år på midsommar. Känns som om att det är ett tag sen men det ligger kvar i inkorgen!

"Sommarjucken!! Idag startar sommarjucken. En vänlig hälsning startad av Lions, Föräldrar på stan samt Vi i villa. Meningen är att uppmuntra de som aldrig får knulla pga utseende eller obefintligt kön. Var med och stötta någon stackars onanist du med, som jag just gjort. Trevlig sommar!"
Från Annica. Hur ska jag ta det här? Är det inte lite mobbing? Lite elakt emot mej? Hmpf!


fisketur på sjön.

Jag tycker om att fiska, det är skönt och roligt på samma gång - underbart. Men jag förstår inte hur man gör för att undvika bottennapp? Det är inte roligt att alltid få upp alger. Man står där och känner hur det rycker i linan, en fisk!, en fisk!, tänker man men varje gång slutar det med besvikelse och man drar upp alger och annat skit. Som näckrosor. Näckrosorna ligger så pass i vägen att man inte kan stå på bryggan vid stugan och kasta. Bra anledning att få åka ut en bit med båten. Även fast inte jag fick någon fisk så fick ju farsan två. En abborre att spara och en att kasta tillbaka. Farmor, hon metade och fick en mört. Två abborrar tappade hon i. Det betyder att jag förlorade. Ska man räkna kvantitet istället för kvalitet så kan jag avlsöja, gott golk, att jag vann med hästlängder. Jag utklassade motståndarna, fullständigt knäckte dem. Jag är nog lite bäst ändå.

dagens erotiska horoskop chockar mej.


DITT HOROSKOP
Under personligt i den senaste tidningen finns personen med stort S. S som i sensuell, sexig och sensationell. Hittar du ingen i detta nummret så är det kanske du som har siktet för högt ställt upp mot stjärnorna.

DAGENS CITAT Ingmar Bergman - Sex är en derbyvinnare som man också kan rida till döds.....

Ska jag skratta eller ska jag gråta?.. Ni som känner mej vet vad jag menar.
Kan det här vara möjligt? Ständigt återkommande!
Men de har nog rätt, jag har siktet för högt ställt upp mot stjärnorna.
Jag kan aldrig få det jag vill ha. Så är det.

eminem - when i'm gone.

EMINEM LYRICS

"When I'm Gone"

[Introduction]
Yeah...
It's my life...
My own words I guess...

[Verse 1]
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?
What happens when you become the main source of her pain?
"Daddy look what I made", Dad's gotta go catch a plane
"Daddy where's Mommy? I can't find Mommy where is she?"
I don't know go play Hailie, baby, your Daddy's busy
Daddy's writing a song, this song ain't gonna write itself
I'll give you one underdog then you gotta swing by yourself
Then turn right around in that song and tell her you love her
And put hands on her mother, who's a spitting image of her
That's Slim Shady, yeah baby, Slim Shady's crazy
Shady made me, but tonight Shady's rocka-by-baby...

[Chorus]
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...

[Verse 2]
I keep having this dream, I'm pushin' Hailie on the swing
She keeps screaming, she don't want me to sing
"You're making Mommy cry, why? Why is Mommy crying?"
Baby, Daddy ain't leaving no more, "Daddy you're lying
"You always say that, you always say this is the last time
"But you ain't leaving no more, Daddy you're mine"
She's piling boxes in front of the door trying to block it
"Daddy please, Daddy don't leave, Daddy - no stop it!"
Goes in her pocket, pulls out a tiny necklace locket
It's got a picture, "this'll keep you safe Daddy, take it withcha'"
I look up, it's just me standing in the mirror
These fuckin' walls must be talking, cuz man I can hear 'em
They're saying "You've got one more chance to do right" - and it's tonight
Now go out there and show that you love 'em before it's too late
And just as I go to walk out of my bedroom door
It's turns to a stage, they're gone, and this spotlight is on
And I'm singing...

[Chorus]
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...

[Verse 3]
Sixty thousand people, all jumping out their seat
The curtain closes, they're throwing roses at my feet
I take a bow and thank you all for coming out
They're screaming so loud, I take one last look at the crowd
I glance down, I don't believe what I'm seeing
"Daddy it's me, help Mommy, her wrists are bleeding,"
But baby we're in Sweden, how did you get to Sweden?
"I followed you Daddy, you told me that you weren't leavin'
"You lied to me Dad, and now you make Mommy sad
"And I bought you this coin, it says 'Number One Dad'
"That's all I wanted, I just want to give you this coin
"I get the point - fine, me and Mommy are going"
But baby wait, "it's too late Dad, you made the choice
"Now go out there and show 'em that you love 'em more than us"
That's what they want, they want you Marshall, they keep.. screamin' your name
It's no wonder you can't go to sleep, just take another pill
Yeah, I bet you you will. You rap about it, yeah, word, k-keep it real
I hear applause, all this time I couldn't see
How could it be, that the curtain is closing on me
I turn around, find a gun on the ground, cock it
Put it to my brain and scream "die Shady" and pop it
The sky darkens, my life flashes, the plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes
That's when I wake up, alarm clock's ringin', there's birds singin'
It's Spring and Hailie's outside swinging, I walk right up to Kim and kiss her
Tell her I miss her, Hailie just smiles and winks at her little sister
Almost as if to say..

[Chorus/Outro]
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...

[Curtains closing and sounds of footsteps]


Finns ingen som Eminem, ingen.
Jag fullständigt älskar honom.

jag är pinknödig!

Pinknödig blir man alltid vid fel tillfälle. Direkt efter att man kommit ut ifrån duschen, precis när man lagt sej i sängen eller som jag nu; bäddat ner mej i soffan. Sitter man i bilen blir man det när det är 15min resväg kvar och då blir man inte lite pinknödig, då blir det akut direkt. Alltid när man ute och går eller när man står i kassakön på Ica. När man just kommit fram till krogkön och inser att man kanske får köa ett tag eller när man är ute och cyklar. Det tråkiga är väl ändå att man aldrig får vara nyduschad och fräsch länge, nej då man till och pinka och vips så var den där fräscha känslan som bort(pissad)blåst.

se, vad var det jag sade?

Nu är det speedway på SVT24, Erica skvallrar om en bra film som ska nu på TV4+. 5an lockar med en film, Mr3000, verkar helt okay då'rå. På 4an är det en serie just nu, Love my way och TV4fakta bjuder på Insatsstyrka: Dallas. Det är ju riktigt lustigt att det vissa dagar inte finns ett skit att se på och nu är det en hel drös att välja mellan. Väldigt, väldigt lustigt. Hur vore det, kära tv-kanaler, om ni ser till att sprida ut de bra programmen? Samarbeta lite? Då skulle ni får fler tittare, det kan jag lova. Nu måste jag ju välja, kan inte se allt på en och samma gång. Förstår ni inte det eller vad är det frågan om?

uret närmar sej sjutton..

..och då ska jag vara på jobbet, alltid redo, som det så fint heter. Det jobbiga med det här roliga är väl att jag blir ifrån Vicce i tre hela nätter, inget jag ser fram emot direkt. Jag vill att han ska vara hemma om nätterna, men pengar är något jag måste ha och det känns förjävligt att man då måste välja bort att vara hemma med skrutt. Livet är bra märkligt ibland. "Barnen ska alltid komma i första hand" är det många som säger. Visst, så resonerar jag med men kan ju inte välja bort tak över huvudet och mat till en själv och barnen? Hur vrickat vore inte det? Allt kostar pengar idag. Tid kostar tamejfan pengar. Nej, jag vette fan, mer pengar åt alla! vore det enda rätta. Allt behöver inte vara så jävla dyrt, är det meningen att man ska behöva stå fundera på om man har råd med en extra femtioöring eller inte? Gaaah. Sådant här gör mej irriterad och förbannad. "Du får väl spara". Spara? Av vilka jävla pengar då? Suck. Om ni vill reta upp mej så är det bara att kläcka ur sej; det ska väl inte vara så svårt att spara en 200 i månaden?". Nej, sure. Men skulle jag göra det skulle pengarna vara slut samma dag som lönen kom, nu räcker de ju iaf en vecka.

tvillingarna.

image133

kanske, kanske inte?..

Passar ni tillsammans?

Kombinationen Solen i Tvillingarna som Anna har och Solen i ...... som Han har, är en kontrasternas kombination. Medan Anna föredrar att stanna vid ytan, är Han tystlåten och djup. Medan Anna använder ord för att släta över saker och ting ogillar Han ytlighet. Anna bryr sig inte om känslor medan de för Han är livet självt. Han är mer svartsjuk, dominant och kraftfull. Att komma överens under dessa omständigheter är en verklig utmaning.

dagens horoskop.

DITT HOROSKOP Lagom är bäst gäller inte sex. Idag skall du passa på och frossa i sex. Ute, inne, på sängen mot skafferiet spelar ingen roll bara kör på. Akta dig dock för skavsår på knäna faran är överhängande.

DAGENS CITAT Mae West - Låt oss se sanningen i vitögat: könsorganen har ingen personlighet.Ookay. Med mej själv då eller? Elakt!

SweetCollect.

Okey, jag fastnade för det direkt. Vet inte om det fungerar, men det finns de som säger att det gör det.
Vi håller tummarna och hoppas, godis går alltid hem.

SweetCollect.

pasta carbonara.

Jag har precis slängt i mej en portion med djupfryst Pasta Carbonara. Och ja, jag värmde den givetvis i micron först. Den smakar så gott av vitlök, så där gott så det bränner i munnen på mej. Nu svimmar ungefär hela min umgängeskrets som läser min blogg, Anna har ätit något med krydda och som dessutom är starkt!.. Men jo. Jag gör det, det är bara ni som har fördomar, ha ha. Jag äter mycket med krydda och mycket vitlök. Extra mycket vitlök. Det uppskattas av mej men kanske inte lika mycket av pensionärerna ikväll, än mindre av Catharina. Kunde inte bry mej mindre, jag är ju lycklig själv! Lyckligt mätt. Jojomen. Så där mätt så att det gör ont att gå, vilken gör att det ser ut som om jag är skitnödig fastän så inte är fallet. Så där mätt att jag känner att en flaska med kolsyrat vatten vore på sin plats eftersom att jag behöver rapa. Det är sant! Tjejer behöver också göra det emellanåt. Jag har bara lite svårt att göra det utan att få mej någon Loka eller Ramlösa först.

Bra, massor med gratis reklam i den här texten. Pasta Carbonara innan jag ska jobba med pensionärer som kanske kommer att svimma av min andedräkt och mer Loka och Ramlösa till oss som inte kan rapa utan att dricka det först. Perfekt!..

lyssna och njut.Tack, Thomas ;)

so you think you can dance?

Alltså, jag skäms så ögonen ramlar ur. Sitter och tittar på detta dansprogram och ca 15 min in i programmet så lägger de in en intervju med en kille som heter Chris. Chris älskar att dansa och han berättar även att han har vunnit nån jävla dockuppsättning med n'syn precis som om det skulle ha något med hans dansuppvisning att göra. Chris ser ut som en vanlig mupp ifrån någon liten by där han varit utmobbad genom alla skolår, ja så som de brukar beskriva dem i amerikanska high-scoolfilmer (utstående öron och stora glasögon), och nu vill han liksom visa alla, att han kan åtminstone dansa. Vilket givetvis var fel. Det ser ut, som domarna sade, att han var på ett aerobicspass - och inte riktigt hängde med. Efteråt gick han ut och rabblade nåt om att passion är något personligt för alla. Okey. Tack. Jag ska tänka på det. Men..

Sorry dude, but you can NOT dance.

nybyggt hus.

Kom precis hem från en kompis som håller på att bygga ett nytt hus. Eller.. Håller på och håller, de är väl nästintill färdiga. Elektrikern var där idag och rörmokaren ska väl göra sitt, sen ska det in lite möbler också. En soffa eller två. Men fan vad fint de har det. Direkt när vi klev in där och stod mitt i vardagsrummet - på väggen har de en fototapet med en stor vit ros och latte-färgade väggar, spotlights i hela taket som skulle vara 28 stycken, stora fina fönster med underbar utsikt och mörkt fint trägolv - tänkte jag; så här vill jag ha det. Jag vill ha det så där.
De är jättefina ihop, har roligt, de bara är och älskar varandra. De bor perfekt och båda två vill ha det samma lika. De har varsitt liv men lever ändå så tätt tillsammans. Jag avundas dem. Varje gång jag träffar dem så bestämmer jag mej för att jag tänker vänta tills jag träffar den som gör att jag och Han får det som Dem.

Vanlig svensk avundsjuka? Ja, kanske?

erotiskt horoskop.

image132Barn? Check.
Tur det, för min granne är 90+.

fighter med sonen.

Okey, min son är tre år snart, sjövild med andra ord. Ibland blir jag så arg och less på honom att returen känns som det enda rätta (sen att jag saknar honom när han varit ifrån mej i fem minuter när han t.ex. är hos sin farsa är en annan sak). Idag har han skällt och han har bråkat och det har fått mej att skälla och bråka. Egentligen är allting från start mitt fel, det är jag som är trött och orkeslös idag och det ska det såklart spelas på, barn är på ju inget vis dumma. När vi var borta på förmiddagen gick allting jättebra, de lekte som aldrig förr och det flöt på likt att sitta på en plastpåse i en brant backe täckt med snö. Ja, iallafall tills han vill ha någonting. Fråga snällt eller be om något är inte riktigt hans grej men att sitta och höja rösten eller bete sej fel när man är borta och bjuden på mat eller fika gör mej galen. Visst, han är liten, men den där respekten som han tappat för mej någonstans efter vägen skulle vi behöva leta rätt på. Det lär ha gått ruggi't fel redan innan man klivit ur sängen den dagen när man känner sej mindre än sin 3åriga son. Idag är en sådan dag. Jag försökte prata med honom för en stund sedan. Det lät ungefär så här:

Jag: Vicce, mamma tycker inte om att vi bråkar, det är inte roligt. Både du och jag blir ledsna av det. Jag tycker att vi slutar med det här nu. Vi busar, skrattar och har roligt istället. Jag skäller inte på dej och du skäller inte på mej. Okey?

(Vicce sitter och tittar på mej, i vad som kan tänkas vara 20 sekunder, man ser hur han tänker och efter ett tag...)

Vicce: Voff!!


Vad ska man säga då? Jag vet inte, jag kunde iallafall inte hålla mej för skratt och han "vann" än en gång.

väntar fortfarande.

Ja, på skatten med alla miljoner. Törs fan gå ut idag, så jag hoppas regnbågen håller sej borta. Det blåser ju storm och tydligen är det avfärdat en varning. Lilla jag blir givetvis rädd, att vara själv hemma med Vicce när jag är rädd för att jag har respekt för vädret är ingen hit. Vill inte skrämma honom, så jag flyr till Jenny idag. Lika bra det, så att hon får mej att tänka på annat. Gör ju ingenting att Vicce har någon att leka med i samma veva, han har tjatat sen vi vaknade att vi ska åka till N idag. Berättade igår kväll när han kom hem att vi ska leka med dem idag, så jag frågade; vill du åka dit eller ska de komma hit å leka?"

Vicce: Nej, vi måste åka dit och leka.
Jag: Okay, är det roligare där än hemma?
Vicce: Ja, mamma, du vet. Vi har ju ingen sandlåda!

Så nu har sonen min studsat ur kläderna och vi ska försöka ta oss till bilen utan att blåsa bort.
Ser ni någon i luften över Västmanland som hojtar "vi är inte rädda, vi kan flyga" så är det bara vi.

433:- fattigare.

Vadå, är tupperware dyrt eller är det jag som shoppar för mycket?
Partyt gick bra, kom lite folk. Sussie. Jenny, Tess, Jennifer och Linda. Jag tycker det är skoj med tupperware! Och vad många finurliga grejer det finns. Blir alldeles till mej, vill ha allt! Men det går givetvis inte, då måste jag först leta rätt på en gömd skatt eller liknande. För att hitta en sådan lär jag hitta regnbågens slut och för att kunna göra det måste det ju börja med att regnbågen kommer fram. Eller så får jag hoppas på en skattkarta som kommer in med flaskpost genom vattenkranen. Allt är ungefär lika troligt och borde inträffa här inom kort.

tupperware.

Jag blir alltid så nervös innan det ska komma folk hem till mej, jag blir ibland så nervös att jag skakar. Är det normalt? Varför blir jag så? Skitnödigt nervös är knappt en tillräcklig beskrivning. Om ca 28 minuter kommer det en människa hit som jag aldrig har träffat men hon låter trevlig på telefonen och jag har jobbat ihop med hennes moster, tror jag det blir. Det känns ju nästan ännu värre - att jag aldrig har träffat henne. Jag är nog förvisso en ganska social person men shiit vad nervös jag kan vara (ja, ifall jag inte redan hade berättat det) innan det ska komma folk. ... Tycker ni ska jag sitta här och nervösa upp mej själv eller gå och göra iordning det som ska vara färdigt innan hon kommer? Undrar förresten hur hon har tänkt att hitta hit, för jag har inte gett henne någon vägbeskrivning. Minns inte heller att hon ens har frågat efter min adress. Men, hon kanske är synsk. Det vet man inte. Eller så kanske hennes moster har tjyvberättat vilka kurvor hon ska svänga vänster i och inte. Kanske till och med hennes moster följer med henne hit? :O .. Nu är det nog bäst att slutar tänka. Jag går och gör annat.

Time to move on.

då har man jobbat då.

Jag är så glad att T jobbar på mitt jobb, för ibland orkar jag inte. Jag tror att vi tycker lika om ganska mycket. Det är underbart. Vissa tycker man ingenting lika som. Kan man skriva så? Är det en korrekt svensk mening? Förmodligen inte. Men det är så det är. Jag vill ha mitt jobb, jag tycker om mitt jobb. Tycker det är skitroligt, i alla  fall om det fungerar. (heh) .... Imorgon kommer U tillbaka, efter vad som känns som en evighets lång semester. Har saknat henne och jag har saknat I. IL. De två rockar och jag ser upp till dem. Det är tur att de finns också. Usch vad jag är surmulen nu och till råga på allt så luktar jag parfym, samma som en av våra pensionärer använder (isch).

Är det på grund av värmen som jag är så gnällig? Jag vill ha vinter. Inte 38,5grader varm sol, det klarar jag mej finfint utan. Okay, höst är bra det också. Bara bromsarna och myggen och getingarna och.. Och den förbannat kvava värmen går upp i rök så är jag nööjd! GE MEJ FRISK LUFT!

ont, det gör ont men det går..

..OUCH!! Det värker i mitt ben, det värker satan i mitt ben. Vad är det för fel? Jag sov faktiskt sju timmar inatt, gjorde jag inte? .. Åååh. Vad har jag gjort för att få lov att ha denna värk idag då? Perkule. Jag behöver smärtstillande. Alvedonen är slut, nej är inte beroende passar jag på att svara i samma veva. FUCK. Det moler hela tiden, det går inte att ha det så. När jag fått för lite sömn värker det så mycket i mina ben, eller i mitt ben så att jag har lust att kapa av det. Är det verkligen bara jag som varit med om detta fenomen? Ta bort  det! PLEASE! Jag ska faktiskt jobba idag! Gaaaah... Jag överväger nästan att hämta yxan men jag tror det blir för blodigt för min del!


Nu ringer jag Ingela, hon får ta med Alvedon till mej. Punkt. Det här fungerar inte.
Pinsamt om jag väcker dem nu, det skiter jag i, jag måste ha värktablettt!!

logiktest, fixar du det?..

Läs igenom följande text och svara sedan på frågan som följer.


En asiatisk kvinna gifte sej med en svensk man och flyttade till Göteborg. Kvinnan var inte så bra på svenska, men hon kunde i alla fall kommunicera hjälpligt med sin man.

Däremot blev det vissa problem när hon skulle handla hos slaktaren. En dag gick hon dit för att köpa fläskben. Hon visste inte hur hon skulle säga det på svenska så hon visade sina ben för slaktaren. Han förstod vad hon var ute efter och gav henne fläskben.

Dagen efter skulle hon köpa kycklingbröst. Inte heller detta kunde hon säga, så hon knäppte upp blusen och visade sina bröst. Och hon fick sina kycklingbröst.

Tredje dagen skulle hon köpa korv. Eftersom hon inte visste hur hon skulle visa det för slaktaren så tog hon med sej sin man.

Fråga: Vilken kroppsdel visade han?

tant anna ska på tutbingo.

Nej, jag skojar inte. Ja, det är sant. Jag ska åka alldeles strax. Klockan fyra är det möte i Salbohed och därifrån åker vi gemensam bil. Tejpen och fikat är packat, pennorna ligger i väskan - Anna är redo!.. Skratta inte! Det är roligt med bingo. Iallafall om det går som vi har planerat, att åka hem med trettiotusen delat på två i väskan. Hoppas bara att min tuta på bilen fungerar ikväll, vore lite pinsamt att få lov att stoppa huvudet ut ur rutan och ropa "tut tut". .. Då slutar det nog med att kärringarna i bilarna bredvid tycker att jag ska vara tyst under spelets gång. Det finns många tjuriga tanter, ska ni veta.


.....


What the fuck? Åskar det? ... Måste lyssna ...

Please, help me. Jag är livrädd för åskan. Jag tänker inte gå ut och ta en kamp med den, inte idag. Hugha. Hoppas det är bara är en bil med dåligt avgassytem eller ett par krigsflygplan. Tor! Inte dag! Okay? Inte när jag ska ut och åka. Tack.

Coop i Avesta.

Ja, jag var dit en sväng igår. Det första jag ser när jag kommer in är kräftpartygrejer. Är det snart dags för sådant eller? Jag tycker det känns tidigt. Nu kanske det har funnits i affärerna länge men eftersom att jag har hållit mej hemma de senaste veckorna, mer eller mindre, så vet jag inget om det. Det är bara att le och se glad ut, för om en sisådär 6 veckor så kommer det att vara fullt med halloweensaker på vartenda ICA och 3-4 veckor efter det kommer adventspyntet och efter ytterligare ett par veckor är det tomtar i varenda vrå. Jag får ångest av det här. Måste de börja stressa en i förtid? .. Jag vill inte börja tänka på julen och julklappar i september, inte heller i oktober. Jag har nog med den där jäkla julen ändå. Isch. Det enda som är roligt med julen och julafton, det är på morgonen, då man får se Vicces glada min av att tomten har lagt julklappar under granen, när Vicce får träffa jultomten och när vi kommer hem på kvällen. Jag älskar min släkt, men inte släktträffar. Hujedamej.

det är faktiskt brist på det.

I mitt liv alltså, ja, allt som har med närmanden att göra. Har en känsla av att det kanske är därför jag som jag är? .. Jag undrar, finns det uppblåsbara karlar att köpa också? Eller hur gör man med en sån? Får vi nöja oss med dildo vi? MEN! Ha ha. Kom just på en ganska rolig grej med det. Vi får kuken och karlarna får en hel tjej. Okey, undrar vad det betyder? Att karlar är en vandrande dildo? ... Klart det finns uppblåsbara karlar till oss, jag har träffat många! Problemet är bara att man inte kan släppa ur luften ur dem och förvara dem i garderoben när man är färdig.

gunvald & beck.

Idag ska jag se på en Beck-film. De är så spännande och bra allihop, älskar dem. Ikväll blir det den som jag har missat... Minns inte vad den heter nu men det var någon japansk målning av nåt slag. He he. Filmerna lockar mej för att Gunvald är den mest sköna påhittade människan genom tiderna, kan jag nog lugnt påstå. Skönaste kommentarerna. Han rockar. Men Beck och grannen är inte fy skam de heller. Lite förälskad är jag nog, i Gunvald.. ..han är en sådan där som man vill ha sex med - här och nu. Eller hur?..

sötare än socker!..

Ibland känner jag mej så, men idag känner jag mej uuuurk. Det började med att jag vaknade halv två inatt av okänd anledning, var upp och kissade i förebyggande syfte och gick och lade mej igen. Antar att jag somnade ganska hyffsat snabbt, såg att jag hade fått 3 mess som jag försökte läsa men ögonen gick i kors. Efter fem timmar skön sömn börjar det...

Vicce: Mamma, jag vill gå upp.
Jag: Gå upp själv då, sätt på en film
Vicce: Men, jag vill inte gå upp själv, du måste gå upp mamma, du måste det.
Jag: Lägg dej ner å sov, tänker inte gå upp nu.
Vicce: Då ska jag ligga på din kudde mamma, jag måste det.
Jag: Gaah. Mycket måste så här på morgonen tycker jag, lägg dej ner bara.
Vicce: Du får inte vara arg på mej mamma, jag måste gå upp.
Jag: Vicce, jag är inte arg men nu lägger du dej ner å sover!

Vicce lägger sej ner på min kudde. Tystnad. Jag somnar om. Iaf en liten stund.


Vicce
: MAMMA, vakna! Jag måste gå upp, vill inte gå upp själv!

Jag tittar på klockan, kvart i sju... vänder mej om och somnar igen, utan att säga något.


Vicce: Mamma, mamma, mamma, vakna mamma!
Jag: Vicce!! För tusan! Sov!
Vicce: Då måste jag ha ditt täcke, mamma.
Jag: Du, du orkar knappt hålla upp ögonen och ändå ska du gå upp? Lägg dej ner och sov istället så att du är pigg imorgon när vi ska leka med Olle och allt.

Vicce får stora ögon, jag kommer på att jag inte har berättat att vi ska åka till Olle.


Vicce: Jag ska inte leka med Olle, jag måste inte det.
Jag: Jo, det måste du. Och du tycker det är roligt.
Vicce: Tyst mamma, jag vill sova nu - jag måste det, på din kudde.

saknar, sex, sms..

..stilla, snus, syskon, sprit
..samma, synkade, sist, syn
..senap, sopor, sitta, stå
..säkert, salva, silikon, stil
..sammanträffande, salt
..sand, satan, speedway, sylt
..soppa, seat, stolt, spänd


..mycket på S finns det.
S........

Sweden.

salafestivalen.

Är det någon som ska på den? Skulle ju vara roligt med en maffig förfest men det kanske mest bara är att drömma om, ha ha. ... Längtar dit iaf, är sugen på fest å dans. Å kubb å annat skoj! Umgås med folk!!
Vill lira minigolf också. Faktiskt.

...


Tittar på något sjukt program på 3an. Saved, tror jag det heter. Hur kan folk vilja se på sådant? Själv fick jag ont i magen redan efter 5 minuter. Isch.

skärpning, lystring och fnitter!..

Angående förra inlägget så skulle jag bara se om någon reagerade, för det är så dåligt med kommentarer här. Skärpning, people!. . Jag sitter nu här i min inbäddade soffa och dricker morgonkaffe till min morgonsnus. Ha ha. Det kunde nästan inte bli osexigare än så och jag vet - jag måste sluta snusa. Och det är ganska snart. Det är ju så dyrt! ..Fortfarande kan människor där ute bli chockade över att jag som tjej snusar, själv tycker jag att det snusar tjejer till både höger å vänster, precis överallt. Men det kanske bara är jag. Alltså, det kanske bara är jag som märker sådant. Konstig sak att springa och lägga märke till förresten? Nu har jag lyckats snurra in mej själv igen. He he.


...

Jag å T jobbade ju igår kväll och vilket knas!.. Ha ha. Jag skrattar än åt tokerierna. Det är skönt att jobba med denna människa för det är inget stress, allt  går lugnt å fint till även när det blir något ovanligt. Det måste vara en bra egenskap att ha. Kan man köpa den någonstans? ... Vi hade ingen kanonstart på kvällen igår, ingenting jobbigt hände men allt var så konstigt. Det var precis som om någon ville säga oss något? Hände lite spooky stuff, nycklar ramlade ner som vi sen skulle få lov att använda och en farbror som är nästintill blind i vanliga fall kände igen oss och tyckte han såg bra igår och nästa och nästa människa på schemat var inte hemma och... OCH. Vi fnittrade, hi hi!!

OBS!!!

Om ni ser att ni råkar bli inlägg nummer tusen enligt räknaren till höger så kan ni väl hojta?...
Den stämmer ju inte alls eftersom att jag nyss satt dit den, men ändå - liksom.


metallica.

En kompis till mej är nu på Metallicas konsert i Stockholm. Jag fick ett sms, "svara så får du tjyvlyssna!" stod det. Skrev; okay" tillbaka och han ringde och nu sitter jag å lyssnar... JÖSSES!! Förstå vad härligt det måste vara. Vilket drag! .. Nej, nog skulle det vara skoj att åka på en konsert. Ruggi't skoj, till och med. Avundsjuk, jag är så avuundsjuuk....

total sökordsomvandling.

image130


Fjortistest?
Träffa döva tjejer?
....
Det roligaste var iaf idag,
någon har sökt på "framstjärtar"
på  google och kommit till min sida..
Hoho. Haha. Hihi.

kaka först, sen kaffe.

Är det en ovanlig ordning? Jag är jättesugen på kaffe så jag tar en kaka i väntan på att det ska bli färdigt. Så där efter att först ha tryckt i mej en allergitablett. Kom på att det är nog bäst eftersom att jag ska jobba ikväll, då kan det vara bra att ha en tablett i kroppen. .. Igår var jag in på vårt lokala fik och skulle hämta ut ett paket som kommit med posten, brorsan fyllde ju år. Där inne satt en av de pensionärer vi brukar gå hem till och han tackade så mycket för att jag hjälpt dem för ca en vecka sedan och sen frågade han om han fick bjuda på en kopp med kaffe. Så gulligt! Jag var tvungen till att tacka nej eftersom vi var på väg på kalas, men jösses så glad man blir. Det är SÅ skoj att känna sej uppskattad. Så, så, SÅ roligt är det. Ni kan inte ana vilken härligt arbete jag har! Ni borde vara avundsjuka.


tre timmar till start.

Ja, jag börjar jobba klockan fjorton noll noll idag. Vad är det för tid att starta en kväll?.. Tur att  vi har någonting att göra då, fick uppgiften att åka iväg för att hänga upp tvätt. Jag ska alltså brottas med en tig.. schäfer på eftermiddagen. Bäst jag börjar samla mej nu. Är ju livrädd för hundar - stora hundar. Isch. Ska bli mindre roligt. Tur är också att vi båda två börjar jobba klockan fjorton, då får Tess gå in först och tämja besten innan jag kliver in. Gaah. Kanske är dumt att sitta här å skrämma upp mej själv. Dags att byta kanal på teven, har tröttnat på Charlie och Lola för idag och dessutom är jag väldigt sugen på mitt mos som jag gjorde igår (jag är kung på att göra potatismos, utan att överdriva) och alla de goda köttbullarna till, och lingonsylten, och gurkan, och.... Jag tror jag är hungrig, inte bara sugen.

märkligt väder.

Inför skjutsandet till dagis nyss så kikade jag ut genom fönstret i hopp om att kunna lista ut vad för kläder vi skulle hoppa. Solen sken och det såg varmt ut, så det blev shorts å t-shirts på Vicce. Han insisterade på att ha sina gummistövlar på sej, så det fick det bli. ... På väg till dagis, 2 kilometer hemifrån spöregnar det. Det vräker ner. Här kan vi snacka lokalt eller? Tur han tog på sej sina stövlar... Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, tänkte jag å kikade ner på min ballerinaskor.

parken zoo 2007.


        

Vi sitter på McDonken innan Parken och in kommer en gubbe med en papegoja på armen. Vicce spanar på den och på gubben som sen går ut.. På sista bilden säger Vicce; man får inte ha pippi på armen heller"


      

De berömda Vita tigrarna, Vicce springer från Fiskarkatten, Jag och Vicce flyger i Fantomens helikopter och jag får Vicce att spexa framför kamerna...    

Ormen var skoj, sköldpaddan lika så tyckte vi. Förstår inte att man ska klättra på allt.. Men sen gick skam på torra land! Fantomen var inte hemma! .. Vart hade han tagit vägen då?..


    

Vicce och hans far står och spanar in kängurun som är på bilden bredvid. Ser ni den söta bebisen?
Vicce ville inte ge sej och sade att det där är kaninerna, faktiskt. Sen har vi Vildhundarna..


     

Mini-flodhästen ligger å sover, krokodilen var häftigast av allt och leoparden var skitläskig. Trodde den skulle anfalla oss. Fröken Roos har väldigt livlig fantasi i vanlig ordning.


    

Vicce och jag åker karusell i form av ett tåg och mästerfotografen själv har tagit bilderna. Haha. Mjaha..
..det var roligt med karusell tyckte Vicce och ville åka igen å igen..


kom å läs mina sms!...

Gå in på Inkorgen och tryck uppåt två gånger. Vad står det i det sms:et?

"Marie Lindberg - Trying to recall ! I fuckin LOVE ! pinsamt eller inte ? pyss"

Tryck därefter uppåt 13 gånger. Vem har skickat det sms:et?

Sooofie..

Vad står det i sms:et under?

"Vad bra att du visade sin snygga sida. :)"

Vem skickade det sms:et?

Jörgen.

Vilka sms gör dig gladast?

Spontana sms, som får en att förstå att de nyss slängt en tanke till just mej.

Hur många sms har du i inkorgen?

76.

Vad står det i ditt 34:e sms?

"Regnar det på er?"


Nu när du ändå är där mitt i allt.. tryck neråt 5 gånger. Vad står det?
"Jag vill också ha tuggummi....!"

Vad står det i det 15:e mottagna sms:et?
"Ringer dig snart ska släppa hem pappas bil"

Och i det 3:e?

"Den va bra!"

Vad står det i ditt mest privata sms?

Hah :P Skit i det du.

Vilket är det gulligaste sms:et du någonsin fått?

Uj. Tuff fråga. Jag har fått mååånga gulliga sms kan jag tycka.
Kan jag få säga pass på den och tänka en dag eller två?

Vad har du för mobil?

En Nokia. Såklart.


han är så söt.

Ja, han som jag pratar med på msn nu. Jag är tråkig, får jag höra. För att.... Ja, för att. Haha. Tänk, jag undrar vem som är tråkig. "Varför inte?" Därför att. Han är rolig. Mycket rolig. Vi har ungefär lika humor har jag fått för mej men jag har lite svårt att vara ironisk över msn utan att det ska bli fel, det är ju skitsvårt. Hur gör man det?


...det är ju ungefär samma sak som att man aldrig egentligen vet vem det är man pratar med där på andra sidan skärmen. Det är lite skrämmande. Undrar hur många gånger man har trott att man har pratat med någon och det har varit någon helt annan? Hugha.

kalas avklarat.

Dennis är nu officiellt 11 år. Ehm. Vet knappt vad det ordet betyder men det blir nog bra i slutändan. Haha. Hur som helst, fikat och kalaset börjar bra tills min pms kommer smygande och farmor anländer i samma veva. Pappa och farmor på samma ställe är inte bra. Då blir lilla jag den som man ska driva med och det är absolut inte bra när jag dessutom inte mår bra annars. Pms och allt annat. Jag får inte ens tacka nej till en kaka full i nötter, som jag är allergisk mot, utan att vara löjlig. De skojar säkert men jag är för känslig för att ta sådant som ett skämt. Usch. Tycka synd om mej själv är jag  bra på. Speciellt just nu.

idag fyller brorsan år!

image110
Dennis fyller 11 år idag. Jippie yeeeaaaj! Grattis!

Nu ska vi bara äta mat och sen ska vi åka över och få lite, förhoppningsvis, gott fika.

min lilltå.

Vad händer? Jag ligger å tittar på min lilltå just nu, den på höger fot, tror jag. Haha. Den är iaf krökt inåt. Ser jättekonstigt ut? Kan det vara farligt? Tänk om jag fått en sjukdom som gör att alla mina tår kommer att krökas inåt? Ser inte det konstigt ut? Eller undrar om de bara kommer att krökas åt vänster. Usch, nu kom jag att tänka på när jag opererade min vänstra stortå, för nageltrång. Gör aldrig det, ni där ute. Det gör jätteont och är jätteläskigt att se de skära i en utan att man känner någonting.

På tal om sjukdomar så har jag sjukt ont i halsen nu, får hoppas på att febern håller sej borta, jag har inte tid med halsfluss nu för jag ska jobba. Jobba och tjäna pengar. Och börjar jag tänka så vet jag ingen som har halsfluss runt omkring mej, eller jo.. En iofs. Men jag hoppas att det inte smittar via msn och sms? Skulle inte f'örvåna mej, kanske min dator blivit smittad av halsfluss och den i min tur har smittat mej? Kan jag bli smittad av en kundvagn på ICA så ska jag väl kunna bli det av min dator också. Hujedamej. Tror ni den håller om jag dränker den med en flaska handsprit? ...

sorgliga filmer.

Kan de inte varna? Kan de inte tala om att någon kommer att dö i filmen du nu ska se, så att jag kan få välja om jag vill vara med om det eller inte? Jag mår liksom inte bra av det här och inte kan jag sluta titta för det. Det är en film på 3an. Höst i New York heter den. Den är slut snart, om ca 25 minuter. Kanonbra men fan så jobbig. ...

bilderna av dej...

...förföljer mej! De är fasiken överallt. Vart jag än kikar, på ett ungefär - förutom hemma hos mej.

puss!

ville bara det.

så kan det vara.

tung i huvudet

kliar i halsen

näsan är täpptvicce vägrar somna

jag blir bara tröttare

nässprayen hjälper inte

alvedonen hjälper inte

på teve är det bara skit

en hel timme kvar

innan gilmore girls börjar

hur ska jag orka hålla mej vaken?


ska jobba imorgon

med min totalt tvärtrötta kropp

och om ni undrar;

själv mår jag inte riktigt bra heller

fast allt är helt okay och finemang ändå!


det var en gång en tant.

En gammal tant på 91 år skulle ringa till en mobiltelefon, vilket var väldigt ovanligt att hon gjorde. Med tanke på åldern så sviktar hennes minne väldigt och det mesta blandas ihop och blir knasigt. Hon slår numret till hennes barnbarn och han svarar, straxt efter hörs ett pip och sedan lägger han på. Allt enligt hennes version. 4e, 5e och 6e gången hon ringer och han fortfarande bara lägger på istället för att prata med henne blir hon förbannad. Hon skriker saker som; hör du inte vad jag säger!" Och; Förbannad.." Dessa meningar från henne kunde avlyssnas på barnbarnets mobilsvar, då hon trodde att han svarat och det givetvis var just mobilsvaret hon pratade med. Klart man som 91 år gammal, aldrig själv ägt en mobil blir förbannad när något sådant otrevligt som någon som lägger på i örat på en inträffar. Hon skulle ringa och tala om att de söta små kalkonerna hade rymt. Igen. Det var ju viktigt!... förbövelen.

magnus betnér, king#2


souvenirshoppen.

Just det, vi var in där, jag och Vicce, för att kika lite vad de hade och köpa något litet, roligt djur som minne av utflykten. Han fick välja vad han ville, jag hittade ormar, ödlor och krokodiler. Jag hittade till och med dinosaurier. Men vad ville min son ha? Jo, han ville ha en liten plastvildhund. Afrikansk vildhund i plast. Jättesmåskitgrejer. Tio kronor styck. Visst, billigt och bra. Men varför? Jo, för de var randiga precis som en tiger (och det fanns inte små tigrar där vi stod å tittade) Älskade Viccevire!!

honey, i'm hooome..

Klurigt. Nu är vi hemma. Fy vad jag är trött, helt slut. Feber, halsont och tung förkylning är inte att rekommendera att börja en morgon med när man är på väg till Parken Zoo - glöm inte det. Det är starka rekommendationer. Men vi hade det jättetrevligt. Vicce älskade det, hans ögon lyste upp när vi fick alla de stora, små, häftiga, farliga och söta djuren. Lägger upp bilder lite senare idag, har bäddat  ner mej i soffan nu och orkar inte gå upp. McDonalds både till lunch och middag slog vi till med så Henrik är hungrig igen och har gett sej av med Vicce för att hämta pizza, själv känner jag fortfarande smaken efter en McFish i munnen och vill inte ha något mer alls att äta idag. Ja, förutom ett par Bilar såklart.

hörru du,jag känner saknad


för någon jag inte ens kännervi sågs bara några gånger

vet inte varfördu är en av de bästa jag träffat

din snällhet, din godhet

det lyser igenom ditt hårda yttre

förstår inte varför

du kändes så rätt


när jag visste att du inte

var annat än fel

parken zoo.

Idag ska vi åka till Parken Zoo. Jag, Vicce och Henrik. Spännande resa ska det bli, mindre spännande är att jag vaknade med feber idag. Jag har inte hög feber men den känns och förmodligen så är det bara förkylningen som håller på att bryta ut. Tvingade iallafall nyss i mej ett glas med alvedon och hoppas på att jag piggnar till efter det. En annan anledning till varför jag känner mej så mosig kan ju vara dåligt med sömn. Gick å lade mej halv tolv, notera då att Vicce också fortfarande var vaken, tjugo i sju i morse ringde min pappa och väckte mej. Ivrigt  försökte jag komma på hur man säger "it better be important" på svenska men kunde inte hitta nån bra översättning (vet inte ens om det heter så på engelska) så jag lät den frasen vara. Han berättade att Vicces kalkoner var på rymmen, att alla tio hade flugit ut ur inhägnaden och att han inte fick tag i Henrik. De där jävlarna rymmer varenda natt, jag som inte ens trodde att kalkoner kunde flyga! Men som tur är så springer de inte bort ifrån buren, de håller sej intill den och ännu mer tur är väl att varken räven eller lodjuret ännu upptäckt dem.

Nej. Mot Eskilstuna var det!

rocky is THE king.

image105


image106image107


Var så goda. Läs och njut.


www.rocky-digital.com

en annan sak om kackerlackor..

..när jag var med min syrra och hennes pappa till Gran Canaria så bodde vi på ett hotell, där de skurade med något medel som gjorde att kackerlackorna dog. När de sprang över golvet så ramlade de till slut på rygg, låg där och sprattlade ett tag innan de till slut dog. Om ingenting, inte ens en smäll som tar kol på dinosaurier, kan döda kackerlackor.. Hur bra kan då detta medel man smörjer in golven med vara för människor? Bara en fundering.


kackerlackor och getingar. fobi!

Inte undra på att man är som man är idag, livrädd för allt som kryper och flyger. Morsan har, så länge jag kan minnas, skrikit och flaxat och sprungit när det kommit något kryp. Min farmor försökte få mej att åtminstone inte vara rädd för små flugor. Enligt henne fanns det bara en fluga och det var hennes husdjur, Hubert hette han. Att man ska slå mot getingar var väl kanske inte en sådan där jättebra sak att mor att lära ut, det är något jag har lärt mej att det ska man inte göra. Det är då de sticks, ja, så länge man inte lyckas trampa på någon så klart.  ...

Kackerlackor. Dessa otäcka djur som överlever allt. Isch. Jag var på en utlandsresa, också det med min mamma. Vi åkte till Lanzarote när jag var sju år och på bussen till hotellet så berättade reseledaren att dessa svarta, stora, äckliga djur gnager av smalbenen på människor när de kommer nära. Jag var alltså sju år, hade både god hörsel och bra tankeverksamhet. Väl på hotellet, det gick några dagar och sen kommer det en sådan där springandes över golvet.. Jag hoppar upp i sängen och skriker, helt hysterisk. Mamma och hennes resekamrat Mia kommer och frågar vad som hänt. Jag pekar och skriker att det är en kackerlacka inne och i farten nämner jag det där om mina smalben. Då börjar de skratta. (jättekul) De berättar att reseledaren bara skojade. Hur skulle jag kunna veta det?
... Jag gjorde en tabbe själv för ett par dagar sedan, på jobbet. Hemma hos en vårdtagare kommer det en sådan där jättestor sak över golvet, jag ropar snabbt på Ingela som är i köket och grejar. "Kom å titta, jag ser en kackerlacka!!" Ingela tittar å säger att det nog bara är en vanlig men stor skalbagge. Vi säger inget mer om det men på lunchhjälpen som pensionären hade var en annan jobbarkompis dit. När hon kommer tillbaka och berättar att hon fick vända upp å ner på hela sovrummet för att leta efter en kackerlacka, eftersom att pensionären inte under någon omständighet tänkte sova där inne om det kryper runt något sådant, så gömde jag mej bakom en pärm och tänkte; nu får jag nog faan ge mej.

Hjälp mej, hur ska jag komma över min fobi? Jag kan knappt vara ute på sommaren p.g.a. alla djur. Det stör mej och det driver mej till vansinne men det faktum att jag är trött på att vara rädd gör inte att jag är mer utomhus. Jag vill kunna vara ute, mest för Victors skull. Snälla, hjälp mej!

hockeyskola i Mora.

Idag åker brorsan!  På väg mot Mora. Idag ska han visa vad han går för min kära lilla lillebror. Eller, hela veckan ska han visa vad han går för. Det här är viktigt. Mycket viktigt. Han är duktig min bror, så tycker säkert alla syskon om sina egna, men min bror är duktig på riktigt. Jag är så förbannat stolt över alla mina syskon och det, kära ni, det är en underbart härlig känsla.

a lot like love.

Jag såg den filmen igår kväll, köpte den för länge sedan och hade glömt bort den, hittade den i en låda i byrån i hallen. Den var ju kanonbra! Annorlunda och rolig. Men en sådan film gör att man längtar mer efter kärlek. Både på det ena och det andra viset. Henrik var här och såg den med mej igår, vi grillade hemma vid hans pappa igår och sen tyckte jag det var dags att åka hem eftersom Vicce behövde sova. Idag är han feberfri, naturligtvis. Det var väl säkerligen förkylningen som bröt ut igår men var det tvunget att bli då, då? Åkte förbi kyrkan på vägen till Berg igår, då hade Henrik nyss kommit hem ifrån jobbet, och såg att allt folk stod där ute och väntade på att Hanna och Fredrik skulle komma ut. Fuck. Jag är så ledsen att jag missade deras bröllop, det gör ont i hela mitt hjärta. En dag som aldrig kommer igen. Jag hade ångest igår och den där jävla ångesten begränsar mej den också. Tänk positivt!, var det. Inte det lättaste när något sådant här inträffar.

get out of my head.

......... .


because that's what people do.

They leap, and hope to God they can fly,
because otherwise you just drop like a rock,
wondering the whole way down...
 ...why in the *hell* did I jump?google analytics.

image104Titta, vad jag såg. En besökare idag ifrån Vaasa, Finland. Härligt! Det känns bra. Har iofs endast haft 8 besökare idag, haha, det är ju inte så mycket att hänga i julgranen men att det var en ifrån Vaasa, vilket inte ligger långt ifrån Pörtom, är skoj! Niice!

feber å jävelskap.

Jag kan nästan inte tro det är sant. Idag, när en av mina närmaste vänner ska gifta sej, då går vi och blir sjuka. Victor sitter å huttrar här bredvid och piper om att han fryser, febern började stiga för ca 2 timmar sedan och själv har jag ont i halsen och är tung i huvudet. Vet inte hur jag ska bete mej nu? Hur kul är det att missa ett bröllop? Visst, jag får ångest av att gå själv på sådana situationer, den dämpas lite om Victor är med men det här var inte roligt. Var det tvunget att bli idag då?.. Ja, sjukheten alltså. Måste prata med pappa. Åhhhh. Om inte annat så stör det här mej något! Blev förbannad nu när jag skrev det här. Fan helvetes jävla skit.

darttavlan är oförändrad.

Ligger här i soffan med datorn i knäet å kikar på min darttavla. Den ser ut precis som den har gjort i tre månader, inte en pil har flyttats. Min bror gjorde ett tappert försök en vända men jag var snabbt där å rättade till hans misstag. Jag tänker mycket på Ingenting och lite till. Ingenting etsade sej fast och den tappade kontakten med Ingenting gör mej inte något, inget jag mår dåligt över men jag tycker det är synd att Ingenting ska tro att I är en sämre människa än vad som egentligen är riktigt. Lider med I och tycker det är synd att I sitter fast i det I gör. Jag fastnade för charmen och snällheten som lyser igenom en tuffa ytan, mej lurar I inte. I I finns inget elakt alls. Inte något.


den vita massajen.

Kanonbra bok det här.

Om ni inte har läst  den så borde ni göra det.
Och nu när jag satt å letade efter en recension så såg jag att det finns en film också. Känner lite panik, jag måste köpa!

och se där!

När man talar om trollen, nu är han på teve. På kanal5.

telia-reklamen.

Jävla reklamer. Precis när man skrattar som högst då blir det reklam. Av vilken anledning då? Dubbelsuck.
Det enda som är spännande med reklam är att brorsan kan dyka upp rätt vad det är, i Telia-reklamen.

(ja, jag måste få skryta lite och vänta ni bara.. snart har jag en till sak att skryta om, som också handlar om mina syskon men det är en hemlighet än så länge så ni får vara nyfikna ett tag)


kanal5, 19:30. NU!

The war at home har börjat, kanonbra serie. Ni får inte missa den. Pappan i familjen är klockren! Ett måste för alla att titta på! Speciellt nu. Skynda att slå om, skynda; sade jag!

min kondition och jag.

Eller, nu ljög jag. Jag har ingen kondition. Blir helt färdig av att bara röra mej litegrann och det är ingenting är stolt över på något vis. Tvärtom. Så fort mitt hjärtare slår lite fortare än vanligt så blir jag andfådd, som nu till exempel. Det börjar dåna ute, åskan närmar sej och mitt flås lika så. Jag har tjatat i fler dagar om att jag vill ha åska med dunder och brak för att rensa luften men när den kommer är jag inte kaxig heller, jag är livrädd. Jag har världens respekt för det vi inte har någon makt över. Min kondition däremot, den skulle jag kunna styra över om jag bara orkade. Det blir en ond cirkel. På måndag måste jag ta tag i det här, jag måste börja träna. Dessa jävla måsten. Fast den här gången vill jag detta måste, det känns skönt att det är så för en gångs skull.

vad jag tycker om mens; vill vara karl?

Jag tycker att det är äckligt, illaluktande och drygt. Jag hatar tamponger och ännu mer bindor. Jag hatar att blöda, blöda, blöda och jag hatar att springa på toa stup i kvarten. Jag gillar inte att jag har ont hela tiden och jag gillar verkligen inte att jag får mer ont vid användande av tampong. Mest av allt ogillar jag det faktum att mina bröst blir tio gånger mindre redan samma dag som mensen kommer, hur mycket jag än gnäller om att de är ömma och dumma två veckor innan. Nåja, en och en halv vecka med små bröst kan jag väl stå ut. Sen börjar ju ägglossningen igen och med den kommer PMS'en och med PMS'en kommer större bröst. Men hur skoj är det egentligen att bara få vara "normal" en vecka varje månad? En vecka med mens och två med PMS. Ska det vara så jävligt? Undrar vad det kostar att operera om sej till kille, är en tanke som dyker upp mitt i de jobbiga tankarna om det andra. Och om jag nu skulle göra det, ja, operera om mej, då skulle jag ju åtminstone inte behöva köpa ett munstycke till dammsugaren. Då skulle ju det duga, det som jag redan har.

Grattis Amerika!

image101

orgasm på tio sekunder?

Jag vill inte ha orgasm redan efter tio sekunder. Ska det vara roligt det? Ett fladdrande munstycke till dammsugaren? Ska det vara upphetsande det? Nej jag vet inte. Jag tror fasiken inte att jag tycker det. Någonting jag tycker att detta supersnabb-orgasmgivande munstycken däremot är perfekt för, det är som inflyttningspresent. Hehe. Det får jag inte jag glömma bort. När Kicki flyttar hemifrån ska jag köpa ett sådant till henne tamefan, men när hon öppnar den kommer hon att tro att jag jävlas med henne för att hon har städ-mani. Efter att alla gäster gått och hon börjar undersöka saken närmare, undrar om hon blir paff då? Tänk om hon inte alls kommer att komma på vad det är för något? Då kommer hon stå där och svära över att jag gett henne en städgrej som inte alls fungerar.


Läs artikeln
här.

tjyvlyssnat.

Jag och Linda är på väg till Borlänge för att göra en vända på Kupolen i hopp om att hitta nya kläder och när vi kommit en bit utanför Säter ringer en kompis till mej;

Jag svarar.

- Mmm. (visst svarar jag trevligt?)

- Hora. (han säger alltid så till mej, förstår inte varför?)

- Biatch. (kul att kalla honom det)

- Du är så jävla sur jämt! (standardinledning på våra samtal från hans sida)

- Mäh, det är jag ju inte. (försöker försvara mej)

- Jo. Jävla kärring. Vad gör du? (han hintar jämt om att jag är gammal också)

(här nånstans emellan lyckas han tala om att de är på väg till Tyskland och han tycker jag är tråkig som inte ville följa med. .. det där med att jag har barn å sådana grejer går inte riktigt in i hans öron)

- Jag och Linda är på väg till Borlänge.

- Och vad faan gör man i Borlänge?  Du är så gammal, åker till Borlänge. Vad ska du göra där?

- Näääe.. Vi ska handla lite..

- I Borlänge? Vad kan man handla där uppe då, finns väl ingenting där?

- Jo, de har mycket större sortiment på ICA.....

Förstår inte. Men jag lyckades till och få tyst på honom i någon sekund där.
Sen fortsatte det gamla vanliga. och samtalet slutade ungefär med;

- Det är ju det jag alltid har sagt! Att du är en gammal kärring!

Alex Schulman.

Ni har väl inte missat hans blogg?
Eller Katrins?

Har ni tråkigt och behöver skratta så är det bara att trycka på länken till deras bloggar för att komma dit, om ni har humor alltså. Har ni inte det så är det bäst att ni låter bli och stannar precis där ni är. Eller förresten. Gå och gör något helt annat då.

hur dum får jag vara?

HUR DUM ÄR DU? (Utmanad av Annica)

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr.
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.

summa: 5

( ) du har sprungit in i ett träd.
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det.
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
(x) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam.

summa: 4

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
( ) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.

summa: 2

(x) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
( ) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.

summa: 3

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker.
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still.
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.

summa: 1

18 eller mindre betyder att du inte är dum
summa: 15   (tjohoo... )


Jag utmanar dig Blue! Och dej Angelica ;)


ang. koden till kommentarerna.

Vore det inte så mycket enklare om endast de som inte är inloggade behövde koda sej in? Jag vill inte behöva koda till och med på min egen blogg. Usch vad jag tycker det är jobbigt och fan vad jag svär över dem.

kommentarer, jag vill ha.

Jag vill ha kommentarer. Ser ju faktiskt att det är en del som läser min blogg men som inte törs visa sej vad det verkar. Trist. Är ni rädda för mej? Jag är inte farlig. Jag ser faktiskt inte ens farlig ut.

jag är en sann tvilling.

Tvillingarna


Du ägnar första halvan av juli åt kärlek och romantik, så mycket du bara kan. Gott om alternativ för dig som söker en ny partner, och många sätt att stärka kärleken på för dig som redan har ett förhållande. Du är också väldigt karismatisk, du märker att du gör ett mycket starkt intryck och att du väcker intresse i alla möjliga sammanhang. Det trivs du bra med. Under andra halvan av juli blir kärlekslivet kyligare, sannolikt för att du själv känner att du behöver ägna dig åt andra saker.
Bästa chansen: Kräfta, Skytt.
Bästa stället: På dansgolvet.
Bästa datumen: 10-11/7.hämtat från
www.aftonbladet.se

dum, dummare..

YourSpaceCorner.Com | Myspace Layouts, Myspace Backgrounds, Myspace Images,

every little thing.

YourSpaceCorner.Com | Myspace Layouts, Myspace Backgrounds, Myspace Images,

jipiiie jeeej..

Jag har så jävla skoj just nu!
Eller inte.

Jag ser massor som behöver göras.
Det ligger leksaker på hela golvet. Jag orkar inte.
Bordet behövs torkas av. Jag orkar inte.
Lamporna skulle behöva tändas. Jag orkar inte.
På teve är ett program om sämre graviditeter, jag borde byta men orkar inte.

Mitt upp i detta skrivande undrar jag;
hur fan orkar jag blogga då, då?

räkna med rutan.

Jag har inte förstått detta barnprogram än. Tycker det är väldigt speciellt och nästan lite jobbigt.
Vicce är inte heller speciellt intresserad men jag måste säga att hon är lite söt när hon alltid avslutar programmet med att blinka med ena ögat och säga;

- Du kan alltid räkna med rutan.

Särskilt bra eftersom att hon inte alls kan räkna men det kanske inte är meningen att barn ska förstå det här barnprogrammet? Eller är det jag som inte förstår? Nu har jag lyckats veckla in mej själv i något igen.

hur kommer man igång?

Jag vill börja träna. Jag vill träna styrka och kondition. Vill få en kropp jag är nöjd med, vill gå upp i vikt så att kläderna sitter snyggt. Nog för att jag har ökat i vikt ganska snabbt på sistone men det är ju så att allt fett sätter sej alltid på fel ställe så det ser bara konstigt ut iaf. Fast hellre det än pinnsmal, vilket är för jävla fult att  vara om man ser sjuk ut i samma veva. Jag skulle vilja se ut ungefär som min syrra, hehe. Hon är smal men hon har fortfarande former. Hon passar bra i alla kläder och är allmänt fin. Jag är större i kroppen iofs men ändå. Vill träna mej till min drömkropp! Fast jag förstår inte hur man gör för att komma igång med det? ..

roligt med fylle-sms.

Eller kanske inte. Jag lyckades då bra med det igår, det är tur man skickar gratis. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med, skriva så till en livs levande människa. Som man dessutom aldrig ens träffat på riktigt. Spännande, Roos! Jo tack, jag vet. ...

Det har varit en dag nedbäddad i soffan framför datorn och teven. Runt tre fick jag lov att göra några ryck för då kom Thomas över på kaffe, han hade jobb här i Färnbo idag så det passade ju perfekt. Det tyckte nog han med för han satt vid min dator från han kom tills han åkte. "Inget internet på trettio timmar" sade han och kikade på alla sidor som hade något med AIK att göra. Han ser till och med ut som en AIKare. Halv fem kom Vicce hem och då var det slut på lugnet, han är mer vild än tam idag med, det hade inte gått över sen han åkte härifrån eller så kom det tillbaka så fort han kom hem, jag vet inte. Han lyssnar på ungefär ingenting så det är så roligt så. Nu sitter han här bredvid och säger att Svampbob är en "fjomp-nisse".

Fan är så trött att det  svajar i skallen, tycker sådant är otäckt.
Tänker slå på filmen World Trade Center nu som jag inte sett än och somnar nog ganska snart, förmodligen till å med före Vicce.

mitt huvud är tungt idag.

Det var den roligaste festen på länge. Vi pratade, skrattade, spelade kubb och barncharader, åt pastasallad med rostbiff och vi drack öl. Och smirnoff. En del drack jordgubbsvin, vitt vin med jordgubbar i, cider och de flesta smakade på Sofie och Magnus hemmagjorda jellyshots. Det skvallrades om att den smakade inget annat än sprit och det märktes på nästan allihop. Under kubbspelet kom Thomas inglidandes med taxi och gjorde oss sen sällskap under resten av kvällen. Det är skoj att träffa honom, har ju känt honom ganska länge och sen att han är trevlig gör ju inte saken direkt sämre. Det blev utgång på hotellet där det var fullt med folk, överallt. Brorsan var där och mina pengar lades på honom mer än på mej själv. Haha. ....
På vägen för att käka så ringde Erica, full och glad. Det var roligt att vara med om.

Men det där jävla Liljas. Så fruktansvärt otrevliga de är som jobbar där.

-Din tur!
-Ja, en hamburgetallrik och två kebabtallrikar. På hamburgaren vill jag inte ha lök och ingen ketchu..
-Det tar vi sen!
-Jaha...
Tiden går, står där i kanske tio minuter och väntar.
-Vad sa du? Ingen lök?
-Precis. Och ingen ketchup.
-Vad vill du ha att dricka?
-Tar en Loka o..
Killen springer iväg, hämtar tre Loka och slänger fram dem innan han på ett otrevligt sätt mer eller mindre manar mej att flytta på mej för att ta nästa beställning.  Visst, förstår att de har körigt när det är långa köer, men jag ville inte ha tre Loka. Jag skulle ha en Loka. En. Jag fick tre. Och varje ord som han sa till mej under den här konversationen var otrevligt fräsande. Trist. Och mindre bra service. Varenda gång är det likadant, de överlever bara på grund av att de har jävligt gott käk på det där stället. Inget annat.

hits